Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
avon pur blanca kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz?
ben de kullanıyordum bir ara ..hattaa 3 yıl kadar...gerçekkten kokusu son derece hafif ve güzel..başlarda kokusu uçucu gibi geliyor ancak..sonraları size ait bir koku oluveriyor..
benimde kullandıgım parfümlerdn biri :) suanda çok uygun kızlar:)ama her tende kokusu kalıcı olmuyor malesef...ama önceden kullandıgınz içn biliyorsnzdur:)
canım ben hiç tavsiye etmiyorum.kokusu çok fena değil gbi ama artık herkes kullandı onu yaa.çok sıradan oldu.ozelliğini yitirdi bence. arkadaslarla da konustuk daha once herkes aynı seyı dusunuyo.çok daha guzel bi parfum alabilirsin
Klasik, hafif bir çiçek kokusu işte. Karakterist bir özelliği yok. Celebre de öyle mesela. Birazcık daha şekerlisi. Kimseyi rahatsız etmeyecek ama kimse tarafından da hayran kalınmayacak kokular.