• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon pur blanca kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz?

ederimmm etmez olurmuyum süper bence gerci avonun en cok begenilen ve satılan parfümüdür ben bekarlıgımdan beri onu kulanırdım eşim beni o kokuyla tanırdı evledikten sonra 3 yıl oldu alamamıştım avon satıcısı yoktu cevremde eşim gecen ay dediki o parfümüne bitiyodum hayatım neden onu almıyorsun diye hemen avon temsilcisi oldum bana gelişi ucuz oluyor hem hemde şansıma bir pur blanca alana ikinci pur blanca + bide erkek parfumu hediyeydi yani hem ben en cokta eşim mutlu oldu süper bir koku şiddetle tavsiye ederim bide little black dress ;)
parfüm konusunda zevklerimiz aynıymış bende tavsiye ederim cok hafif bir koku ama ben burdayım diyor üzerinizden hemen gecmis gibi olsada hala yerinde duruyor kıyafetlerimden biliyorum little black dress de cok güzel kadınsı bir koku ve kalıcı ve güzel

tam bi genç kız parfümü çok hoş dolabımda koklayıp tavsiye ediorum;)

kesinlikle tavsiye edebilirim çok hoş kokuyo çok kalıcı değil ama bırde ungoranın cok guzel oldugunu dydum avonda ama bıraz pahalı ındırımede sokmuyolar

bence hoş bi koku en hafif kokusu diyebilirim avonun....zaten agır kokuları sevmiyorum

pur balanca yı annemde bende kullanıyoruz.çok hoş bir koku eger açık tenliysen.temsilcinden tester ını alıp deneyebilirsin.sonra yeni bir parfum var jet femme bayıldım kokuya bu kadar mı hafif ve etkili olur bi koku.ama daha kadınsı bir koku isterim farkedileyim derseniz kesinlikle avon surrender ;ungaro ve little black dress :ecrin_bebek:çok güzel tavsiye ederim canım;)

cok guzel bır koku ama kalıcı deıl gun cıınde etkısını uzerınde hıssedemıyorsun eskınde cok kalıcıydı 5 6 yıl once avon bukadar ucuz deılde ama parfumelerı cok kalıcıydı sımdı cok kotu

çok güzel kokuyor fakat hiç mi hiç kalıcı değil,verdiğin paraya yazık valla:olmaz:

kullandım pur blanca kullandım kokusu çok hoş :)

ben kullandığım dönem çok memnun kalmıştım:)

şiddetle tavsiye edilir kullandım hala kullanıyorum ama kalıcı degıl hoş koku:asigim:

pur blanca çok hafif ve hoş bir parfümm...ama ben blue rush aldım bu defa oda avon ürünü ondadan da memnunum...

Son düzenleme:
Back