• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avon pur blanca kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz?

Ben de yeni aldım çok güzel ve hafif bi koku. Bence yazın daha iyi gider. Ama bana da kalıcı değilmiş gibi geldi. Artık diğer ürünlerini de alcam herhalde

avon pur blanca kullanan arkadaşlar tavsiye eder misiniz?[/QUOT

önce parfümün teninle uyum sağlaması önemli bana göre ona göre seçmelisin...
ben pur blancayı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum..hastasıyım resmen eşimde bayılıyo sırnaşık şeybaşka parfüm aldırmaz ayrı kalacağımız zamanlarda şişenin birini alır yanına bazen o derece yani çoğu kişide sorar adı ne parfümünün diye..yani ben memnunum cnm tavsiye ederim bi dene kaydirigubbakcemile5hihoyyyt

Ben buğday tenliyim ama 2 fıs bana yetiyor kalıcı yani. Eğer avon kullanıyorsanız bide perceive deneyin derim oda fena değil...

pur blanca diyince tek geçerim harika hem çok kalıcı hemde çok güzel kokuyor bazı parfümler çok bas ağrıtır ama pur blanca çok hafif ve mükemmel kullandığım parfümler arasnda en sevdiğimdir en son indirimdeyken almıstım 21 milyona bayagıda gitti ben çok kullanırım bidee

ben 3 yıldır kullanıyorum gayette memnununm özellikle esimde cok seviyor... iyi bi yaz kokusu:)

kokusu güzel ama kalicı değil maalesef...kalıcı olarak kaşmir'i tavsiye ederim arkadaşlar biraz ağır ama çok az sıkınca rahatsız etmiyor...yanlız çok kalıcı tam kış kokusu..tabi herkesin zevkine göre değişir...

kızlar bende almayı düşünüyodum daha önce perceive kullanmıştım ama orta kalıcıydı pur blance nasıl arkadaşım kalıcı oldunu söylemişti ama yazılanlara bakılırsa pek de öyle deil avonun şubat ayı katologunda yeni bi parfüm var yanlış hatırlamıyorsam adı play kokusu hoştu ama kalıcılıgını bilemem madem pur blance kalıcı degil onu sipariş ediyim

hos bi koku ama hic kalıcı degil ıncandessence ve rare gold hem daha kalıcı hem daha guzel

Back