- 18 Mayıs 2014
- 748
- 66
- 38
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
biz arkadaşımla yanlışlıkla PUR BLANCA ELEGANCE almışız. kullanamadık tiksindikonu da çok merak ediyorum. sanırım artık satışı yok
incandessence e bayılıyorum resmen çok güzel tam benlik bi koku
avondan aldığım tek şey incandessence'tir
hem hafif bi kokusu var hem de kalıcılığı güzel denemenizi tavsiye ederim
biz arkadaşımla yanlışlıkla PUR BLANCA ELEGANCE almışız. kullanamadık tiksindik
onla birlikte WİSH OF LOVE aldık onu sevdik çok hafif bi koku
bi de geçenlerde trendyoldan alışveriş yapmıştım FEMME diye bi kokunun testerını göndermişler. o da hoşuma giti
peki incandessence çiçek kokusu mu? yoksa şeker kokusu mu? yada ikisi bir arada olanlardan?:26: çok belirgin çiçek kokularını sevmiyorum çiçek-meyve yada çiçek baharat karışım olanlarını seviyorum.. :26:incandessence e bayılıyorum resmen çok güzel tam benlik bi koku
avondan aldığım tek şey incandessence'tir
hem hafif bi kokusu var hem de kalıcılığı güzel denemenizi tavsiye ederim
herkes öneriyor bende iyice merak ettim. dayanamayıp sipariş edicem şimdi netten
peki incandessence çiçek kokusu mu? yoksa şeker kokusu mu? yada ikisi bir arada olanlardan?:26: çok belirgin çiçek kokularını sevmiyorum çiçek-meyve yada çiçek baharat karışım olanlarını seviyorum.. :26:
çiçek kokusu canım.ben şeker kokusunu pek sevmem ağır gelir bana.
daha çok hafif kokuları severim incandessence'te hafif olduğu için tam bana uygun bi koku
bana göre öyle çok çiçek kokusu belli değil ama belki sürekli kullandığım için burnum alışmış olabilir canım
katalog eline geçmiyor mu hiç bazen bileğini dokundurduğunda kokusunu ordan anlayabiliyorsun
canım çevremde avon satan yok ben internetten sipariş veriyorum o yüzden test etme şansım olmuyor. 30 ml olanı deniyim belki seversem büyük boyunu alırım =)
yok diğer sitelerden.. hatta bir satıcım da var sürekli ondan alıyorum sağlam gönderiyor,hemen kargoluyor falan diye ama tabii test etme şansı olmuyor o kötüanladım canım kendi sitesinden mi sipariş veriyorsun yoksa diğer sitelerden mi?
kataloglarda var mı bilmiyorum da ben netten almıştım bu yıl, piyasada var yanii..Soft Musk hala satista mi?Yurtdisinda mucevher gozuyle bakiyorlar da bu parfume bulunamadigi icin..
Tesekkurler, nette nereden aliyorsunuz?kataloglarda var mı bilmiyorum da ben netten almıştım bu yıl, piyasada var yanii..
yok diğer sitelerden.. hatta bir satıcım da var sürekli ondan alıyorum sağlam gönderiyor,hemen kargoluyor falan diye ama tabii test etme şansı olmuyor o kötü
Tesekkurler, nette nereden aliyorsunuz?
inş.. sevmezsem birine hediye ederim artıkanladım canım inşallah memnun kalırsın
inş.. sevmezsem birine hediye ederim artıkteşekkürler cevap için
canım bugün elime geçti avon femme.. yeni çıkann bir koku. çiçek kokusu seviyorsan tam sana göre. treselleye yakın bir koku ilk kokladğımda aklıma gelen şey treselle olmuştuama ondan biraz daha belirgin bir çiçek kokusu diyebilirim. kesinlikle ağır değil. ve bende çiçek kokuları pek kalmaz ama ilginç şekilde bu kaldı.. çiçek kokusu tercihim değil ama ona rağmen sevdim. deneyebilirsin bence sende.tam yaz kokusu..
Femmeyi koklamistim cnm bana cok siradan geldi sevdim ama daha farkli bir koku ariyorum cnm ne aradigimi bnde bilemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tam ben de onu söyleyecektim yazdım hatta ama sonra geri sildim
amann canım ne olacak bi fıstan dimi
hahahahah aynen ya şimdi baktım zaten netten 30ml olanların fiyatı uygun baya 13-15 tl arası değişiyor. kargo da dahilbir alıp deneyelim bakalım. teşekkürler canım benim valla sevip sevmediğimi yazıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?