Avon parfümlerinden hangisi size uygun

onu da çok merak ediyorum. sanırım artık satışı yok
biz arkadaşımla yanlışlıkla PUR BLANCA ELEGANCE almışız. kullanamadık tiksindik
onla birlikte WİSH OF LOVE aldık onu sevdik çok hafif bi koku
bi de geçenlerde trendyoldan alışveriş yapmıştım FEMME diye bi kokunun testerını göndermişler. o da hoşuma giti

evet femme bende var. çok belirgin bir çiçek kokusu. hafif bir koku. çiçek sevenlere duyurulurrrr.. wish of love tek alışamadğım koku fazla tatlı geliyor bana ama bir arkadaşım da onun aşığı resmen

incandessence e bayılıyorum resmen çok güzel tam benlik bi koku
avondan aldığım tek şey incandessence'tir
hem hafif bi kokusu var hem de kalıcılığı güzel denemenizi tavsiye ederim
peki incandessence çiçek kokusu mu? yoksa şeker kokusu mu? yada ikisi bir arada olanlardan?:26: çok belirgin çiçek kokularını sevmiyorum çiçek-meyve yada çiçek baharat karışım olanlarını seviyorum.. :26:

herkes öneriyor bende iyice merak ettim. dayanamayıp sipariş edicem şimdi netten

bence de canım dene mutlaka
tam bi yaz kokusu öyle ağır da değil rahatsız olmazsın yani
ben daha şişenin yarısına gelmeden bi şişe daha sipariş veriyorum

çiçek kokusu canım.ben şeker kokusunu pek sevmem ağır gelir bana.
daha çok hafif kokuları severim incandessence'te hafif olduğu için tam bana uygun bi koku
bana göre öyle çok çiçek kokusu belli değil ama belki sürekli kullandığım için burnum alışmış olabilir canım
katalog eline geçmiyor mu hiç bazen bileğini dokundurduğunda kokusunu ordan anlayabiliyorsun

canım çevremde avon satan yok ben internetten sipariş veriyorum o yüzden test etme şansım olmuyor. 30 ml olanı deniyim belki seversem büyük boyunu alırım =)

canım çevremde avon satan yok ben internetten sipariş veriyorum o yüzden test etme şansım olmuyor. 30 ml olanı deniyim belki seversem büyük boyunu alırım =)

anladım canım kendi sitesinden mi sipariş veriyorsun yoksa diğer sitelerden mi?

Tesekkurler, nette nereden aliyorsunuz?

reklama girip sıkıntı yaratmasın diye tam isim yazmıyorum da çok bilindik bir site var ya G..G.. ile başlayanebay üyesi bir site kendisi ordan alıyorum ben.. satıcıya dikkat edin yalnız olumlu puan almışları tercih edin. ben bir sorun yaşamadım şu ana kadar çok şükür ki

Femmeyi koklamistim cnm bana cok siradan geldi sevdim ama daha farkli bir koku ariyorum cnm ne aradigimi bnde bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Femmeyi koklamistim cnm bana cok siradan geldi sevdim ama daha farkli bir koku ariyorum cnm ne aradigimi bnde bilemiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sana önerim- ki bende öyle yaptım- avondan alacaksan eğer testerları ayrı satıyorlarlar 9 tl idi bir ara fiyatı sanırım hala o civardadır. içinde 35 tane parfümün minik testerları var. öyle bişi alıp deneyebilirsin. daha rahat karar verirsin gibi geliyor bana

tam ben de onu söyleyecektim yazdım hatta ama sonra geri sildim
amann canım ne olacak bi fıstan dimi

hahahahah aynen ya şimdi baktım zaten netten 30ml olanların fiyatı uygun baya 13-15 tl arası değişiyor. kargo da dahil bir alıp deneyelim bakalım. teşekkürler canım benim valla sevip sevmediğimi yazıcam

hahahahah aynen ya şimdi baktım zaten netten 30ml olanların fiyatı uygun baya 13-15 tl arası değişiyor. kargo da dahil bir alıp deneyelim bakalım. teşekkürler canım benim valla sevip sevmediğimi yazıcam

ayy o kadar övdüm inşallah beğenirsin yoksa mahçup hissederim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…