Avon parfümlerinden hangisi size uygun

Aa cok guzelmis herhangi avon satannbirine getirttirebilir miyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gündüz ve gece kullanımına göre avon parfümleri;
treselle
rare gold
little black dress

percieve
far away
premiere luxe

wish of love
aspire
outspoken
outspoken fresh

instinct
instinct forbidden
viva
femme
soft musk
pur blanca
pur blanca elegance
today

tomorrow
only imagine
wind scape
our story

KALICILIKLARINA GÖRE AVON PARFÜMLERİ (5 ÜZERİNDEN DEĞERLENDİRME)
treselle( 3/5)
rare gold(3/5)
little black dress(4/5)
percieve (3/5)
far away(4/5)
premiere luxe(5/5)
wish of love(3/5)
aspire(4/5)
outspoken(3/5)
outspoken fresh(3/5)
instinct(3/5)
instinct forbidden(3/5)
viva(2/5)
femme(2/5)
soft musk(4/5)
pur blanca(3/5)
pur blanca elegance(3/5)
today (4/5)
tomorrow(3/5)
only imagine(2/5)
wind scape(2/5)
our story(3/5)
simply because(1/5)

body shop'tan çok severek shea body mist almıştım. 1 hafta sonra kokudan sıkıldım, fazla unisex koktuğunu düşünmeye başladım. odunsu notalar açısından city rush'ın kokusuyla benzerlik taşıdığı için bu ikisini demeter'in bitmiş olan bi şişesinde neredeyse yarı yarıya karıştırdım ve ortaya şahaaane ve kalıcı bir parfüm çıktı. cidden koklamaya doyamıyorum:) ama shea'nın city rush'ı bastırmaması gerekiyor yoksa gene koku unisexe dönüyor.. denemek isteyenlere tavsiye ederim:)) demeter gratis'te satılıyor bildiğiniz gibi, bu parfüm şişesinin pompası döndürerek çıkarılabiliyor. parfüm karıştırmak veya 100ml'lik bi parfümü 30 ml'lik şişede taşımak için çok ideal.

city rush çok merak ediyorum bende..bu arada tebrik ederim ya bende soft musk önce sevdim sonra ağır geldi karıştırayım dedim. femme ile daha garip bi hal aldı evde sinek ilacı olarak kullanıyoruz

Simply çok kalıcı bencee.

city rush çok merak ediyorum bende..bu arada tebrik ederim ya bende soft musk önce sevdim sonra ağır geldi karıştırayım dedim. femme ile daha garip bi hal aldı evde sinek ilacı olarak kullanıyoruz

hahah sinek ilacınız hayırlı olsun eminim sinekler çok mutlu olmuştur :)))

femme ile soft musk'ın notalarının çok farklı olmasından öyle olmuştur. Bu bahsettiğim iki kokunun da odunsu notaları ağır bastığı için birbirlerine çok yakıştılar:)) city rush güzel bir koku tavsiye ederim ama bana fazla kadınsı gelmişti bu şekilde dengelenmiş oldu şu an fresh + kadınsı bi kıvamda:)

soft musk'ta misk notası ağır basıyor, o yüzden mesela sensuelle ile karışabilir (sensuelle'de vanilya kokusu olduğu için misk+vanilya yakışacaktır)
ayrıca christian lacroix nuit ile karışabilir, ikisinde de pudra kokusu olduğu için..hatta bence premiere luxe ile de karışabilir... nedense güzel bir koku olacağını düşünüyorum. ama ben pudra ve misk kokusunu çok sevdiğim için bence soft musk tek başına harika yumuşacık bi koku, ben bu ay 2 tane aldım hem de temsilci olduğum için 20TL'ye geldi ikisi:)) <3<3

bu ay ayrıca heveslene heveslene avonun dreamy lavanta&papatya kokulu vücut spreyinden aldım. sevsem mi sevmesem mi hala karar veremiyorum. kokunun lavantayla alakası yok neye benzediğine de emin değilim biraz kolonya gibi kokuyor sanki. ama bi 5-10 dakikalığına ferahlık veriyor o açıdan sabah için fena değil. ama yok yani bi daha risk alıp da vücut spreylerinden almıycam :)) şimdi önümde durduğu için onu da yazayım dedim

City Rush kullanıyorum çok iyi olmasa da iyi :)

city rush kullananlar size sorum olacak! çok övgüler okudum hakkında dayanamadım sipariş verdim. ama şöyle bir durum var hafif ekşimsi bir koku hissediyorum ben. internetten sipariş ettim de aklıma takıldı acaba bozuk falan mı koku? gerçi tarihine baktım daha süresi var ama ne bileyim ya bazen ısıdan nemden ışıktan bozuluyor ya kokular. emin olamadım o yüzden. herkes tatlı demiş koku için ben daha çok ekşimsi bir his algıladım.

yani ekşi kokmaması lazım çünkü tatlı ve aynı zamanda odunsu bi koku. yani sırf tatlı da değil erkek parfümü gibi sırf odunsu da değil, ikisinin ortasında. ekşilik olması için turunçgil notalarının ağır basması lazım ki bu parfümde hiç o şekilde öne çıkan bir turunçgil notası yok... bu da parfümün tanıtımı hatta:

City Rush for Her
Bu çok yönlü koku taze ve yemyeşil sarmaşık dokunuşuyla süslenmiş göz alıcı bergamotun ferah notaları ile duyusal siyah yıldız çiçeği, gül ve vanilyayı içeren baştan çıkarıcı bir çiçek aranjmanı sunuyor. Ayrıca kremalı, odunsu notalar ve topraksı paçuli çiçeğinin kadifemsi dokunuşları parfümün uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.

doğrudan temsilciden satın almadıysanız internetteki parfümlerin bozuk olma ihtimali hep yüksek ne yazık ki:/ temsilciden alıp beğenmezseniz iade etme şansınız da oluyor. satıcıyla görüşün para aktarılmadıysa iptal edip geri gönderin bence.

Son düzenleme:

internetten aldım maalesef. aslında çok yoğun bir ekşilik değil. tam ekşi gibi de değil tarif edemiyorum kokuyu. ama yapılan yorumlar falan benim algıladığımdan farklı olunca şüpheye düştüm. ilk kokladığımda kokuyu ben sevmedim gibi geldi o yüzden satıcıya parayı aktardım. bozuk olabileceği şuan aklıma geliyor. bilen biri olsada koklatsaydım keşke ya tühh!! şimdi içime sinmeden kullanam birde bozuksa zarar verir cilde.

kıyafete sıkın madem hem cilt kokusuyla karışmaz hem zarar vermez =)

kıyafete sıkın madem hem cilt kokusuyla karışmaz hem zarar vermez =)

çevremden 1-2 kurban seçip koklatayım fena değilmiş kokusu derlerse kullanırım artık

ama onlarda ıyyy bu ne falan derlerse demektir ki koku bozuk, tek akıbeti de çöp maalesef...

teşekkür ederim yanıt için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…