- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
Percef en guzeli
Bence de perceive en güzeli, ama ben kendimde değil başkalarında daha çok beğeniyorum, avon parfümlerinin kokuları güzel ancak çabuk uçuyor
benim kullandıklarımı da ben paylaşayım madem:)
city rush - fena değil ama özel bir parfüm de değil. odunsu notaları öne çıkıyor. fresh ve tatlı karışımı bir koku diyebilirim. sabah ve akşam kullanılabilir, ağır bir kokusu yok.
rare gold - bana gündüz sıkınca biraz ağır gelmişti bu kadar yoğun kokacağını tahmin etmemiştim. ama akşam kullanınca fark ortaya çıkıyor, bence gündüz için bayık ama akşam için güzel bir koku. ben hafif vanilya kokusu alıyorum bu parfümde. kalıcılığı 2-3 saat kadar. 25 yaşındayım bence 25-35 yaş arasına hitap ediyor.
only imagine - güzel, çiçeksi bir gündüz kokusu. pozitif enerji verdiğini düşünüyorum. beyaz tene yakışıyor. kalıcılığı gene 2-3 saat kadar. ki avon için iyi bence:)
incandescence - çok değişik bir koku. direkt çiçek ya da meyve diyemem ama daha çok çiçeksi. bu parfümü anlatması biraz zor ama kadınsı bir koku olduğunu söyleyebilirim. bazıları için itici gelebilir, denemeden almayın derim. bence özel bir koku, kalıcılığının artması için vücut kremi ve deodorantını da aldım ama gene maksimum 3 saat filan kalıyor. 3 saat sonra hafif koku yaymaya devam ediyor sanırım, kıyafetten kolay kolay uçmuyor. ilk sıkıldığında yoğun alkol kokusu geliyor, 15 dk içinde koku kendine geliyor.
soft musk - ben musk ve pudra kokusunu sevdiğim için bu parfüme bayılmıştım. yakında gene alacağım. kalıcılığı iyi değil ama kendim koklayınca bile rahatlama hissediyorum o bana yetiyor.. zaten avon'un ucuz parfümlerinden biri olduğu için alınabilir. ama şişesi kocaman o yüzden çantada taşıması zor olacağı için gün içinde yenilemek pek mümkün olmuyor. yine denenerek alınması daha doğru olabilir çünkü musk pudra ve odunsu kokulardan oluşuyor herkese hitap etmez. 30-40'lı yaşlar için çok uygun.
little black dress - çiçeksi ve odunsu kokulardan oluşan güzel bir kadın kokusu. bence her yaşa yakışır. kalıcılığını bilmiyorum, anneme hediye olarak almıştım ama sanırım o da 2-3 saat kadar kalıyordur.
bunun dışında beğenmediklerimi yazacak olursam;
perceive - bayık olduğunu ve özel olmadığını düşünüyorum. kullanılan kokular birbiriyle uyumlu değil, benim için rahatsız edici bir kokusu var.
pur blanca - hafif ve çiçeksi ama 1 saat içinde uçup gidiyor.
surrender - erkekler için olanı ne kadar güzelse kadınlar için olanı o kadar bayık.
far away - bana göre çoook rahatsız edici, hatta burnumun direğini ağrıtan (!) bir koku. far away'in bütün versiyonlarından kaçtım ama bella'nın far away ile ilgisinin olmadığı söyleniyor o yüzden onu deneyeceğim.
LITTLE RED DRESS : Bence harika bir koku ve son derece kalıcı böyle meyvemsi bir kokusu var ve kaldıkça daha hoş kokuyor tabi ki de bu benim düşüncem arkadaşların da dediği gibi parfüm kişilerin tenine göre güzelliği değişen bir ürün
Kizlar bende size christian Lacroix serisini sormak istiyorum nasil kokusu. Ben celebre ve treselle kullandm esim treselle kokusunu cok seviyor ama etrafmda herkes bu parfumu kullaniyor ablasi halasi kuzeni. Bu nedenle farkli bir avon kokusu almak istiyorum ama kokularini bilmiyorum. Treselle tarzinda ciceksi onerebileceginz kokusu var mi. Tomorrow kokusunuda merak ediyorum. Sizce hangi kokusunu almaliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım avonda bence sadece iki koku güzel. biri little black, diğeri de dediğin gibi çiçek kokusu içeren Incandessence. Incandessence yuvarlak bir şişesi var sarı renkte, öneririm. Bazı arkadaşlar bu kokuyu sıktığımda Dior'un Jadore'una benzetirlerdi...
Kizlar bende size christian Lacroix serisini sormak istiyorum nasil kokusu. Ben celebre ve treselle kullandm esim treselle kokusunu cok seviyor ama etrafmda herkes bu parfumu kullaniyor ablasi halasi kuzeni. Bu nedenle farkli bir avon kokusu almak istiyorum ama kokularini bilmiyorum. Treselle tarzinda ciceksi onerebileceginz kokusu var mi. Tomorrow kokusunuda merak ediyorum. Sizce hangi kokusunu almaliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
incandessence hiç denemedim ama dior jadore aşığıydım bende deniycemcanım avonda bence sadece iki koku güzel. biri little black, diğeri de dediğin gibi çiçek kokusu içeren Incandessence. Incandessence yuvarlak bir şişesi var sarı renkte, öneririm. Bazı arkadaşlar bu kokuyu sıktığımda Dior'un Jadore'una benzetirlerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?