- Konu Sahibi LostSoul18
avonda soft musk tercıhımdır cok guzel bı koku fıyatıda cok ıyı canm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Purbalance cok kaliciligi olan bi parfum degilKızlar purbalance ve rare pearls kullanan varmı? Bu iki koku arasindayim :s
Soft musk da guzel ama tamamen baharatli.. Oyuzden cok tercih etmiyorum ben bir kere kullandim sadece :)avonda soft musk tercıhımdır cok guzel bı koku fıyatıda cok ıyı canm
BIDE SUANDA KULLADGM VAR LUCK DIYE SEKERSI TATLI BI KOKU CANM :)Soft musk da guzel ama tamamen baharatli.. Oyuzden cok tercih etmiyorum ben bir kere kullandim sadece :)
Canm yeni uyesin sanirim buyuk harfle mesaj yazmak yasak haberin olsun da :)BIDE SUANDA KULLADGM VAR LUCK DIYE SEKERSI TATLI BI KOKU CANM :)
Canm yeni uyesin sanirim buyuk harfle mesaj yazmak yasak haberin olsun da :)
Nasil bi şişesi var luckun?
Ben de avonun en sexy diye bi parfumunu aldim katalogda en arka sayfadaydi yeni bi parfun
Cok hosuma gitti:)[/QUneden yasak kızzz ne kadara aldın ?
yazın bayar yanı bende avon yapıyodum oyuzden bılıyrm ama en hosuma gden soft musk yazında kısında tercıhım canmOyle site kurali canm buyuk harfle yazma sen:)
Yeni ciktigi icin dus jeliyle birlikte 35 tlye aldim canm
Ama kis kokusu yazin kullanilmaz bayilir insan
Yazin purbalance gyzel olablr ama avonun fres kokularinin kaliciligi iyi degil maalesefyazın bayar yanı bende avon yapıyodum oyuzden bılıyrm ama en hosuma gden soft musk yazında kısında tercıhım canm
hadı ya sız hangı marka makyaj kullanıyousunz pekı ?Yazin purbalance gyzel olablr ama avonun fres kokularinin kaliciligi iyi degil maalesef
Avondan bi tomorrow alirdim bi de bu aldigimi alirim artij
Makyaj urunlrrinde de gozum yok tamamen cilt dusmani urunler..
Rimmel, maybeline tercih ediyorum canm :)hadı ya sız hangı marka makyaj kullanıyousunz pekı ?
anladm bnde bakmalıyım denemelıyım ıyı geceler canmRimmel, maybeline tercih ediyorum canm :)
İyi gecelerr:)anladm bnde bakmalıyım denemelıyım ıyı geceler canm
Aaayy bende avondan parfüm alınca bi tomorrow alırdımYazin purbalance gyzel olablr ama avonun fres kokularinin kaliciligi iyi degil maalesef
Avondan bi tomorrow alirdim bi de bu aldigimi alirim artij
Makyaj urunlrrinde de gozum yok tamamen cilt dusmani urunler..
Evet kuznm tomorrow gercekten kalici ve guzell:)Aaayy bende avondan parfüm alınca bi tomorrow alırdım
Zevklerimiz nekadarr benziyo kuşumm
Aynen balım yaa bukadar mı uyuşur fikirlerimizEvet kuznm tomorrow gercekten kalici ve guzell:)