avon little black mi ? yoksa incandessence mi ?

kaRtansi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
70
1
36
Denizli
kızlar okadar çok parfüm kullanıyorum ki artık tek bi kokuda karar kılmak istiyorum.little blacle incandessence arasında kararsız kaldım sizin fikirlerinizi merak ediyorum lütfen yardım:26:

kızlar okadar çok parfüm kullanıyorum ki artık tek bi kokuda karar kılmak istiyorum.little blacle incandessence arasında kararsız kaldım sizin fikirlerinizi merak ediyorum lütfen yardım:26:

kesinlikle incandessence diyorum little black dress fazla kullandığında baş ağrısı yapar

avon satıcısı olarak incandessence bunu önerırım ama doldurma parfumlerde chanel can var bır kokuyor gıttıgın yerde iz bırakıyor ve 13 tl bır şişesi 6 ay gıdıyor bana hep onu kullanırım..

ben avonun pur blancayı kullanıyorum süper bir parfüm, kesinlikle tavsiye ediyorum. eşim ne zaman sürsem çok güzel kokuyorsun diyor

koku olarak incandes... daha güzel.
kalıcılıkta ise avon markası bu konuda zayıf kalıcı değil.en kalıcısı surrandır vardı onuda kaldırdılar

incandessence.
ikisini de kullandım ama incandessence hem daha kalıcı hem de daha özel, yani nasıl denir daha kişilikli bir koku; little black dress çok bildik kalıcı filan da değil ki bence çok da güzel kokmuyor

İncandessence hem daha kalıcı hem daha güzel ama bence kışın kullan. yaz için ağır olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…