• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avon K10 Kataloğu

cnm yakından baktım metal kaplama yazıyor ve normalde gri duruyor manken üzerinde heralde ışıktan o şekilde çıkmış.. normal gri zincilerden..
Teşekkür ederim cnm sağol:54:
perceive paketi perceive dew mi ona göre k9dan almayı düşünüyorum da
Normal perceive cnm o perceive dew değil öyle olsa yazardı pket kodunda:34:

Canım birşeyler sorcam;

-Rare Gold EDP k10'da ne kadar ?

-Ultra Colour Rich Lipstick rujlar ne kadar ?

-Birde Color Trend Kiss & Go rujları indirimde değil mi canım? Onunda fiyatını merak ettim.

Son düzenleme:
Baya indirime girmiş ama Avon parfümlerini beğenmiyorum kalitesiz malesef..

Canım birşeyler sorcam;

-Rare Gold EDP k10'da ne kadar ?

-Ultra Colour Rich Lipstick rujlar ne kadar ?

-Birde Color Trend Kiss & Go rujları indirimde değil mi canım? Onunda fiyatını merak ettim.

Rare Gold EDP 65.00 tl
Ultra Colour Rich Lipstick ruj 19.90 tl
Color Trend Kiss & Go rujlarda 9.00 tl
bu ürünler indirimde değil cnm..

kızlar şu yeni çıkan parlatcılı aynalı ruj dan numune leri gelen varsa koyabilir mi eline çizip

cnm k10da sdce parfümler ucuzlukta bi de çoğu ürün yarı fiyatına boyalarda fln hiç indrim yok mesela k9 da da indrim vardı bayağı yine de sn bilirsin tabi

:) teşekkürler kahverengi göz farı falan alcaktım panaromada gördüm. bende avon takım öncüsüyüm ama 2 aydır sipariş vermiyodum :) parfümlerden celebreyi almayı düşünüyorum celebre ciltte değil ama kıyafetlerde çok kalıcı bi parfüm bu kampanya da fırsatı güzel herkese tavsiye ederim kızlar :))

:) teşekkürler kahverengi göz farı falan alcaktım panaromada gördüm. bende avon takım öncüsüyüm ama 2 aydır sipariş vermiyodum :) parfümlerden celebreyi almayı düşünüyorum celebre ciltte değil ama kıyafetlerde çok kalıcı bi parfüm bu kampanya da fırsatı güzel herkese tavsiye ederim kızlar :))

bn de celebre yi seviyorum ama yanındaki titreşimli maskarayı napıcağımı bilmediğim için sdce perceive le pur blanca ya yöneldim titreşimli maskara hakkında pek olumlu yanıtlar almıyorum malesef bi de 34 tl :37:

bn de celebre yi seviyorum ama yanındaki titreşimli maskarayı napıcağımı bilmediğim için sdce perceive le pur blanca ya yöneldim titreşimli maskara hakkında pek olumlu yanıtlar almıyorum malesef bi de 34 tl :37:

canın titreşimli maskarayı iki müşterim aldı ama pek memnun olduklarını söyleyemem normal maskaradan hiçbir farkı yok elinle de sağlayabilir o titreşimi hatta daha iyisini :):34: şu an incandessence kullanıyorum ama evden dışarı pek çıkmadığım için dha şişenin yarısı duruyo üniversiteye gideceğim için stoklayım dedim :) bakalım katalog yarın elime ulaşır :))

canın titreşimli maskarayı iki müşterim aldı ama pek memnun olduklarını söyleyemem normal maskaradan hiçbir farkı yok elinle de sağlayabilir o titreşimi hatta daha iyisini :):34: şu an incandessence kullanıyorum ama evden dışarı pek çıkmadığım için dha şişenin yarısı duruyo üniversiteye gideceğim için stoklayım dedim :) bakalım katalog yarın elime ulaşır :))

bn de üni için stokluyorum ama çabuk da bitmiyor bir sürü parfüm var elimde inşallah orda satabilirim alan olur :60::97:

Back