Vücut Kremleri Avon Genital blge jeli hakkda yardm

Vücut kremleri, losyonlar
Bende Genital Bölge Temizliği İçin Jel Kullananlardanım..
Herhangi Bir Sıkıntı Yaşamadım..

Aynı Marka Kimine İyi, Kimine Kötü Geliyor..
Eee Sana Zarar Vermiş Ama Ben Çok Memnunum Ne Tuhaf Değil mi?
Herkesin Bünyesi Farklıdır, Genelleme Yapmamak Lazım..

bende yıllardır kullanırım bu jeli, çokta memnunum ayrıca şunuda hatırlatmak istiyorum bu jelin siparişi elinize ulaştığında özellikle üretim tarihine bakın, çünkü benim bir siparişimde üretim tarihi neredeyse 1 yıl geçmiş ürün geldi, geri iade ettim...her bireyin vücudu farklıdır bana açok iyi gelen bir başkasına mantar yada cildiye rahatsızlıkları yapabiliyor, annem cildiyeci, bana birçok kozmetiği pek kullanma der, ama ben bir zararını görmedim, hatta jel olmadan kendimi çok rahatsız hissediyorum, psikolojik sanırım, birde cildiye uzmanları genetal bölge jellerinde kokusuz olanını kullanın diyorlar ama burada birçok arkadaşın önerdiği sebamedide denemek istiyorum..

arkadaşlar avon genital bölge jeli hakkıda yardıma ihtiyacım var
zararlı olduğu söyleniyor hatta bi doktor dan duydum
kullananlar ve bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirima.s.

Yaklaşık 2 yıldır Avon genital temizleme jelini kullanıyorum, tabi çok sık olmamak şartıyla genel olarak regl dönemlerimde . Ferah bi his veriyor ve hijyenik hissetmemi sağlıyor.

ben hiç kullanmadım fakat ben avon temsilciliği yaparken bir bayan benden dr önerisi olarak satın almak istedi dr ona tavsiye etmiş zararınıda görmedi çünkü daha sonra bir kaç kez daha satın aldı

bende kulaniyorum canim 2 senedir cok memnunum cok guzel kokusu var
temizlik icin birebir

bol kimyasallı avon ürünlerinin hiçbirini kulllanmam..ayrıca genital bölge için su yeterli bir temizlik aracı bence..doğumdan sonra dr um vermişti bi jel onuda bir hafta kullan demişti..sanırım doğum sonrası dikişlerin hijyeni için..gereksiz ve zararlı buluyr dr lar bu ürünleri..

genital bölge çok hassas kesinlikle hiç bi ürün kullanmamanı öneririm kendi kendini temizliyormuş zaten o ürünleri kullanırsan yapısını bozarsın enfeksiyon kapar tabi ciddi sorunun varsa doktor önerilerini dinle derim

2 ay öncesine kadar devamlı tekrarlayan mantar yaşıyordum. O sıralar günde 2-3 kez numis med ile temizliyordum. Sonra yıkama jelim bitince almaya üşendim kullanmadım. O günden sonra mantar da olmadım.

avon jel mi aman aman benden uzak dursun yeter. 2 günde bir tekrarlayan genital mantarımın tek sebebiymiş meğer.
bende salak gibi mantar oldukca yıkıyorum temizliyorum jelle oysaki yaraya tuz basıyormusum.

sonra oriflame aldım başlarda biraz iyi geldi sanki, ama daha sonra aynı avon gibi mahvetti.

ben bu jelleri kullanmasamda kronik bir mantar hastası olmuştum .o bölgenin ph degerini bozup kimyasal yüklediğim icin.

sonra başka başka sebeplerden dolayı kullandığım bitkisel duş jelinin antifungal ve antibakteriyel özelliği sayesinde tesadüfen sorunumdan kurtuldum.ve herkese tavsiye ettim cok sükürki cok teşekkür ve dua aldım.

Merhaba arkadaslar duş jeli ph dengesini bozuyor avonun genital bölge temizleyici jelini ve mendilini aldım henüz kullanmadım iyi mi kötü mü
ilişkiden sonra labodan sonra temizlemek sirkeli su ve iç çamaırımızın pamuklu olmasına ve temiz olmasına dikkat edersek ıkıntı yaşanmaz günlük ped ler bile önerilmiyor

Bence de sebamed ideal, bugüne kadar hiçbir sorun yasamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…