yengem yıllardır kullanıyor sistit için bende annemde kullanaya başladık nerdeyse 1 yıldır bir zararını görmedim sanırım yanlış kullanım sonucu ya da çok hassas cildi olan kişilerde oluşabilir.
evet bende bır zararını görmedım ve her ay sıparıs veren arkadaslarım var..Kişiden kişiye göre değişebılıyor bu tarz seyler..Zararını gördüysenız kullanmayı bırakın tabıkı..
ben de kullanmıştım bi süre...kullananlara bi ricaa ; dıştan yıkayın bayanlar...içine kadar yıkamak çok zararlı mayasıla ve iltihapa neden oluyor...dıştan narince yıkamak lazım..
bu blöge içn nıe ayrıca bısey kullanıyorsunuz????pek anlmadım...ayrıca orayı yıkamak içn bı sebep yok gıbı ama...zaten tahrat alıyoz..terleme koku olmuyooo.sadece dusta duş jelı kullanıyom o kadar
dusta dus jelını neden kullanıyoruz,cıldımız daha yumusak daha temız olsun dıye...
bunuda kullanıyorum kı daha yumusak,daha temız olsun ve kendımı rahat hıssedeyım dıye tatlımmmm...a.s.
cnm selam, aon genital jel kullanmadım ama bende genital bölgede kuruluk vardı, senin ihtiyacın olan böyle birşeymi bilmiyorum ama ben seni bilgilendireyim istedim. aquaglide diye bir kayganlaştırıcı jel kullandım ve şu anda çok rahatım. Umarım sana da faydası olur...sevgilerimle, Ezgi
canım avon kullanmadım ama, bende genital bölgede kuruluk vardı, senin aradığın şey böyle bir şeymi bilmiyorum ama seni bilgilendireyim istedim, aquaglide isimli bir jenital kaydırıcı jel. şu anda çok rahatım. umarım sanada yararı olur, sevgilerimle
Arkadaslarin bazilari øzel genital bolgesi icin olan jellere karsi oldugunu søylemisler..banyoya girdigimizde normal dus jeli veya sabunla o bølgeyi yikamakta bana cok yalnis geliyor..illaki bisey srup yikama geregi duyarsak øzel (intim) jellerini kullanmakta fayda var derim..Tabi kullanis sekli cilt tipine gore sonuclari farklilasabilir..
bende zararlı diye duydum
hatta sıksık sabunla yıkamak bile zararlı
ben bi tanıdığım vasitası ile duymuştum
birisi sırf o nedenle bir rahatsızlık geçirmişti ama şuan ne olduğunu hatırlayamadım
ben 4 senedir kullanıyorum hiçbi zararını görmedim.ayrıca o bölgede sivilce falan çıkınca onla yıkıyom hemen geçiyo.ben her banyoda kullanıyorum.her tuvalette değil.çünkü çok köpürüyo azla arındıramıyom ama banyo için ideal.mantar alerji gibi bi şikayetimde olmadı.bence o bölgeye sabun kullanmamalı ama o bölgenin ph ına uygun bu tür özel temizleyiciler kullanmak lazım..
kullandım ama hiç bir zararını görmedim herkeste farklı sorunlar doğurabiliyor avon sonuçta kendini ispatlamış büyük bir marka ufak bir kar markajı için tehlikeye atmaz kendini ama yine de sen bilirsin 1 yıl kullandım hiç bir zararını görmedim