Bebek İkinci El Avent natural elektrikli pompa ariyorum

pandora1903

çiğdem ❤ özkan = yağmur eslem&kayra
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2014
915
1.280
158
Merhaba

Elimdeki pompa bozulmak uzere. Yeni bir pompa almam lazim. Avent elektrikli az kullanılmış olabilir. Elinde olan var mi?

Merhaba

Elimdeki pompa bozulmak uzere. Yeni bir pompa almam lazim. Avent elektrikli az kullanılmış olabilir. Elinde olan var mi?

Bende Ameda Lactalin çift pompalı elektirikli pilli var sadece bir ay kullandım en iyi en güçlü çekiş gücü olan pompa markasıdır bilmem duydunuz mu ama ben çalışıcam diye almıştım çalışmayınca gerek kalmadı. Bir seferde en az 60 ml süt sağıyordu bende 10 dk da

canm bende var garantisi doldu ama oğlumda aldım kardeşim kullanırsa die sakladım ama onun daha evlenmesinede çok var derken satayım dedim.daha önce kablosu bozuldu yaptırdır sıkı sarmışım o yuzden. kesinlikle bozuk filan değil. zaten sayfamda gezersen hem kefilimdir ürünlerime. elektronik model ayrıca pillide çalışıo manuelde çalışıo. yedek parcalarınıda açmadım duruo tek sorun biberon ağzı alman gerek. düşünürsen fiyat kendin sun makulse kabul ederim hiç araştırmadm da hatırlamıyorumda fiyatını çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…