Avea mi vodafon mu turkcell mi?

Tsk ederim canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

23 yasindayim canm ne ozelligi var bilgilendirir misin tarifeyle ilgili

500 dakıka 5000 sms her yöne ve anlaşmalı sinemalarla ki her yerde var. pazartesi perşembe 1 bilet alana 1 bilet bedava..
kontorlusunde internet paketide var buna ilave 2 gb ta internet sanırım benım kı faturalı. bir bak canım. freezone vodafone yaz cıkar google amcaya

Dogru. Esim cok kiziyor. Benim icin pek sorun yok. Fazla konusma yapmiyorum cunku.

Benm esimde bana ulasamadigi zaman cildiriyor bu yuzden cekimi cok onemli

esım avealı iş yerınde çekim sıkıntısı oluyor bazen..

ben vodafone kullanıyorum uzun yıllardır,gayet memnunum,daha avantajlı..

turkcell nıye alınır hıc bılmem..

Tsk ederim

Tsk ederim cnm bakacagim zaten cogunluk vodafon diyor anladigim kadariyla

Turkcell kesinlikle pahali diyenler olmus ama hakkini veriyor o paranin ben cok memnunum avea berbat

Vodafone'dan avea'ya geçtim geçmez olaydım 2 GB internet veriyorlar ama kullanamıyorsun ki o kadar ağır işliyor ki ve de çekmiyor ama 1 sene vodafone da kaldım hiç öyle bir şey görmedim çok iyi bence Turkcell'i uzun zamandır kullanmıyorum ama diğer operatörlere nazaran daha pahalı tarifeleri tabi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anladim cnm tsk ederim

Avea woops 500dk 5bin sms 2 gb net 23 tl reklamıda dönüp duruyor canım bizim tarifemizde o turkcell kullanıcak kadar zengin deģiliz

Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?

Turkcelldim yıllardır. 1 ay önce falan geçtim wodofoneye. freezoneluysan gayet rahat 2 Gb internet 5000 sms + 1000 MMS her yone 500 dk heryöne 25 tl benim paketim.
Turkcell kadar iyi çekmediği çok doğru. Ama turkcell daha kazık

Son düzenleyen: Moderatör:
Cok mu yavas nette onemli cunku

Yok cok yavas degil yani idare ediyorum ben azicik yavas bazen cildiriyorum ama tarife acisindan vs gayet iyi

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Avea woops 500dk 5bin sms 2 gb net 23 tl reklamıda dönüp duruyor canım bizim tarifemizde o turkcell kullanıcak kadar zengin deģiliz

Cekimde sıkıntı olmuyor m u canm yada nette yavaslik

Tarife cok guzelmis canm bunu dusunecegim

Yok cok yavas degil yani idare ediyorum ben azicik yavas bazen cildiriyorum ama tarife acisindan vs gayet iyi

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Tsk ederim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…