15 seneden fazladır Turkcell kullanıyorum.
Vodafone birkaç yıl önce telsîm i çökmek üzereyken satın alıp iyileştirmeye başladı. Altyapısını yenileyip geliştirdiler fakat hala çok yolları var. Geçen yıl aldığımda hala sıkıntı vardı.
Avea dan bahsetmiyorum bile.
Turkcell biraz dahapahalı evet, ancak internet hızı ve çekimi senelerdir vazgeçmeme sebebim.
23 yasindayim canm ne ozelligi var bilgilendirir misin tarifeyle ilgili
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogru. Esim cok kiziyor. Benim icin pek sorun yok. Fazla konusma yapmiyorum cunku.
esım avealı iş yerınde çekim sıkıntısı oluyor bazen..
ben vodafone kullanıyorum uzun yıllardır,gayet memnunum,daha avantajlı..
turkcell nıye alınır hıc bılmem..
500 dakıka 5000 sms her yöne ve anlaşmalı sinemalarla ki her yerde var. pazartesi perşembe 1 bilet alana 1 bilet bedava..
kontorlusunde internet paketide var buna ilave 2 gb ta internet sanırım benım kı faturalı. bir bak canım. freezone vodafone yaz cıkar google amcaya
Turkcell kesinlikle pahali diyenler olmus ama hakkini veriyor o paranin ben cok memnunum avea berbat
Tsk ederim cnm ama pakette nette olsun istiyorum
Vodafone'dan avea'ya geçtim geçmez olaydım 2 GB internet veriyorlar ama kullanamıyorsun ki o kadar ağır işliyor ki ve de çekmiyor ama 1 sene vodafone da kaldım hiç öyle bir şey görmedim çok iyi bence Turkcell'i uzun zamandır kullanmıyorum ama diğer operatörlere nazaran daha pahalı tarifeleri tabi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar yeni hat almayi düşünüyorum kullndiginz memnun oldugunuz hangisi? Ozellikle cekiminde sikinti olsun istemiyorum. Yardimci olur musunz?
Cok mu yavas nette onemli cunku
Avea woops 500dk 5bin sms 2 gb net 23 tl reklamıda dönüp duruyor canım bizim tarifemizde oturkcell kullanıcak kadar zengin deģiliz
Turkcelldim yıllardır. 1 ay önce falan geçtim wodofoneye. freezoneluysan gayet rahat 2 Gb internet 5000 sms + 1000 MMS her yone 500 dk heryöne 25 tl benim paketim.
Turkcell kadar iyi çekmediği çok doğru. Ama turkcell daha kazık
Vodafone CepÖzgür kullanıyorum.
Çekimde sorun yaşamadım hiç...
Yok cok yavas degil yani idare ediyorum ben azicik yavas bazen cildiriyorum ama tarife acisindan vs gayet iyi
Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!
Tarife cok guzelmis canm bunu dusunecegim
Zaten yeni geçenlere bu tarife çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?