Avcılar hospital Dr Sadullah

Kumralada85

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2022
22
10
3
40
Herkese merhaba avcılar hospital a gidip Dr Sadullah yesevi den memnun kalan var mı smear sonucumm da yoğun inflamatuar çıktı ve bana rahimden biopsi önerdi açıkçası kafam karıştı başka bir Dr a gitsem mi bilemedim Sadullah beye gidip memnun kalan arkadaşlar yazabilirlese çok memnun kalırım çok teşekkür ederim

Doktoru bilemiycem de bende de smear sonucu böyle çıktı, doktor önemli bir şey yok dedi geçti.

Gerçekten mi o zaman ben başka bir Dr daha görüneyim emin olmak için açıkçası biopsiden korkuyorum teşekkür ederim yanıtınız için

Gerçekten mi o zaman ben başka bir Dr daha görüneyim emin olmak için açıkçası biopsiden korkuyorum teşekkür ederim yanıtınız için
Bana sadece bir şikayetim olup olmadığını sordu. Akıntıda renk koku değişikliği, yanma kaşınma vs olup olmadığı gibi. Hiçbir problemim olmadığından da böyle demiş olabilir belki. Bir de yaşım 30 un altında. Siz de 2. Bir doktora sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…