Yatak Odası Dekorasyonu avantgarde yatak odaları

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Selam kızlar benim yatak odası için mobilya tercihim bu tarzlarTam hayalimdeki gibiler.....Birde üzerinde cibinlik oldu mu,benim için süper prenses yatak odası...
Sizce nasıl:26:
Aranızda bu tarz model kullanan yada almayı düşünen var mı?Beğendiğiniz modeller de varsa ekleyebilir siniz?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım ama henüz almadım sace bu tarz modeller hoşuma gidiyor onun için paylaşmıştım...ama vazgeçmeyeceğim bu tarzlardan..

Beyaz renk benim de en çok tercihim...onu birde lila rengiyle kombilersek çok güzel olur diye düşünüyorum...Hani halılar ,perdeler ve aksesuarlar lila rengi olursa çok hoş olur diye düşünüyorum...Yada kırmızı ama,lila rengi daha güzel olur...

Canım bende bu tarz almayı düşünüyordum hatta dün bellonadaki modele baktım 11. sıradaki.. çok beğendik onu alıcaz sanırım.. Çok güzel duruyorlar diimi? bide senin eklediklerinden iki numaradaki hangi marka acaba ona hiç rastlamadım ?

Son düzenleme:

selam canım,çok asil duruyor,gerçekten güzel....İnşallah canım gönlüne göre model alırsın....Çok ağır ve bi o kadar da etkili duruyor bu tarz modeller bana göre...
Marka olarak bilmiyorum canım ama Bende googleden aratıp bulmuştum bunları...Ama sanırım berke mobilya yada euro mobilyada olabilir..Modelin altına markasını yazmayı unutmuşum...bundan sonra oda dikkat edicem..hangi markaydı diye kafa yormaktan iyidir...

Peki sen hangi renk ile kombine ediceksin..Sade beyaz mı olacak...

merhaba bende 10. modeli çok beğeniyorum hele o aynası beni bitiriyorrrr =)
bende onu alıcam inşallah

merhaba bende 10. modeli çok beğeniyorum hele o aynası beni bitiriyorrrr =)
bende onu alıcam inşallah

seçimin güzel miş canım..aslında bunların hepsi güzel..güle güle kullanmanı diliyorum...o ayna açılıyor demi...sanki öyle görmüştüm ben...onun markası neydi biliyor musun?boydan ayna almana gerek kalmıyor..o ayna sayesinde...farklı model....ne kadar dı fiyatı,söyleyebilir misin?

Son düzenleme:
slm canım hepsi çok güsel ama öyle yatak odası takımına çok büyük yatak odan olması gerekiyor çünkü ancak öyle gösterir benim yatak odamda beyaz deri başlıklı takımda beyaz güsel duruyo

hmm ama onun karyola kısmı tamammen kaplıyormuş yatağı öyle istemiyorum çok kullanışsız oluyormuş; 11. model öyle değil onu gördüm yakından ben dolabını da almayınca puf ve markiz de dahil 3500'e düşüyor fiyatı.. oda geniş olduu için sorun olmaz diorum ben yatak başlığının arkasına gri duvar kağıdı kaplatıp fuşya ile kombinlemeyi düşünüyorum böyle canlı renklerle çok hoş duruyor belki turkuaz da olabilir ama şu an gönlüm fuşyadan yana; sürekli ve çook çabuk karar değiştiriyorum :))

evet canım açılıyorrr =)=
bende netten gördüm o modeli araştırırken adresi veriyim sana Sedef Yatak Odas Takm - Yatak Odas Takmlar - Berke Mobilya

burda ayrıntılı resimleri var ve fiyatıda yazıyor

bellona nın premium serisinede baktım ben ama hiç beğenmedim =(

slm canım hepsi çok güsel ama öyle yatak odası takımına çok büyük yatak odan olması gerekiyor çünkü ancak öyle gösterir benim yatak odamda beyaz deri başlıklı takımda beyaz güsel duruyo

evet canım haklısın büyük oda konusunda ama ne yapalım küçük olursa ona göre ayarlarız artık....zaten henüz ortada evimizde yok ama inşallah büyük yatak odalı ev olur...
güle güle kullan takımını canım...

gri duvar kağıdı güzel fikir hoş olur bence de.....Bende burada sormuştum ona benzerini elbise dolabi içinde yok 6500tl idi...Nette de uygun fiyatları da var..bakalım artık hayırlısı...
aslında renk konusunda hep öyle canım...tamamıyla bittiğinde net kararımız ortaya çıkıyor...o zamana kadar hep şu mu bu mu diyoruz..

teşekkür ederim canım...baktım o siteye güzel modeller var..bende oradan beğenmiştim...çok farklı bir model aslına hem de kullanışlı...
şimdi baktım bellona nın premium serisinine bende beğenmedim...hiç hoş durmuyor...

ayyyy hepsi biribirinden güzel insan hangisini seçeceğini şaşırıyo ama zar zor 1 7 12 bu üç modeli beğendim inşallah bende bunlardan bulabilirim

Bunlarda benden olsun kızlar :))))

Eklentiler

• $yatak-odasi-asilzade-77-o.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 124
  • $yatak-odasi-ramses-13-o.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 137
  • $yatak-odasi-bently-72-o.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 117
  • $yatak-odasi-lexus-72-o.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 112
  • $yatak-odasi-hurrem-1-o.webp
    4 KB · Görüntüleme: 114
  • $star-yatak-odasi-25-o.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 128
  • $anemon-yatak-odasi-25-o.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 144
  • $18-barcelona-yatak-odasi-o.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 147
bizimki 11. model bende bordo ağırlıklı gri süsleri olan duvar kağıdı beğendim gri vardı ama renk olsun diye bordo seçtim şimdi pişman oldum griyi seçmediğime:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…