Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Avakadoyu nasıl tüketmeliyim?
- Konu Sahibi L A L
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Ocak 2017
- 7.017
- 20.390
- 348
- 37
İyice olgunlaşması lazım öncelikle. Elinizle bastığınızda içine göçecek.
Ham yerseniz hiç tadı tuzu olmaz.
Benim için genelde limon karabiber tuz üçlüsü yetiyor.
Sabah için peynir çörekotu pulbiber ceviz ile yapabilirsiniz.
Akşam için sarımsak zeytinyağı limon Karabiber ile yapabilirsiniz.
Bunların hepsi güzel oluyor.
- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Nette baya tarif var pul biber limon falan yada meze gibi yapıp ekmeğine sürebilisin yiyebilirsin peynir de çok yakışıyorHerkese merhaba ben geçenlerde avakado aldım çok yararlarını duydum ama maalesef sade bir şekilde tüketemiyorum onu nasıl lezzetlendirip yiyebilirim tarifleriniz varsa yazar mısınız
Ben avokado yemiyorum ama bu sayfada farklı tarifler var belki sizin de içinden beğendikleriniz çıkar.
Avokadonun Mutfakta Daha Fazla Rol Alması Gerektiğinin Kanıtı 13 Nefis Tarif - Yemek.com
Avokado ile yapılabilecek en lezzetli ve farklı tarifleri bir bir sıraladık, bu avokadolu tariflerle mutfağınıza yenilik, vücudunuza sağlık katmaya geldik.
www.google.com
- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.066
- 558
Avokadodan puding bile yapabilirsiniz ama en güzel hali, yarım olgun avokado 1 diş rende sarımsak tuz limon pul biber, karıştırın. Kızarmış ekmeğe sürün üstüne beyaz peynir
Puding için:
Yarım olgun avokadoya 2 kaşık ham kakao (yada normal kakao) karıştırın iyice 2 y. Kaşığı cia tohumu iyice çırpın içine 2 y. Kaşığı bal fındık muz ceviz size kalmış. 2 saat dinlensin mükemmel oluyor.
Avokadonun sağlıklı bir yağ olduğunu unutmadan tüketin. Oldukça yüksek kaloriye sahiptir.
Puding için:
Yarım olgun avokadoya 2 kaşık ham kakao (yada normal kakao) karıştırın iyice 2 y. Kaşığı cia tohumu iyice çırpın içine 2 y. Kaşığı bal fındık muz ceviz size kalmış. 2 saat dinlensin mükemmel oluyor.
Avokadonun sağlıklı bir yağ olduğunu unutmadan tüketin. Oldukça yüksek kaloriye sahiptir.
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Çok teşekkür ederim oldukça olgunlaşmışlar yeme olgunluğana geldi o yüzden bende tarif bakıyorum bozulmadan tüketmem gerekecek tarifleriniz için teşekkür ederimİyice olgunlaşması lazım öncelikle. Elinizle bastığınızda içine göçecek.
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Ba yıl dım mutlaka yapacağım çoook teşekkür ederim bu güzel tarifleri içinAvokadodan puding bile yapabilirsiniz ama en güzel hali, yarım olgun avokado 1 diş rende sarımsak tuz limon pul biber, karıştırın. Kızarmış ekmeğe sürün üstüne beyaz peynir
Puding için:
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Deneyeceğim çook teşekkür ederimLimon tuz karabiber biraz da peynir katarak ekmek üzerine sürebilirsiniz.
Tatlı isterseniz olgun muz, fındık ve eritilmiş bitter çikolata ile rondoda çekip mus yapabilirsiniz
- 19 Ocak 2017
- 7.017
- 20.390
- 348
- 37
Guacamole mezesi yapabilirsiniz.
Mor soğansız tadı olmuyor Oda her yerde bulunmuyor
L A L yapmak istersen domates, mor soğan, limon, jalapeno (ben turşusunu kullanıyorum), zeytinyağı, sarımsak, tuz, karabiber, kişniş Kişnişten nefret eden ben için maydanoz Buna sarımsak koymayınca bana daha çok hitap ediyor.
Deneyerek kendi damak zevkine uydurabilirsin. İçinde acı olur dersen jalapeno yerine ondada salatalık turşusu kullanabilirsin
- 9 Mart 2022
- 8.267
- 1
- 6.287
- 128
Teşekkür ederim denicem mutlakaMor soğansız tadı olmuyor Oda her yerde bulunmuyor
L A L yapmak istersen domates, mor soğan, limon, jalapeno (ben turşusunu kullanıyorum), zeytinyağı, sarımsak, tuz, karabiber, kişniş Kişnişten nefret eden ben için maydanoz Buna sarımsak koymayınca bana daha çok hitap ediyor.
Deneyerek kendi damak zevkine uydurabilirsin. İçinde acı olur dersen jalapeno yerine ondada salatalık turşusu kullanabilirsin
- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.264
- 133
- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- 28 Mart 2020
- 21.312
- 1
- 64.654
- 548
- 23 Temmuz 2014
- 6.330
- 17.902
- 448
Valla aşığım ben avokadoya. Aynen ilkte sası sade yulaf gibi bi tadı oluyor. İlk üniversitedeyken almıştım merak edip sonra çöpe gitti garibim yiyemedim meğersem salatalarda, tost arasında, sos olarak, limonla... vb. bir sürü tarifle güzel gidiyormuş. Ben tost ekmeğine avokadoyu eziyorum bi güzel yumuşak alın o yüzden ya da dolapta yumuşamasını bekleyin. İçine limon sıkıyorum ezdikten sonra. Üzerine omlet yapıyorum son olarak maydonoz ekliyorum. Mükemmel bir lezzet oluyor. Yumurtayı haşlayıp dilimleyerekte koyabilirsin o senin zevkine kalmış. Bazen kaşar ekliyorum omlete bazen cheddar. Youtube dan bakın derim avokadolu tost tarifleri diye. Salataya dilimleyip ekliyorum o zamanda güzel oluyor.Herkese merhaba ben geçenlerde avakado aldım çok yararlarını duydum ama maalesef sade bir şekilde tüketemiyorum onu nasıl lezzetlendirip yiyebilirim tarifleriniz varsa yazar mısınız
- 13 Haziran 2021
- 125
- 609
- 23
Avokadonun iyice olgunlaşması gerek parmağınla bastırdığında içine çökmesi gerek yani
Ama ben çok olgun sevmiyorum biraz sert seviyorum küçük küp küp doğrayıp ezine peynir karabiber çok az zeytinyağ ve limon suyu koyuyorum kızarmış ekmeğin üstüne koyup afiyetle yiyorum
YouTube da avokadolu tarifler diye yazarsanız bir sürü tarif çıkacaktır
Ama ben çok olgun sevmiyorum biraz sert seviyorum küçük küp küp doğrayıp ezine peynir karabiber çok az zeytinyağ ve limon suyu koyuyorum kızarmış ekmeğin üstüne koyup afiyetle yiyorum
YouTube da avokadolu tarifler diye yazarsanız bir sürü tarif çıkacaktır