Sandviç - Kanepeler Avakadolu Tost ve Hindistancevizli toplar-Eti lifalif sponsorluğunda

Feraceli

Nirvana
Pro Üye
9 Ocak 2015
19.782
81.948
798
Ne demişler her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olur..benimde kahvaltı yapışım yediklerim genelde farklı sizlerden ee artık alıştınız bana...
1.Tarifim:AVAKADOLU TOST
MALZEMELER:
-Yarım avakado
-2 dilim kepek ekmeği
-1 yumurta
-limon suyu ve tuz
YAPILIŞI
Kızarttığımız ekmeklerin üzerine avakadoyu sürüyoruz.bir tutam tuz,bolca limonsuyu ekliyoruz.Tavada pişirdiğimiz yumurtayı üzerine ekliyoruz..Bu kadar :)
Moldiv_1457083771432.webp

2.Tarifim:HİNDİSTAN CEVİZLİ TOPLAR
MALZEMELER:1 elma
2 ceviz,1 çay kaşığı tarçın
1 kaşık yulaf ezmesi
Hindistan cevizi
YAPILIŞI:
Elmaları rendeleyip tavada kavuriyoruz tarçın ve parça parça kırdığımız cevizi ekliyoruz 2-3 dk kadar kavurmaya devam ediyoruz.Soğumasını bekledikten sonra toplar yaparak hindistan cevizine buluyoruz
Moldiv_1457084097674.webp
benim tarifim bu şekildeydi berbat çeken kameramı mazur görün :KK53:
IMG_20160304_101254651-1.webp
IMG_20160303_134745778-1-1.webp
IMG_20160304_101134094-1.webp

Ne demişler her yiğidin yoğurt yiyişi farklı olur..benimde kahvaltı yapışım yediklerim genelde farklı sizlerden ee artık alıştınız bana...
1.Tarifim:AVAKADOLU TOST
MALZEMELER:
-Yarım avakado
-2 dilim kepek ekmeği
-1 yumurta
-limon suyu ve tuz
YAPILIŞI
Kızarttığımız ekmeklerin üzerine avakadoyu sürüyoruz.bir tutam tuz,bolca limonsuyu ekliyoruz.Tavada pişirdiğimiz yumurtayı üzerine ekliyoruz..Bu kadar :)Eki Görüntüle 1788399
2.Tarifim:HİNDİSTAN CEVİZLİ TOPLAR
MALZEMELER:1 elma
2 ceviz,1 çay kaşığı tarçın
1 kaşık yulaf ezmesi
Hindistan cevizi
YAPILIŞI:
Elmaları rendeleyip tavada kavuriyoruz tarçın ve parça parça kırdığımız cevizi ekliyoruz 2-3 dk kadar kavurmaya devam ediyoruz.Soğumasını bekledikten sonra toplar yaparak hindistan cevizine buluyoruzEki Görüntüle 1788405 benim tarifim bu şekildeydi berbat çeken kameramı mazur görün :KK53:Eki Görüntüle 1788407 Eki Görüntüle 1788409 Eki Görüntüle 1788408

Basarilar kuzum ;)

İlginç bir kahvaltı :-)
Yulaf ezmesi yerine yulaf kepeği olur mu ki?:-)
Birde hangi aşamada ekliyoruz elmalardan sonra mı?
Başarılar ;)

İlginç bir kahvaltı :-)
Yulaf ezmesi yerine yulaf kepeği olur mu ki?:-)
Birde hangi aşamada ekliyoruz elmalardan sonra mı?
Başarılar :KK66:

Tabi olur canim ben yulaf kepeğinde yaptim gerçekten tavsiye ederim diyetteyse birebir tatli isteğini yok ediyor;)

Tabi olur canim ben yulaf kepeğinde yaptim gerçekten tavsiye ederim diyetteyse birebir tatli isteğini yok ediyor;)

Evet canım diyet için sordum.
Bugün senin yulaf kepeği ile yaptıgın omleti denedim:-)
Bu arada sana cokk teşekkür ediyorum yoksa yulaf kepeğini çöpe atacaktım :D
Yulaf kepekli iki tarifim oldu:KK71:

Yine diyetinden taviz vermedin ya valla helal olsun sana canim :KK19: Avakadoyu tost seklinde hic yemedim ama sen tavsiye ediyorsan mutlaka deniycem :kk77: Ellerine saglik ,basarilar canim :KK200: :KK60:

ellerine sağlık hakikaten çok farklıymış hiç yiyebileceğim türrden değil yumurtaya ekmek banıp peynir çay içmeden yapamıyorum kahvaltı

Tebrikler canım, gerçekten her yiğidin yemek yiyişi farklıdır umarım çok iyi bir derece alırsın :KK36::KK36:

ellerine sağlık hakikaten çok farklıymış hiç yiyebileceğim türrden değil yumurtaya ekmek banıp peynir çay içmeden yapamıyorum kahvaltı
Teşekkür ederim canım herkesin bünyeso farklı iste :)
Tebrikler canım, gerçekten her yiğidin yemek yiyişi farklıdır umarım çok iyi bir derece alırsın :KK36::KK36:
Kesinikle :D teşekkür ederim canımm:KK37:

Back
X