Ben geldiiiiim. :))
Benim oğlan uyuyor hala, akşama yandık ki ne yandık, nöbetçiyiz anlaşıldı. :))
Öncelikle polemiğe
katılayım auscuğum, canımın içi, ben de aynen senin gibi düşünüyorum. Aslında hayat o kadar zor ki artık, bir tabak yemek ya da bir boğaz daha ile bitmiyor iş. Bu çocuğun eğitimi, yetişmesi var ve çok çok önemli. Eğer ben birden fazla çocuk yapacaksam ve hepsine aynı imkanı sağlayamayacaksam o zaman haksızlık olmaz mı? Hep erteliyorum 2.çocuk işini bu yüzden, yaşım da geçiyor ama düşünmem gereken çok şey var...
Adacığım, ben 11 senelik evliyim, oğlum 4 yaşında. İlk 5 sene hiç çocuk düşünmedim, sonra biyolojik saatim devreye girdi. :)) İlk bebeğimi düşürdüm, ikincisi kısmetmiş, şimdi onu büyütüyorum Allahın izniyle. Çevreye kulak asma, sen ne zaman hazır olursan o zaman olsun. En güzeli bence...
Bu arada kızlar gelsin doğru, avatarımdaki papyonlu oğlum olur, gelin adaylarımızı görelim bakalım. :)))
Bir de son olarak canım arkadaşlarım, dün akşam milyonere başvuru yaptım, hayırlısıysa olsun diyorum. Yeniden televizyona çıkmaya hazırım.

Benim oğlan uyuyor hala, akşama yandık ki ne yandık, nöbetçiyiz anlaşıldı. :))
Öncelikle polemiğe

Adacığım, ben 11 senelik evliyim, oğlum 4 yaşında. İlk 5 sene hiç çocuk düşünmedim, sonra biyolojik saatim devreye girdi. :)) İlk bebeğimi düşürdüm, ikincisi kısmetmiş, şimdi onu büyütüyorum Allahın izniyle. Çevreye kulak asma, sen ne zaman hazır olursan o zaman olsun. En güzeli bence...
Bu arada kızlar gelsin doğru, avatarımdaki papyonlu oğlum olur, gelin adaylarımızı görelim bakalım. :)))
Bir de son olarak canım arkadaşlarım, dün akşam milyonere başvuru yaptım, hayırlısıysa olsun diyorum. Yeniden televizyona çıkmaya hazırım.

Son düzenleme: