• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Gelmedi ben de anlamadım bir duyuru bir şey de yok. Bakalım haftaya artık. :15:
Bu akşam izleyeyim ben de geçen sefer izleyememiştim, 17.30 da mıydı?

Benden de kocaman günaydınlar herkese....

Garengciğim, ben de çok futbol oynadım küçükken, hatta kızlardan çok erkeklerle oynardım, mahalle takımımız vardı. Ne günlerdi yaa.:1: İki kere kolumu kırdım, ikincisi misket oynayanları seyretmek için armut ağacına çıkmıştım, oradan düştüm. Yaramazmışım bayağı, sonradan duruldum. :1:

Nasıl gelmedi hoca yaa, sen kalkıp gidiyorsun hoca yok, işe bak. Bir dahaki sefere de sen nazlan, gitme.:1:

Bugün beni seyretmeyi unutmayın, televizyonda yine ben varım.:9::8:

Mutlaka seyredeceğiz unturmuyuz hiç :52:

Tünaydın kızlar dün sohbet almış başını gitmiş :52:

Keyifleriniz iyidir umarım

tünaydın adacım sanada :) millet erkenci valla bi biz mi varız öğlene kadar yatan :) burda herkes muhabbete dalmış gitmiş de benim daha totomda pireler uçuşurken :)
oğlum gece uyutmadı kızlar yaa, karnını tutuyor acıyo anne diyip duruyor....karnı ağrıyor sanırım, bağırsaklarını falan mı bozdu acaba diye üzüldüm...uyumadı oda bende sabaha karşı uyuyabildim :(
şükür bakalım yinede....

biberoncum unuturmuyum aklımdasın dünden beri, :) izlicem bi aksilik olmazsa inşallah :)

garengcim sana da üzüldüm niye gelmemiş hoca efendi :) gıcık adam ben olsam sinir olurdum, ben heyecanlı heyecanlı gidecm, o gelmeyecek hııhh :63:

tünaydın adacım sanada :) millet erkenci valla bi biz mi varız öğlene kadar yatan :) burda herkes muhabbete dalmış gitmiş de benim daha totomda pireler uçuşurken :)
oğlum gece uyutmadı kızlar yaa, karnını tutuyor acıyo anne diyip duruyor....karnı ağrıyor sanırım, bağırsaklarını falan mı bozdu acaba diye üzüldüm...uyumadı oda bende sabaha karşı uyuyabildim :(
şükür bakalım yinede....

biberoncum unuturmuyum aklımdasın dünden beri, :) izlicem bi aksilik olmazsa inşallah :)

garengcim sana da üzüldüm niye gelmemiş hoca efendi :) gıcık adam ben olsam sinir olurdum, ben heyecanlı heyecanlı gidecm, o gelmeyecek hııhh :63:

Geçmiş olsun oğlunaa kıyamam ben ona ya öperim o karnını canım benim hemen iyi olur inşallah :21:
Valla sabah sabah uyandım da gittim bir de, hem ortalıkta da yakışıklı doktor falan da yoktu boşa gittim. :27:

Benden de kocaman günaydınlar herkese....

Garengciğim, ben de çok futbol oynadım küçükken, hatta kızlardan çok erkeklerle oynardım, mahalle takımımız vardı. Ne günlerdi yaa.:1: İki kere kolumu kırdım, ikincisi misket oynayanları seyretmek için armut ağacına çıkmıştım, oradan düştüm. Yaramazmışım bayağı, sonradan duruldum. :1:

Nasıl gelmedi hoca yaa, sen kalkıp gidiyorsun hoca yok, işe bak. Bir dahaki sefere de sen nazlan, gitme.:1:

Bugün beni seyretmeyi unutmayın, televizyonda yine ben varım.:9::8:

Ben öyle yaramaz değildim ama başıma buyruktum.. Gerçi hala öyleyimde :1:
Mahalle maçlarında bende hakem olurdum.. :27: Ne işim varsa o kadar oğlanın arasında :1:
Bende ilk kez tek başıma kek yapayım dedim evde kimse yoktu.. Hep annemin gözleminde yapardım bu sefer ona süpriz yapayım dedim..
Malzemeleride eksiksiz hatırladım ama neyi yanlış yaptım? Bütün malzemeleri aynı anda koyup mikseri bi çalıştırdım makinenin beyni döndü :27:
Birden bire katılaştı mikser güç bela döndü, bende diyorum Alla Allaaa böyle olmuyordu bu önceden nolduki :44: Sonrada pişirdim evdekiler biraz sert olmuş demeye kalktı annem bi bağırdı susun be gayet güzel olmuş diye, sevindirik olmuştum tabi :1:

Gazelim, çok çok geçmiş olsun. Onların canı yandı mı bizim bin kere yanıyor, inşallah şimdi her şey yolundadır, tekrar çok çok geçmiş olsun...

Garengciğim 17:20'de başlıyor yarışma...

Ben de şimdi biber dolması yapacağım, benim oğlanın favori yemeği, her gün yese bıkmaz o derece. :)) Ama yine bir tembellik, bir üşengeçlik, gözümde büyüyor yapmak, hadi beni kovun da gidip yapayım yemeğimi...:1:

Şimdi geldim eve , hemen tv. açtım :6:

İzlemedeyim biberoncum.

Gazelcim çok çok geçmiş olsun kuzucuğa...Geçmiştir bile inşallah.

Gareng canım , olsun hoca gelmese de sen sınıfı bulmuşsun ya.:34:

Marga kuzum benim , sen önce balık yiyeceksin sonra şekerparelerin tepsi tepsi gelecek sana söz canım.Daha da gri olma bir daha :52:

Daha atladığım biri vardır muhakkak gözüm televizyonda , neyse cümleten herkese selamlar diyeyim ben en iyisi

şükür bakalım yinede....

Geçmiş olsun canım

Kazananın ödülü ne oluyor peki ???

Final sorusunu bilirsen 5000 tl alıyorsun, cevap vermezsen 500 tl alıyorsun. Eğer yanlış cevap verirsen eleniyorsun...

Kısmet işte sen öndeydin ama son 2 soruda değişti herşey.. Elinde olan bişey değildi demekki..
Ama olsun :) Bu arada bluzun çok hoş :)

Sağol canım, kısmet dediğin gibi, ötesi olmuyor. Bu arada sağol, yarışma için özel olarak almıştım. :))

Final sorusunu bilirsen 5000 tl alıyorsun, cevap vermezsen 500 tl alıyorsun. Eğer yanlış cevap verirsen eleniyorsun...

Sağol canım, kısmet dediğin gibi, ötesi olmuyor. Bu arada sağol, yarışma için özel olarak almıştım. :))

biberoncum ben geldim :)
herkes yorumları bitirsin de en fiyakalı yorumu ve iltifatı ben yapayım diye assolistler gibi en son geldim :60:
canım çok tatlıydın gerçekten ne kadar hanımefendiydin öyle...:) maşallahın var canım benim...özellikle bluzuna bayıldım resmen çok şık durmuş üzerinde...:) eee içindeki şık olunca bluz napsın dimi gözdem :)
finale kalmadığına çok üzüldüm ama kısmet işte canım, 500 lirayı harcamadıysan beraber ıslatalım olmazmı :)
ehh bi kahve ısmarlarsın artıkın heralde dimi :) :60:
yarışma maceran çok eğlenceli ve unutulmaz oldu senin için canım bence, bukadar kk üyesinin desteği yarışmadan daha efdal gelmiştir dimi :)
hayırlısı bakalım, önümüzdeki yarışmalara bakarız artık, :) sen bu gidişle milyonere kadar yol alırsın gibime geliyor...hadi bakalım...arkandayız...:)
kolla kendini kenan ışık....gözde geliyooooorrrrrr.........:60:

Ya ben bluzuna dikkat etmemişim bu sefer .Zaten eve girer girmez açmıştım televizyonu .Artık bir yandan oğlumla ilgilenirken kulak misafiri oldum sadece . Ama yarbay yaktı seni gözde ,erkekler için cevap soruda saklı olmasa da bilinebilecek bir soruydu.
Yine de tebrikler canım .

Yorgunum bugün...Az bakınayım sağa sola ne var diye

Back
X