Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benden de kocaman günaydınlar herkese....
Garengciğim, ben de çok futbol oynadım küçükken, hatta kızlardan çok erkeklerle oynardım, mahalle takımımız vardı. Ne günlerdi yaa.İki kere kolumu kırdım, ikincisi misket oynayanları seyretmek için armut ağacına çıkmıştım, oradan düştüm. Yaramazmışım bayağı, sonradan duruldum.
Nasıl gelmedi hoca yaa, sen kalkıp gidiyorsun hoca yok, işe bak. Bir dahaki sefere de sen nazlan, gitme.![]()
Bugün beni seyretmeyi unutmayın, televizyonda yine ben varım.![]()
Tünaydın kızlar dün sohbet almış başını gitmiş
Keyifleriniz iyidir umarım
tünaydın adacım sanada :) millet erkenci valla bi biz mi varız öğlene kadar yatan :) burda herkes muhabbete dalmış gitmiş de benim daha totomda pireler uçuşurken :)
oğlum gece uyutmadı kızlar yaa, karnını tutuyor acıyo anne diyip duruyor....karnı ağrıyor sanırım, bağırsaklarını falan mı bozdu acaba diye üzüldüm...uyumadı oda bende sabaha karşı uyuyabildim
şükür bakalım yinede....
biberoncum unuturmuyum aklımdasın dünden beri, :) izlicem bi aksilik olmazsa inşallah :)
garengcim sana da üzüldüm niye gelmemiş hoca efendi :) gıcık adam ben olsam sinir olurdum, ben heyecanlı heyecanlı gidecm, o gelmeyecek hııhh![]()
Benden de kocaman günaydınlar herkese....
Garengciğim, ben de çok futbol oynadım küçükken, hatta kızlardan çok erkeklerle oynardım, mahalle takımımız vardı. Ne günlerdi yaa.İki kere kolumu kırdım, ikincisi misket oynayanları seyretmek için armut ağacına çıkmıştım, oradan düştüm. Yaramazmışım bayağı, sonradan duruldum.
Nasıl gelmedi hoca yaa, sen kalkıp gidiyorsun hoca yok, işe bak. Bir dahaki sefere de sen nazlan, gitme.![]()
Bugün beni seyretmeyi unutmayın, televizyonda yine ben varım.![]()
tünaydın adacım sanada :) millet erkenci valla bi biz mi varız öğlene kadar yatan :) burda herkes muhabbete dalmış gitmiş de benim daha totomda pireler uçuşurken :)
oğlum gece uyutmadı kızlar yaa, karnını tutuyor acıyo anne diyip duruyor....karnı ağrıyor sanırım, bağırsaklarını falan mı bozdu acaba diye üzüldüm...uyumadı oda bende sabaha karşı uyuyabildim
şükür bakalım yinede....
biberoncum unuturmuyum aklımdasın dünden beri, :) izlicem bi aksilik olmazsa inşallah :)
garengcim sana da üzüldüm niye gelmemiş hoca efendi :) gıcık adam ben olsam sinir olurdum, ben heyecanlı heyecanlı gidecm, o gelmeyecek hııhh![]()
İşte televizyon maceram bu kadar. :) Bana da geçmiş olsun.:))
İşte televizyon maceram bu kadar. :) Bana da geçmiş olsun.:))
Kazananın ödülü ne oluyor peki ???
Kısmet işte sen öndeydin ama son 2 soruda değişti herşey.. Elinde olan bişey değildi demekki..
Ama olsun :) Bu arada bluzun çok hoş :)
Final sorusunu bilirsen 5000 tl alıyorsun, cevap vermezsen 500 tl alıyorsun. Eğer yanlış cevap verirsen eleniyorsun...
Sağol canım, kısmet dediğin gibi, ötesi olmuyor. Bu arada sağol, yarışma için özel olarak almıştım. :))