Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Çok haklısın canım:KK31:Bende evlendiğimden beri ailelerimden uzaktayım dediğin gibi insan yetemiyor..:KK31:Bende 4.5 yaşında yollmaya başladım kızları ozaman daha iyi oldular:KK31:

ikizlerden sonra mı oldu senin 1 tane daha yoksa önce mi ?

Tekil hamileliğin nasıl olduğunu merak ediyorum da..:KK17: Hatta zaman zaman istiyorum sonra şu 2 yaş sendromlarını düşünüp aman boşver diyorum...

Don dondur da...50 kuruşluk olanın yeride , 50 liralık olanın yeride k.... üzeri olduktan sonra:KK8:

Biri git uyu desin bana ; devrelerim yanıyor , salon kadını çizgimi zorluyorum:KK37:

After giyoyormuş öyle söyledi hatta bir yerinde adresini verdi varmış kuruşluk donlar ..
:KK35:Kızın bilmediği yok :KK35:

angel teknoloji kısmına herkes senı yazmıs.
ben dahil.
ne dıyorsun bu işe
:KK8:

Olacağı ne biliyor musun ?
Biz birbirimizi nereye yazdığımızı bilmeden iyi niyet çerçevesinde:-)27:) farklı farklı yerlere yazıp durduk.
Angel ; o hiç oy kullanmayan angel hep tekno'ya yazıldı.
Sonuç bizler adımızı aday listesinde dahi göremezken , angel teknolojinin tek adayı olarak ünvanı alır:KK52:

Evet zor..Ben şu an kreşe gönderiyorum ,çünkü yemek yapmak,evi temizlemek,dinlenmek için yardım edecek kimsem yok..Ailelerden çok uzak şehirdeyiz...Bir de erken doğan çocukların hele tek uyaranla birlikte olduklarında ki o tek uyaran ben oluyorum,gelişimleri daha geriden gelebiliyormuş veyahut otistik belirtilere daha sık rastlanıyormuş..Anne olarak bir yere kadar yetebiliyorsun...Hele de yalnızsan...Çocuklar en güzel kendi yaşıtları arasında daha iyi gelişim gösterip sosyalleşiyorlar bana ve eşime göre....Kreşin de katkısı çok oldu bize açıkçası...Evde yediremediğim yemeği kreşte arkadaşlarından özenip yiyorlar....Paylaşmayı ,arkadaşlığı öğreniyorlar....

Narmik bende annem çalıştığından dolayı 2.5 yaşında kreşe gittim ve dediğin gibi sosyal gelişimi çok iyi yönde etkiliyor. Ben 8 yaşında annem kardeşime hamileydi elekt su fat yatırırdım. Korkmazdım hiç halledemem diye annem hamileydi eve gelirdi öğlen aralarında tuzsuz yemek zorundaydı herşeyi ona sofra hazırlardım.

Kardeşim 1. sınıfa başlamadan 1 sene önce gitti onu annanem büyütmüştü allah rahmet eylesin o kadar büyük fark oldu ki çocukta 1 sene öncesiyle 1 sene sonrasında.

Kesinlikle bir çocuk 2 sene kreşe gitmeli oradakiler eğitimli insanlar senin uğraşsan aklına gelemeyecek şeyleri onlar yapıyorlar yoğurt kapağından kelebek yapıyorlar mesala.

Çok doğru bir karar vermişsin.

Benim saçma rumuzum:KK53:
Benimle erkek arkadaşımın adlarının kısaltması.
En yakın zamanda değiştirme talep edeceğim, daha önce reptomim'e de açıklamıştım.
Düşünmeden ve aceleci hareket etmenin cezasını çekiyorum.:KK14:

tülay ve fikret ...iyi mi:KK52::KK52:
tuttu mu:KK70::KK53:

ikizlerden sonra mı oldu senin 1 tane daha yoksa önce mi ?

Tekil hamileliğin nasıl olduğunu merak ediyorum da..:KK17: Hatta zaman zaman istiyorum sonra şu 2 yaş sendromlarını düşünüp aman boşver diyorum...

Canım ikizler 8 yaşındalar onlar 5.5 yaşındayken oğlum oldu..:KK31:Şuan 28 aylık:KK31:Çok farklı ben ikizlerde nerdeyse ölüyordum..:KK19:Ama tek hamileliğim çok rahat geçti nerdeyse sokakta doğacaktı..:KK52::KK52::KK52::KK52:

Biz birbirimizi nereye yazdığımızı bilmeden iyi niyet çerçevesinde:-)27:) farklı farklı yerlere yazıp durduk.
Sonuç bizler adımızı aday listesinde dahi göremezken , angel teknolojinin tek adayı olarak ünvanı alır:KK52:

aynen öyle.
biz aday adayı bile olamayız
:KK12:

Ben yaramaz' a yazmıştım.:KK17::KK17::KK17::KK17:

ben yazdığıma pişman oldum:KK53:
çünkü hatun liste yapmayacakmış:KK52: neyse daha zaman var, belkı o kısmı çıkarttırırım listeden:KK52::KK52:

Benim saçma rumuzum:KK53:
Benimle erkek arkadaşımın adlarının kısaltması.
En yakın zamanda değiştirme talep edeceğim, daha önce reptomim'e de açıklamıştım.
Düşünmeden ve aceleci hareket etmenin cezasını çekiyorum.:KK14:

tülay ve fikret ...iyi mi:KK52::KK52:
tuttu mu:KK70::KK53:

Bende tülin ve faik olduklarını düşündüm.
Beyin işte düşünüyor ,yerli yersiz:KK14:

X