Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Vayy bahçeli ev severim, çok güzel yaaa :)) inşallahh...
Domates salatalık biber ek bolca :KK70:
Eskiden annemler cok ugrasirdi daha dogrusu babaannemler .. yesillik domates fasulye misir falan yapiyorduk ama simdi yas ilerledi kimse ugrasmiyor.
Babam cimleri aldiriyor uzadikca o kadar.

Bir tek agaclar ve guller cicekler kaldi.
Erik kiraz armut agaci varm yeni dunyada vardi firtinada dallar kirildi agac gunden gune gittikce bitti desem daha dogru olur..

Vayy bahçeli ev severim, çok güzel yaaa :)) inşallahh...
Domates salatalık biber ek bolca :KK70:
Kir bir kere armut agacina cikmistim. Agactan armut topluyorum.. bir kac metre otemde arkadasim armut bekliyor benden.
Bende sirayla herkese atiyordum yemeleri icin..

Sira o kiza gelmisti.armutu bi attim kizin goze sak diye gelmesin miii

Aniyyyuuu kiz aglamaya baslamisti eve kactiydim ahahabab

Ohh ne guzel bizde ugrasilmiyor artik
Mancar falan yapardik toplardik hey gidi gunler hey sonea mancar dolmasi yapardik. Tabi ben yemezdim ben uzum yapragini seviyorumm

Koyde mi yasiyorsun canim..
Ben koyde yasiyorum..
Seralarimiz var domates,salatalik,patlican,biber kavun,karpuz hersey ekeriz..
Annem 1 inek besliyor yigenlerim icin..saglikli sut yogurt yesinler diye.. Uzum yapragini bende seviyorum.

Kir bir kere armut agacina cikmistim. Agactan armut topluyorum.. bir kac metre otemde arkadasim armut bekliyor benden.
Bende sirayla herkese atiyordum yemeleri icin..

Sira o kiza gelmisti.armutu bi attim kizin goze sak diye gelmesin miii

Aniyyyuuu kiz aglamaya baslamisti eve kactiydim ahahabab
Ahahaha sonra kizin gozune ne oldu.:KK49:

Canim bizimde buyuk bahcemiz tarlamiz var Hersey ekmisiz :) armut agacj supermis ama..
Bizim bu gideceğimiz evde neler var saydam bitiremem :KK70: üzüm erik şeftali çilek domates biber armut ayva kiraz şuanki hatırladıklarım :KK70: gidince diğerlerini de söyleyeyim :KK70:
Ben çok severim dağ taş bağ bahçe keşke köyde doğsaymışım her meyvemi sebzemi bahçemden toplayıp yeseymişim :KK43: çok özeniyorum ya...

Bizim bu gideceğimiz evde neler var saydam bitiremem :KK70: üzüm erik şeftali çilek domates biber armut ayva kiraz şuanki hatırladıklarım :KK70: gidince diğerlerini de söyleyeyim :KK70:
Ben çok severim dağ taş bağ bahçe keşke köyde doğsaymışım her meyvemi sebzemi bahçemden toplayıp yeseymişim :KK43: çok özeniyorum ya...
Koz hayalmi kuruyon ne o meyveleri nerden bulcen bu mevsimde he de bakiim bana:KK66:)

Beko da girmiyor herhalde kk ya belki gelir oda.
Evet canım doğum nisan da valla süpriz yumurta oldu pek beklemiyordum tayinle beraber bebekte geldi :anneadayı::KK48:
Sen neler yaptın görüşmeyeli yusuf okula başladı mı

Hayırlı olsun yeniden , bak bir doğsun ; iyi ki olmuş diyeceksin ) tabi dünyan bi tepetaklak olacak ama hepsi fasa fiso , kokusu yeter onun kokusu :KK36:

Evet canım başladı , o mu başladı ben mi başladım pek anlamasakta:KK49: Ondan daha heyecanlıydım.

Bıraktığınızdan beri olan değişiklikler ; hala evliyim:KK48: çalışıyorum :KK57: (bir arkadaşımla ortak iş kurduk , temizlik ve bakım işleri için personel gönderiyoruz) Hmmm başka , bir hastalık musallat oldu başıma , onunla uğraşıyorum daha doğrusu hastalık benimle uğraşıyor:KK76::KK76: ( ms ) Okulumu YÜKSEK ONUR belgesi ile bitirdim:KK59: Hala yaşlıyım ve takma dişliyim :KK53:

Aniiiyyy bi şok daha geçiriyorum şuan aus abla gelmişşşşşşşşş
hoşgeldinnn ablacımmmmmm nerelerdeydin yaaaa:KK200::KK200::KK200::KK200:

Margam canım benim , özledin mi beni itiraf et :KK68:

Çok oldu yahu 1,5 sene . Baktım üyeliğim açık , eee bir gireyim bari dedim :KK48:

İyisin değil mi şekerparem (anladın sen onu )

Afocum naber kiz:KK19: sevindim seni gördüğüme. Ausum da geldi valla mutlu oldum:KK200:

Bekom :KK68::KK68::KK68:

Seninle görüşüyorduk yine en azından , afo gibi beni şaşırtacağın bir haberin yok :KK48:

Aso uyuyo tabi yaşlı nede olsa :))) iyi oldu denk geldiğimiz valla hasret giderdik

Takma dişli o , dişlerini bardağın içindeki suya koymuş uyuyordur horul horul :KK53::KK53::KK53:

Siz ikiniz çıkın dışarı :63::63::63:

O bu değil de ben bildiğiniz acıktım.
Aynen evde de yok, üşenip de markete gitmedim bugün.
Napıcam şimdi ben, ne yicem?
Hep sen başlattın marga bunu.:KK61:

Hiç bir şey okumasam da bu yazıdan seni tanırdım güzelliğim :KK74:

Hiiiiiiç değişmemişsin :KK68:

Özlemişim yahu .

Sende evlemişsin , bunu da öğrenmiştim ama :-)

Hayırlı olsun yeniden , bak bir doğsun ; iyi ki olmuş diyeceksin ) tabi dünyan bi tepetaklak olacak ama hepsi fasa fiso , kokusu yeter onun kokusu :KK36:

Evet canım başladı , o mu başladı ben mi başladım pek anlamasakta:KK49: Ondan daha heyecanlıydım.

Bıraktığınızdan beri olan değişiklikler ; hala evliyim:KK48: çalışıyorum :KK57: (bir arkadaşımla ortak iş kurduk , temizlik ve bakım işleri için personel gönderiyoruz) Hmmm başka , bir hastalık musallat oldu başıma , onunla uğraşıyorum daha doğrusu hastalık benimle uğraşıyor:KK76::KK76: ( ms ) Okulumu YÜKSEK ONUR belgesi ile bitirdim:KK59: Hala yaşlıyım ve takma dişliyim :KK53:

Çok oldu yahu 1,5 sene . Baktım üyeliğim açık , eee bir gireyim bari dedim :KK48:

Seninle görüşüyorduk yine en azından , afo gibi beni şaşırtacağın bir haberin yok :KK48:

Özlemişim yahu .

Grip oldum ausum bogazimin agrisi kulagima vuruyor.
Off hic sevmiyorum bu grip illetini de.
Nerden bulduysa beni:KK1:

Selam kızlar. Başka arkadaşlarda gelmiş onlarada merhaba.
Aso bende heyecanlanırdım okula ilk başlarken büyümüşte okullu olmuş bücürük :-) yeni işinde hayırlı olsun canım allah bol kazançlar versin. Ms sende mi oldun yahu grip gibi bişey oldu bu hastalık o kdar çok duymaya başladım ki. Atak geçirmiyorsun değil mi ? Benim görümcede ms o hacamat ve sülük tedavisine başladı inşallah faydasını görür. Sen araştırıdn mı alternatif yöntemleri

Özlemişim yahu .

Ozlemez olur muyum ablam ya:) hesabimida kaybettim sizin kayitli oldugunuz giremedim ulasamadim size bit turlu. Seni bana cok sordular :) ara sira profiline ugradimmmm :)

Senin tatli kardesin marga sekerpare yapmayi ogrendi artik :)

Pazar gibi ev mubarek :)
Naptin canim vardin mi

X