Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Patates var mi canim.
Patatesleri kup kup kes.
Kizart.
Icine bir yumurta kir yada kirma istege gore.
Uzerine karabiber pul biber kirmizi biber dok . Biraz daba kizar ve yeeee :)

Oda yoksa olan malzemeyi soylee ben sana ne yapcagini diyim ahahah
Vuhuuu.
Ben seninle sık görüşürsem duba olurum yalnız.
Bak bu tarifin içine şöyle bir öneri vereyim, yeşil biber ve küp sucuk ekle.
Üzerine de kaşar rendele.
4 yumurta kır, enfes bir patates pizzası oluyor.
Ağzımın suyu akmasaydı iyiydi.

Ama senin minyon bi yapin var sen kilo alsanda cok belli olmaz

Hala sarisin misin en son sac rengin sarisinimsiydi
Ya ben artik minyon da degilim galiba aynada bakiyorum yuzume sanki 30yasima girmis gibi hissediyorim bazen.
Eskiden cok zayiftim ondan mi oyle görünüyordu acaba?
Evet sarisinim ama biraz daha tonunu degistirdim.

Vuhuuu.
Ben seninle sık görüşürsem duba olurum yalnız.
Bak bu tarifin içine şöyle bir öneri vereyim, yeşil biber ve küp sucuk ekle.
Üzerine de kaşar rendele.
4 yumurta kır, enfes bir patates pizzası oluyor.
Ağzımın suyu akmasaydı iyiydi.
O sekildede yapiyorum ama sende yoktur diye demedim normalde sucuklu yapiyorum kasar ve bazende beyaz peynir atiyorum muazzam oluyor..

Hele o baharatlar cok lezzet katiyor patatese :)

Ya ben artik minyon da degilim galiba aynada bakiyorum yuzume sanki 30yasima girmis gibi hissediyorim bazen.
Fıstık gibisin saçmalama...
Aksine daha genç görünüyorsun bence.
18-20lik çıtırsın, daha ne olsun.

Evlilik bana 7 kilo kattı.
Bir de düğüne 1 ay kala sakatlandım yattım 1buçuk ay.
Orada da 4 kilo aldım.
Beni gören hamile sanıyor oysaki boğazım durmuyor, kimsecikler bilmiyor.:rolleyes::rolleyes:
Ondan dikkat et şekerim.
Ooo gecmis olsun.
Ne kadar kilo alsan da benim gözümde hep o haber spikeri kizlar gibisin. Seni hep boyle tanimliyorum:KK48:

O ruh haline ben bu yasimdayken bile giriyorum. Bence normal . Kadin degilmiyiz arada boyle kendimizi degisik ruh haline sokabiliyoruz iste :)

Yakismistir. Sari rengi hic sevemedim ben..

Kara kas kara gozluyim halaaa bende

Marga bize gelsene.
Sabaha kadar yemek yapıp yiyelim ya.
Şöyle ağzının tadını bilen insanla yemek yemek ayrı zevk.:KK50:
Yaaa ben dedim ya benimkinin yaninda dura dura yaladim yuttum artik yemek tarifleriniii kendimi astimmmm :KK70:

Mutluluk gobuste baslar diye bi reklam varya bebek reklami..

Hakikaten dogru

Mutluluk gobuste basliyo :)

O ruh haline ben bu yasimdayken bile giriyorum. Bence normal . Kadin degilmiyiz arada boyle kendimizi degisik ruh haline sokabiliyoruz iste :)

Yakismistir. Sari rengi hic sevemedim ben..

Kara kas kara gozluyim halaaa bende
sen hep guzelsin canimHoppa sana siyah yakisiyor hakikaten.
Benim ruh halim suan daha iyi maasallah. Nisanlaninca üstümden yük kalkti sanki:KK70:

Benim niye hic öyle istahim olmuyor siz gibi ya. Mesela bugün aksam ne yedim dersiniz yogurt ve kek:KK53: bu ara zaten hic canim istemiyor bir sey. Istahli insanlara hep ozenmisimdir valla:21:

sen hep guzelsin canimHoppa sana siyah yakisiyor hakikaten.
Benim ruh halim suan daha iyi maasallah. Nisanlaninca üstümden yük kalkti sanki:KK70:
Masallah nazar degmesin aman..

Ya bende nazar islerine cidden inanir oldun..

Fazla disari cikmiyorum ama cikinca ya bisi kiriyorum ya dusuyorum korkuyorum artik :KK70:

Gecen kuafore girdim , kayinvalide sacinina fon cektiriyordu. Bende onun yanina ugradim ki, aa agelin nelin masallah cok guzelmis demeleriyle hop bardagib elimdeb asagiya kaymasi ve kirmam bir olduuo yuzden sende fazlaaaa mutlulugunu paylasmaaa amann goz deger :KK70:

Benim niye hic öyle istahim olmuyor siz gibi ya. Mesela bugün aksam ne yedim dersiniz yogurt ve kek:KK53: bu ara zaten hic canim istemiyor bir sey. Istahli insanlara hep ozenmisimdir valla:21:
Sen yemek yememissin ki resmen cayin yanina atistirmalik yemissin..

Ben yediklerimi yazmiyim utandim okuz gibi yedigim icin ahahah

Masallah nazar degmesin aman..

Ya bende nazar islerine cidden inanir oldun..

Fazla disari cikmiyorum ama cikinca ya bisi kiriyorum ya dusuyorum korkuyorum artik :KK70:

Gecen kuafore girdim , kayinvalide sacinina fon cektiriyordu. Bende onun yanina ugradim ki, aa agelin nelin masallah cok guzelmis demeleriyle hop bardagib elimdeb asagiya kaymasi ve kirmam bir olduuo yuzden sende fazlaaaa mutlulugunu paylasmaaa amann goz deger :KK70:
ee guzele nazar deger tabi:KK66:
Ya ama şöyle bir sey de var ne kadar nazar dersen o kadar da gelip seni buluyor. Yok degil var ama cok da takmamak lazim.

X