Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Sen neden bizimle çalışmadın hiç geçen dönem

Mapustan taze çıkmış bir benipek Hoş geldin.

Hoş bulduk.
Ne uzun sürdü anlatamam..
Başka forumlara falan takılayım dedim. Bu tadı vermedi nedense..
Neyse ki bitti diyorum.
Yeni topik işi ne?

Hoş bulduk.
Ne uzun sürdü anlatamam..
Başka forumlara falan takılayım dedim. Bu tadı vermedi nedense..
Neyse ki bitti diyorum.
Yeni topik işi ne?

Ben siteden tamamen şutlandığımda o başka forumları çok dolanmıştım ama ıı ıhhh , günde 10 kişi ile ayakta duruyor hepsi .

Aöf çalışma sayfası , teşvik , motive , hırs amaçlı

Hangi bölümü okuyorsun sen eylül?
AÖF yerine yüksek falan yapsan daha iyi olurdu sanki.
işletme canım ama hiç memnun değilim bölümümden inşallah bitirince düşünüyorum
Sen neden bizimle çalışmadın hiç geçen dönem

Mapustan taze çıkmış bir benipek Hoş geldin.

bilmemm hiç çalışmak gelmiyor içimden aöf sevemedim benn üni gibi dğeil bu dönem birlikte çalışalım o vakit

İşletme bana zevkli geliyor aslında..
Tabi tamamını okumak lazım karar vermek için de birkaç dersle olacak şey değil..
Bana zor geliyor gözüm yemiyor, yemez yani bu saatten sonra okumak. En güzeli okul biter bitmez yüksek falan yapacaksın. Sonrası hayal.

Tamam tatlım bekleriz

hiç zevkli değil

evet yaa doğruu zamanında yapıcaksın herşeyi hayırlısı bakalım

günaydın arkadaşlar, bahar dönemi hepimize hayırlı olsun,

kayır yenileme için aöf nin atadığı dersleri kabul edince ders ekle sil yapmaya gerek kalmıyormuş
sadece bahar dönemi harç parası yatırmak yeterliymiş doğrumu acaba :S
Birde işletme bahar dönemi harçlarını bilen var mı

Bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse çok sevinirim.

200,93 tl canım ne olur ne olmaz sen yine ders ekle-sil işlemini yap 2 dk sürüyo zaten

iyi akşamlaar.. hastane günlerimiz bitti sonunda çok şükür evimizdeyiz..

çok sağolasııın :) sabahlara kadar ördüm gene bitmedi yahu ellerimi parçaladım resmen

dedemle babannem... ahhh onlar... hastaneye gider gitmez babannemin ilk sorusu "hani ya deden?".. dedim babanne ben otobüsle geldim dedemi nerden bulayım.. çok bozuldu çok

Oyyyy kurban olsunlar Yaradana , ne tatlıdır onlar şimdi . El ele demek , çok tatlı ya , Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin daha onlara

aamin Allah cümlemize sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah..

yalnız babannem ne güldürdü yaaa vallahi tam komedi günler geçirdik oda arkadaşımız 102 yaşında bi nineydi ama maşşallah subhanallah babannemden diri duruyordu böle etli butlu kadın oda kalçayı kırmış gelmiş az kilolu olunca bezlemek zorunda kalmışlar nineyi benim babannem bi kıskan bi kıskan banada bağlayıverin diyo dedik babanne sen söyleyebiliyosun yapabiliyosun normal yok belki kaçırtırım diye allem etti kallem etti bağlattı o bezi güzelde mıçtı gece ona bidaha istemedi neyseki hevesini aldı tabiii ne zaman nineye serum bağlansa bana bağlamıcaklarmı falan diyo ayy neler neler acayip kıskandı yaa... en son bugün diyoki o kadın gidici heralde yaşı baya var diyo kendi daha 25lik sanki alem kadın ya.. şuan bizim evdeyiz kendi evlerinde kalmaya tutturmuşlardı ama ikna ettik sonunda burda daha rahat ederler sonuçta değilmi..

benimse tek derdim uykusuzluk bütün gece uyumadım sabahta yatmak nasip olamadı çıkış işlemleri vs uğraştık eve geldik yerleştik falan derkene işlerimi halledince bi saat uyudum o kadar.. şuanda misafirlerimiz var gitsinler diye gözlerinin içine bakıyorum resmen hasta ziyaretinin kısa sürdüğünü kimse söylememiş onlara sanırım içerde çekirdek çıtlıyorlar yav...

Ay o oda da olup onları izlemek isterdim arzu ya Çok tatlı inanılmaz , serum ve bez kıskanan süper babaanne.

Allah sağlık sıhhat versin , en çokta bu kadın gidici demesine güldüm ya

Babaannene söyle usulune göre kovuversin misafirleri

orda olmanı hakkaten bende çok isterdim insanda sinir stres hiç bir şey kalmıyor vallahi ha cem yılmazın gösterisine gitmişin ha babannemle bi gece geçirmişin aynı gülme garantisi.. gerçi diğer ninede baya bi komediydi ya kulaklar duymuyordu pek tutup kendine çekiyordu dudak dudağa konuştuk hep neneyle tam tontişlerdi ikiside ya bizde böyle olurmuyuzki bi gün acep

misafirler babannemin kapanan gözlerine dayanamayıp gittiler münasip bi şekilde kovmak bu oluyorsa kesinlikle yaptı

Tam da demek istediğim buydu , eskiden babaannem misafir çok oturunca uyuklardı koltukta İşin tuhafı onlar gidince uyanıverirdi birden

günaydın kızlarr

Selam eylülcüm

Ve herkese de selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…