Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

güç olmasın da geç olsun :KK9:
ay senin birde ufaklıklar vardı dimi ablacım iyi vakit buluyorsun :KK1:
sen ne okuyorsun ablacım sanırım aöf den okuyorsun görüyordum :KK19:seni oralarda
ben kpss canım

Kreşte bütün gün canım bu sene , yoksa nerdeeeee :KK55::KK55: Akşam o gelince ben ortadan aniden yok olurum zaten :KK55:

Dikey geçişle Uluslararası İlişkiler okumaya karar verdim tatlım 12 sene aradan sonra , bu son dönem kısmetse .

Kpss zor ya, çok çalışmak gerekiyor , sorular her yerden her şekilde çıkabilir :KK31:

:KK3::KK3: heyyy millet ben geldim merhaba
nasılsınız bakalım ben yokken neler neler oldu buralarda...:KK31:
bilgisayarım bozuldu ve cenazemiz olduğu için giremedim uzun bir zaman sizleri de çok özledim..:KK16::KK16::KK16:

auscumm:KK19:
dolmacım:KK19:
betülcüm:13:
ve diğer arkadaşlar sizleri kocaman öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

Hevim bizde seni çok özledik canım :KK16:

Allah rahmet eylesin , yakınınız mıydı ?

:KK3::KK3: heyyy millet ben geldim merhaba
nasılsınız bakalım ben yokken neler neler oldu buralarda...:KK31:
bilgisayarım bozuldu ve cenazemiz olduğu için giremedim uzun bir zaman sizleri de çok özledim..:KK16::KK16::KK16:

auscumm:KK19:
dolmacım:KK19:
betülcüm:13:
ve diğer arkadaşlar sizleri kocaman öpüyorum:KK54::KK54::KK54:

ooooo kimler gelmiş kimleri görüyorum efeniim :KK52:
hoşgeldin hevim :119::119::119:
başınız saolsun hevicim..
Bi gazel bi sen nedir çektiğiniz bu pclerden :KK53:

ilk defa örgü yapınca gözünde büyüyor insanın doğrusu :KK53: ha shrek ha benim adam nolcak ikiside dev benim yanımda :KK1: şu kolda uğraştığım kadar hiç bişeyde uğraşmadım ama ne zor şeymiş yaa arttırmaları beceremedim üç defa yarısından söktüm he hemde bi tanesine iki kolu birden başlamıştım sonra baktım yemiyo tek koldan başladım bidaha biri bitiyor az kaldı ikinciyede hastanede başlarım artık :KK1: yalnız iyi stres attırıyor mübarek hee..

Eki Görüntüle 987495

örneğim bu :)

Allah kolaylıklar versin arzucum :KK6::KK6:
Zor olmaz mı hırka örmek o kadar kolay olmamalı zaten bi de örnekli bişey örüyosun :KK6:
Bi atkı filan örseydin hadi neysede hırka her yiğidin harcı değildir yani ören için kolaydırda bizler için :KK53:
Deden ile babaannenin aşkına hayran kaldım :nazar:
Allah bizlerede böyle gerçek aşklar nasip etsin ve uzun sağlıklı ömürler 84 yaş diyosun ve bu yaşta tutkulu aşk vaay bee :KK9::KK9:
Bu zamanda insanların tahammülü yok hemen boşanmalar oluyor ne diyim maşaallah arzucum :nazar:
Yürütmeye başlıyorlarmış onada sevindim hadi gözünüz aydın :KK76:
Ne dersen de o aşk ayağa kaldırdı :KK16:

Kreşte bütün gün canım bu sene , yoksa nerdeeeee :KK55::KK55: Akşam o gelince ben ortadan aniden yok olurum zaten :KK55:

Dikey geçişle Uluslararası İlişkiler okumaya karar verdim tatlım 12 sene aradan sonra , bu son dönem kısmetse .

Kpss zor ya, çok çalışmak gerekiyor , sorular her yerden her şekilde çıkabilir :KK31:

ahahaha saklambaç mı oynuyorsunuz yoksa evde :KK9:

way senin de işin zor ablacım valla ama az kalmış zaten :KK33:
aynen ablacım çok zor vvalla hergün bir konu bitiriyorum eylüle kadar inşallah tüm konuları halledrim 3,4 kere tekrar ederim yeniden.

Annr tarafindan akraba yakinlik derecesini bilmiyorum ama het bayram giderdik gorusurduk canim sahol auscum...
Bende cok özledim sizi artik bizim okulda basliyor aof de bol bol moral toplayip detslere baslayacagiz csnim sen nasilsin buralar ne alemde canim benim:KK19:

ooooo kimler gelmiş kimleri görüyorum efeniim :KK52:
hoşgeldin hevim :119::119::119:
başınız saolsun hevicim..
Bi gazel bi sen nedir çektiğiniz bu pclerden :KK53:

Sagol dolmam ozledim kiz sizleri Aksam sizlerle konusmayinca olmuyor aileden birisiniz artik benim icin aetik aof de bol bol deslerden konusacagiz srkerim cok opuyorun gorusuriz:KK19:

Günaydın Kızlarrrrrrr
a5f1f7b41d71db7931215b4e32206fa5.gif

Günaydınlar herkese :KK3:

Aöfdaşlar bugün yeni topiğin kurdelasını kesiyoruz , haberiniz ola :KK1:

amin inşallah :KK1:

evet yaa ne zaman geçiyor hiç anlamıyorum ben hava da yağmurlu bugüün :KK55:

Azcık yağsın ya Eylül. Şubatta 15 derecenin üstü hiç de hayra alamet değil. “Mevsimlerin dengeleri değişti, Dünya’nın sonu yaklaştı” diye bir haber vardı geçen gün. Ürkütücü gerçekten. Bizim çocukluğumuzda dizde kar olurdu kışın. Şimdi her geçen sene daha sıcak geçiyor.
Neyse..
Senin nevresim gelmiştir. Nasıl çıktı?

Azcık yağsın ya Eylül. Şubatta 15 derecenin üstü hiç de hayra alamet değil. “Mevsimlerin dengeleri değişti, Dünya’nın sonu yaklaştı” diye bir haber vardı geçen gün. Ürkütücü gerçekten. Bizim çocukluğumuzda dizde kar olurdu kışın. Şimdi her geçen sene daha sıcak geçiyor.
Neyse..
Senin nevresim gelmiştir. Nasıl çıktı?

orası öyle yağsın tabi kış ı kış gibi yaşayamıyoruz artık :KK50::KK50:

keşke kar da yağsa ne güzel olurdu ben çok severim :KK12::KK12:

geldi geldi çok güzel çıktı ben çok beğendim yumuşacıkk iyi ki almışım :KK16::KK16::21:

X