Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

evet evet amacı belli bilerek yapıyor benı üzmek için

2,5 yıl oldu canım ilişkinin başından beri hep başka şehirdeydi işte bu donem bitiyor okulu anca :26::26:

ne üzerine dükkanınız
amiiin çok saolasın..
evet ya aynen öyle belli bi yaştan sonra çocuk gibi oluyorlar ve alıngan oluyorlar Allah başımızdan eksik etmesin onları kimbilir bizim yaşlılığımız nasıl olcak ve çevremizdekiler

evet evet amacı belli bilerek yapıyor benı üzmek için

2,5 yıl oldu canım ilişkinin başından beri hep başka şehirdeydi işte bu donem bitiyor okulu anca :26::26:

eylülcüm erkek arkadaşın şartları biraz zorluyor gibime geliyor..
Resmen hoyratça davranıyor..
gerçi hep ayrı şehirlerdeymişsiniz ama 2,5 yılda yabana atılacak bi süre değil hani..
Tabiki karar senin sonu hayır olur senin için umarım..

market hatta mahalle bakkalı desek daha doğru bi tabir olur.. en sıkıntılı dükkan tipi.. akşama kadar bimde ben bu şeyi 3 liraya aldım sizde niye 5 lira diyen teyzelerle uğraşıyoruz

aaamin iyiki varlar ya çok seviyorum böyle ton ton nineleri dedeleri bayılıyorum onlara ya Allah uzun uzun ömürler versin onlarada bizlerede bizde elimizde baston torun kovalayan nineler olalım inşallah

Ausum selam canım baya geçç oldu ama hayırlı olsun topiğin ne bilim belki önceden yazmış olabilirim hatırlayamadım şimcikkkk

Napıyosunuz başladınız ders çalışmayaaaa

Yeni başlık açacakmısın?

beni sabrımı zorluyor , bilemiyorum bende psikolojisi bozuk bence

aminnn hayırlısı canım yapıcak bişeyim yokk

market mi arzu bi koli abur cubur gönderiver ver o zaman Amin Allah hepimize sağlıklı ömürler versin tabiki herşeyin hayırlısını versin..Gece nöbetin için sana bol şans babannen her ne kadar uyu desede gidip uyuma oralarda

beni sabrımı zorluyor , bilemiyorum bende psikolojisi bozuk bence

aminnn hayırlısı canım yapıcak bişeyim yokk

eve geldim haşatım çıktı ve attım kendime koltuğa hiç gözüm yemedim bilgisayardan girmeye onun için cepten giriyim dedim ama o da ancak insana stres sıkıntı herşeyin hayırlısı eylülcüm

olur ayıpsın :)
nöbet yalan oldu bugünlük annem bugün gelme yarın baban geri çağırır cumaya gitcem diye dedi yarın gel kal bi kaç gün dedi yarın gitcem cumadan sora uyurmuyum hiç bitirmem gereken koca bir kol var sabaha kadar şiş dürtecem

Koca bi kol mu var
Ne o shreke kazak filan mı örüyosun
şiş dürtmeyeli ne kadar çok zaman olmuş
sen söyleyince dürtesim geldi

Koca bi kol mu var
Ne o shreke kazak filan mı örüyosun
şiş dürtmeyeli ne kadar çok zaman olmuş
sen söyleyince dürtesim geldi

ilk defa örgü yapınca gözünde büyüyor insanın doğrusu ha shrek ha benim adam nolcak ikiside dev benim yanımda şu kolda uğraştığım kadar hiç bişeyde uğraşmadım ama ne zor şeymiş yaa arttırmaları beceremedim üç defa yarısından söktüm he hemde bi tanesine iki kolu birden başlamıştım sonra baktım yemiyo tek koldan başladım bidaha biri bitiyor az kaldı ikinciyede hastanede başlarım artık yalnız iyi stres attırıyor mübarek hee..

örneğim bu :)

Günaydınlar herkese ...

Gezdim tozdum geldim

Arzucum babaannen çok tatlı ya , öptüm onu . Eskiden iyi olur merak etme eski toprak o .

Selam canım , hoş gelmişsin . Eski geyik burası bayadır var canım da kullanmıyordum

Açıyorum bu dönemde canım , 24 Şubat kayıt yenileme ile beraber açıyorum Bahar topiğimizi

Selam canım , hoş gelmişsin . Eski geyik burası bayadır var canım da kullanmıyordum

Açıyorum bu dönemde canım , 24 Şubat kayıt yenileme ile beraber açıyorum Bahar topiğimizi

Tamam o zaman o başlıkta buluşmak üzere Ausum iyi gezmelerrrrr

Bende hemen pazartesi kaydımı yaptırıp start vermek niyetindeyim

Günaydınlar herkese ...

Gezdim tozdum geldim

Arzucum babaannen çok tatlı ya , öptüm onu . Eskiden iyi olur merak etme eski toprak o .

günaydııın :)
sen bide dedemle bi arada gör onları tatlılık neymiş o zaman gör yüzyılın aşkı onlar yaa... heryere elele gidiyolar biliyonmu hiç ayrılmıyolar ya aynı yerde buluncaklar illa ayrı tutamassın dünya kadar kadının içinde tek başına oturur genede gitmez dedem
inşallah yaaa bugün yürütcekmişler pazarteside çıkcakmış çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…