Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

çıkmış aus soruları dermiş gibi oldu aynen :KK1::KK1:
ooo dombiliyse benim alanıma giriyor betülüm bi zahmet şöyle çekiliver ben sıkıp öpeyim :KK9::KK9:
Amiinn betülüm çok tatlı oluyorlar ama senin yeğenin kız mı erkek mi :KK28:

Hahaha aynen Dolmacığım aynen :KK9:

Sen de öp ben de öpeyim yeğenimi :KK1:

Çocuğu öperken bu da ''dolma ablanın yerine dediğimde'' ne düşünür acaba ? :26::26::26:

''Canım halacım kafayı soru çözmekten yemiş , sarmalarla , dolmalarla konuşuyor'' derse :KK52::KK52::KK52::KK52:

Erkek ALLAH(C.C) bağışlarsa :KK16::KK16::KK16:

ooooooo :KK53::KK53:
sana katmerlisinden kolay gelsin demek gerek :KK9:
bahar dönemindende çalışıyosun demek hay maşallah :nazar::KK9:
yok yok kalsın daha sayma :KK52:
çünkü saydıkça seni takdir etmekten helak olacam buralarda :nazar::KK54:

Teşekkür ederim , bahar dönemine daha başlayamadım , başlarsam bugün başlayacağım nasip olursa inşaALLAH(C.C)...(aminnn..):KK16::KK16::KK16:

ALLAH(C.C) razı olsun inşaALLAH(C.C)...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16:

sen önce yazı rengini düzelt :KK53::KK19::KK19:

hııı anlıyorummm evet yapıyorum güveniyorum En Büyük KK:KK52: canım kapıda ödemeli almadım ben kartla alıyorum hep ama evmanya , gittigidiyor , altıncı cadde, evim.net, evmambo
gibi siteleri nevresim için önerebilirim , hiç sorun yaşamadım :KK6::KK6:

rüşvet mi teklif ediyosun :KK60:

ahahaha niye :KK9::KK9::KK9::KK9:

klavyemin pili bitti :KK53::KK30:

yazı rengime bulaşma daha kamaştırıcı yaparım :KK52::KK52:
ay eylüll ne kadar palevereci konuşuyosun öyle :KK60::KK60:
gitti gidiyoru biliyorum onun kapıda ödemesi yok diğerlerine bi bakıyım sen öneriyosan :KK8:
benimde bitmişti tembelliğimden bi kalkıp pil takmadım ekran klavyesi kullandım o da ne kadar insann eline ayağına dolanıyor hem yazamıyorum hem kalkıp pil takmıyorum var mı böyle şey :KK52:

Çocuğu öperken bu da ''dolma ablanın yerine dediğimde'' ne düşünür acaba ? :26::26::26:

''Canım halacım kafayı soru çözmekten yemiş , sarmalarla , dolmalarla konuşuyor'' derse :KK52::KK52::KK52::KK52:

Teşekkür ederim , bahar dönemine daha başlayamadım , başlarsam bugün başlayacağım nasip olursa inşaALLAH(C.C)...(aminnn..):KK16::KK16::KK16:

Dolma abla :KK1::KK1:
Yeğenin harbi olaraktan senden şüphelenebilir :KK52:
halacım mümkünse sınava kadar görüşmeyelim :KK53:
Benim de ilk yeğenim erkek onun için ne biliyim onun yeri ayrıdır bende :KK16:
senin yeğeninide Allah nazarlardan saklasın sağlıklı ömrü olsun :KK54:
pzt. başlıyor kayıtlar..
patır patır dökülürüz artık topiğimize dönüş yaparız :KK55: :KK1:

yazı rengime bulaşma daha kamaştırıcı yaparım :KK52::KK52:
ay eylüll ne kadar palevereci konuşuyosun öyle :KK60::KK60:
gitti gidiyoru biliyorum onun kapıda ödemesi yok diğerlerine bi bakıyım sen öneriyosan :KK8:
benimde bitmişti tembelliğimden bi kalkıp pil takmadım ekran klavyesi kullandım o da ne kadar insann eline ayağına dolanıyor hem yazamıyorum hem kalkıp pil takmıyorum var mı böyle şey :KK52:

yapmaaa :83::83:

sana yazmadım o palavereyi üstüne alınma :KK60: kapıda ödeme var mı bilmiyorum yaaa :KK76::KK76:

ahaahah üşengeçç :KK53: ben hemen aldım karşı komşu birimden :KK9::KK9:

yapmaaa :83::83:

sana yazmadım o palavereyi üstüne alınma :KK60: kapıda ödeme var mı bilmiyorum yaaa :KK76::KK76:

ahaahah üşengeçç :KK53: ben hemen aldım karşı komşu birimden :KK9::KK9:

aaa heralde bana demedin bide bana deseydin bari :KK4::KK4:
ah ah benim karşı hemde komşu birimim olamadı gitti :KK14::KK53:

Dolma abla :KK1::KK1:
Yeğenin harbi olaraktan senden şüphelenebilir :KK52:
halacım mümkünse sınava kadar görüşmeyelim :KK53:
Benim de ilk yeğenim erkek onun için ne biliyim onun yeri ayrıdır bende :KK16:
senin yeğeninide Allah nazarlardan saklasın sağlıklı ömrü olsun :KK54:
pzt. başlıyor kayıtlar..
patır patır dökülürüz artık topiğimize dönüş yaparız :KK55: :KK1:

Yok kız o bana kıyamaz demez öyle :KK16::KK16::KK16::KK16:

İlkler başka sanırım gerçi benim ki daha ilk ve tek ama... :KK16::KK16::KK16:

Amin ALLAH(C.C) seninde yeğenlerine hayırlı , sağlıklı , uzun ömürler versin...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Benim yeğenim normal doğmuştu ama 4,5 aylıkken gizli ateşten havale geçirdi , ve engelli konuşamıyor vs.. :KK50:

ALLAH(C.C) acısını göstermesin , eskiye göre iyi ALLAH(C.C)'a hamd ve şükür olsun...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16:

Niye anlattım bilmiyorum , aklına gelirse bazen duanda Berat'ımıda katarsan , ALLAH(C.C) razı olsun Dolmacığım...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:

nereye kayboldun betülüm :KK53::KK53:

teşekkür ediyorum inşallah :KK16:
Allaaa tutmayın beni demek karşı taaruz ha :KK57::KK57::KK57:

karşı taarruz muuuğğ :KK53::KK60:

free-fighting-smileys-382.gif
free-fighting-smileys-549.gif

free-fighting-smileys-178.gif

:KK60::KK60:

Yok kız o bana kıyamaz demez öyle :KK16::KK16::KK16::KK16:

İlkler başka sanırım gerçi benim ki daha ilk ve tek ama... :KK16::KK16::KK16:

Amin ALLAH(C.C) seninde yeğenlerine hayırlı , sağlıklı , uzun ömürler versin...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Benim yeğenim normal doğmuştu ama 4,5 aylıkken gizli ateşten havale geçirdi , ve engelli konuşamıyor vs.. :KK50:

ALLAH(C.C) acısını göstermesin , eskiye göre iyi ALLAH(C.C)'a hamd ve şükür olsun...(amin...) :KK16::KK16::KK16::KK16:

Niye anlattım bilmiyorum , aklına gelirse bazen duanda Berat'ımıda katarsan , ALLAH(C.C) razı olsun Dolmacığım...(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Canım betülüm ayıp ettin ben bunu görev bilirim ve aklıma geldikçe büyük bi memnuniyetle duamı ederim Berata :KK16::KK16:
Allah çözümsüz ve daha kötü hastalıklardan korusun..
Tabiki anlatıcaksın anlattığınada çok memnun oldum :KK19:

Canım betülüm ayıp ettin ben bunu görev bilirim ve aklıma geldikçe büyük bi memnuniyetle duamı ederim Berata :KK16::KK16:
Allah çözümsüz ve daha kötü hastalıklardan korusun..
Tabiki anlatıcaksın anlattığınada çok memnun oldum :KK19:

Bu samimiyetinle gözlerimi doldurdun Dolmam :KK14::KK14::KK14:

Amin amin aminnnn... ALLAH(C.C)'ım büyük dermanını RABBİM(C.C) kendinden başkasında aratmasın inşaALLAH(C.C)...(aminnn...) :KK16::KK16::KK16:

Teşekkür ederim , göz yaşlarımı tutamıyorum şuan :KK14::KK14::KK14:

Bu samimiyetinle gözlerimi doldurdun Dolmam :KK14::KK14::KK14:

Amin amin aminnnn... ALLAH(C.C)'ım büyük dermanını RABBİM(C.C) kendinden başkasında aratmasın inşaALLAH(C.C)...(aminnn...) :KK16::KK16::KK16:

Teşekkür ederim , göz yaşlarımı tutamıyorum şuan :KK14::KK14::KK14:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
betülüm canım benim arkadaşlıklar bugünler içindir :13:
biz sadece geyik yapmaya lak lak etmeye değil böyle anlardada elimizden geleni yapmak içinde buradayız :KK16:
Allahın duasını esirgeyecek değiliz ya dilimede yapışmıycak ya dediğim gibi büyük bi memnuniyetle okurum..
bi faydam olabiliyorsa ne mutlu bana :KK16:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
betülüm canım benim arkadaşlıklar bugünler içindir :13:
biz sadece geyik yapmaya lak lak etmeye değil böyle anlardada elimizden geleni yapmak içinde buradayız :KK16:
Allahın duasını esirgeyecek değiliz ya dilimede yapışmıycak ya dediğim gibi büyük bi memnuniyetle okurum..
bi faydam olabiliyorsa ne mutlu bana :KK16:

ALLAH(C.C) razı olsun Dolmacığım :KK16::KK16::KK16::KK16:

inşaALLAH(C.C) bir gün Berat'ımın iyileştiğinin müjdesinide veririm buraya..(amin...) :KK16::KK16::KK16:

ALLAH(C.C) razı olsun Dolmacığım :KK16::KK16::KK16::KK16:

inşaALLAH(C.C) bir gün Berat'ımın iyileştiğinin müjdesinide veririm buraya..(amin...) :KK16::KK16::KK16:

Senden de Allah razı olsun betülüm :KK16:
Allah büyüktür inşallah iyileşir ve bizimlede paylaşırsın :KK19:
Fakat diyorum ya Allah daha kötü hastalıklardan korusun bunada hamdollsun betülüm

Senden de Allah razı olsun betülüm :KK16:
Allah büyüktür inşallah iyileşir ve bizimlede paylaşırsın :KK19:
Fakat diyorum ya Allah daha kötü hastalıklardan korusun bunada hamdollsun betülüm

amin canım benim aminnn :KK16::KK16::KK16: Dolmacığım benden artık paydos hadi ALLAH(C.C)'a emanet ediyorum seni bende çıkıyorum :KK3::KK3::KK3: :KK16::KK16::KK16::KK16:

X