Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

okumaya çalışmıyorsun diye okuyorum ya :KK53::KK53::KK1::KK1:
yarı çalışıyorum diyebilirim sıkılmamak adına anaokulu-etüt merkezinde ing.mat. derslerine giriyorum haftanın belli günleri :KK8:
daha önce yazmıştım çalıştığım konusunu bak bunu unutmuşsun erkek arkadaş kısmını unutmamışsın :KK52::KK52:

evet anlam karmaşası olmuş :KK51::KK51:

hıımmm neden daimi çalışmıyorsun :KK1::KK1: ahahhah nasıl yaniiiii var mı erkek arkadaşın anlayamadım :18::18: :KK60:

evet anlam karmaşası olmuş :KK51::KK51:

hıımmm neden daimi çalışmıyorsun :KK1::KK1: ahahhah nasıl yaniiiii var mı erkek arkadaşın anlayamadım :18::18: :KK60:

garanti bi yerde çalışmak istiyorum kendi bölümüm olabilir veya daha farklı bi bölüm olabilir..
burası bayağı bi çalışma koşulları ağır bakma sen daimi çalışmadığımdan esnek gidiyor benim..
kpss düşünüyorum ondan bi bakalım..
var canım erkek arkadaşım :KK16::nazar:

garanti bi yerde çalışmak istiyorum kendi bölümüm olabilir veya daha farklı bi bölüm olabilir..
burası bayağı bi çalışma koşulları ağır bakma sen daimi çalışmadığımdan esnek gidiyor benim..
kpss düşünüyorum ondan bi bakalım..
var canım erkek arkadaşım :KK16::nazar:

anladım tatlım hayırlısı olsun inşallah , bende tıp ya da mimarlık okumayı çok istiyordumm :KK5::KK5: daha başka mesleğim olsaymış keşke yaniiii :KK6:

kaç yıldırrrr düğün ne zaman :KK52::KK52::nazar::KK16:

anladım tatlım hayırlısı olsun inşallah , bende tıp ya da mimarlık okumayı çok istiyordumm :KK5::KK5: daha başka mesleğim olsaymış keşke yaniiii :KK6:

kaç yıldırrrr düğün ne zaman :KK52::KK52::nazar::KK16:

Ben de bi zamanlar çocuk doktorluğu istiyordum fakat abimi ve yakın çevredekilerimi görünce jet hızıyla bi dönüş yaptım :KK52:
2yıl iç mimarlıkta okudum ben fakat zaten isteyerek girmemiştim insan benimsediği bi bölümü daha iyi okuyabiliyor bıraktım zaten bırakmamdaki bi sebepte okulun biraz pürüzlü olmasıydı :KK30:
Biz de bekleme moduna alındık eylül ne zman olacağı belli değil :KK15:
Hayırlısı olsun hepimiz için ne diyim :nazar:

Ben de bi zamanlar çocuk doktorluğu istiyordum fakat abimi ve yakın çevredekilerimi görünce jet hızıyla bi dönüş yaptım :KK52:
2yıl iç mimarlıkta okudum ben fakat zaten isteyerek girmemiştim insan benimsediği bi bölümü daha iyi okuyabiliyor bıraktım zaten bırakmamdaki bi sebepte okulun biraz pürüzlü olmasıydı :KK30:
Biz de bekleme moduna alındık eylül ne zman olacağı belli değil :KK15:
Hayırlısı olsun hepimiz için ne diyim :nazar:

evet insan istemedği bir bölümü okuyup istemedği mesleği yapınca kötü oluyorrr :KK50::KK50:

hımm anladım canım 2 yılın boşa gitmiş :KK30: hadi yaaa hep bekleme moduuu :KK36::KK36: siz neyi bekliyorsunuz pekii askerlik falan mııı :KK31:

askerlik dedim de benim bir de o var başımda :KK30::KK30:

evet insan istemedği bir bölümü okuyup istemedği mesleği yapınca kötü oluyorrr :KK50::KK50:

hımm anladım canım 2 yılın boşa gitmiş :KK30: hadi yaaa hep bekleme moduuu :KK36::KK36: siz neyi bekliyorsunuz pekii askerlik falan mııı :KK31:

askerlik dedim de benim bir de o var başımda :KK30::KK30:

boşa gitmiş diye düşünmüyorum neticede orada da öğrendiğim şeyler oldu hatta onun üzerne bizim mutfağın planını ben çizmiştim öyle yapılmıştı ve çevremdekilerede bu konuda yardımım olabiliyor..
yok canım askerlik değil iş bekliyoruz :KK31:
sizin daha askerlik mi var daha iyi kız asker mektupları yazarsın :KK1:
şimdi aza indi zaten hele bide ünv. okumuş kısa dönemde gider gelir :KK55:
önemli olan dönüşü muhteşem olsun :KK52:

boşa gitmiş diye düşünmüyorum neticede orada da öğrendiğim şeyler oldu hatta onun üzerne bizim mutfağın planını ben çizmiştim öyle yapılmıştı ve çevremdekilerede bu konuda yardımım olabiliyor..
yok canım askerlik değil iş bekliyoruz :KK31:
sizin daha askerlik mi var daha iyi kız asker mektupları yazarsın :KK1:
şimdi aza indi zaten hele bide ünv. okumuş kısa dönemde gider gelir :KK55:
önemli olan dönüşü muhteşem olsun :KK52:

hiiii iyi o zaman canımmm :KK12::KK12:

iş mi hımmmmm :KK30::KK30: evet evet kısa dönem zaten ama beklemekten iflahım kesildi :KK60:

inşallah askere gitmeden olucak bişeylrrr bakalımmm :21::21: seninki işe girince mi söz falan olucak :KK8::KK8:

Evet dediğin gibi kesinlikle gönüller bir olsun :13:
Ausun msjını görmemiştim aynı şeyi ima etmişiz çantalardan ausun çıkması :KK52::KK1:
Teşekkür ediyorum betülüm ben de senin yeğenini öpüyorum ve tombikse sıkıştırıyorum :KK53:
Maşallah Allah bağışlasın :nazar:
Benim ablamdan iki yeğenim var biri 13 biri 10 yaşında bi de abimden bi tane yeğenim var o da 10 yaşında :KK16:
Hem teyze hem halayım :KK76:
Benim teyzem olmadığından teyzelik ayrı bi güzelmiş yahu :KK8:

Çıkmış çıkmış aus , arkadaşımla telefonlaştıkta :KK9::KK9::KK9::KK9:

ALLAH(C.C) cümlemizin kini bağışlasın inşaALLAH(C.C)...(aminnn...)

dombili birazcık öperim , zaten öpmeye bahane arıyorum :KK19::KK19::KK19::KK19:

ALLAH(C.C) yeğenlerini size bağışlasın...(aminnnn...):KK16::KK16::KK16::KK16:

hiiii iyi o zaman canımmm :KK12::KK12:

iş mi hımmmmm :KK30::KK30: evet evet kısa dönem zaten ama beklemekten iflahım kesildi :KK60:

inşallah askere gitmeden olucak bişeylrrr bakalımmm :21::21: seninki işe girince mi söz falan olucak :KK8::KK8:

şu bekleme konusunda en çok ben anlarım heralde :13:
senin yine iyi kesilecek iflahın varmış ben de o bile yok :KK52::KK52:
bu arada bişey sorcam sen netten alışveriş yapıyosun hep dikkatimi çekiyor kapıda ödemeli nevresim takımı için önerebileceğin bi site var mı ve sen buna cvp verde vesini söyliyim :KK53:
gerçi hiç internetten alışveriş etmedim hiç bir fikrim yok ama yine de düşünürsem güvenilir bi site olursa düşünebilirim (nasıl bi cümle oldu :KK53:)

ne var ne yok seni buralarda görmek ne düzel ne düzel :KK76::KK76:

Bu gün planımda rasyonel sayıların sorularını bitirmek var , sonra coğrafya iklim sorularını çözmek var ve bahar döneminden yani aöf'den bir ünite bitirmek var :KK1::KK1::KK1:

Daha sayayım mı? :KK9::KK9::KK9:

Çıkmış çıkmış aus , arkadaşımla telefonlaştıkta :KK9::KK9::KK9::KK9:

ALLAH(C.C) cümlemizin kini bağışlasın inşaALLAH(C.C)...(aminnn...)

dombili birazcık öperim , zaten öpmeye bahane arıyorum :KK19::KK19::KK19::KK19:

ALLAH(C.C) yeğenlerini size bağışlasın...(aminnnn...):KK16::KK16::KK16::KK16:

çıkmış aus soruları dermiş gibi oldu aynen :KK1::KK1:
ooo dombiliyse benim alanıma giriyor betülüm bi zahmet şöyle çekiliver ben sıkıp öpeyim :KK9::KK9:
Amiinn betülüm çok tatlı oluyorlar ama senin yeğenin kız mı erkek mi :KK28:

Bu gün planımda rasyonel sayıların sorularını bitirmek var , sonra coğrafya iklim sorularını çözmek var ve bahar döneminden yani aöf'den bir ünite bitirmek var :KK1::KK1::KK1:

Daha sayayım mı? :KK9::KK9::KK9:

ooooooo :KK53::KK53:
sana katmerlisinden kolay gelsin demek gerek :KK9:
bahar dönemindende çalışıyosun demek hay maşallah :nazar::KK9:
yok yok kalsın daha sayma :KK52:
çünkü saydıkça seni takdir etmekten helak olacam buralarda :nazar::KK54:

şu bekleme konusunda en çok ben anlarım heralde :13:
senin yine iyi kesilecek iflahın varmış ben de o bile yok :KK52::KK52:
bu arada bişey sorcam sen netten alışveriş yapıyosun hep dikkatimi çekiyor kapıda ödemeli nevresim takımı için önerebileceğin bi site var mı ve sen buna cvp verde vesini söyliyim :KK53:
gerçi hiç internetten alışveriş etmedim hiç bir fikrim yok ama yine de düşünürsem güvenilir bi site olursa düşünebilirim (nasıl bi cümle oldu :KK53:)
sen önce yazı rengini düzelt :KK53::KK19::KK19:

hııı anlıyorummm evet yapıyorum güveniyorum En Büyük KK:KK52: canım kapıda ödemeli almadım ben kartla alıyorum hep ama evmanya , gittigidiyor , altıncı cadde, evim.net, evmambo
gibi siteleri nevresim için önerebilirim , hiç sorun yaşamadım :KK6::KK6:

rüşvet mi teklif ediyosun :KK60:

işte dolmik deyince ekranın önünde kriz geliyor :KK60::KK60:

ahahaha niye :KK9::KK9::KK9::KK9:

klavyemin pili bitti :KK53::KK30:

X