okumaya çalışmıyorsun diye okuyorum ya
yarı çalışıyorum diyebilirim sıkılmamak adına anaokulu-etüt merkezinde ing.mat. derslerine giriyorum haftanın belli günleri
daha önce yazmıştım çalıştığım konusunu bak bunu unutmuşsun erkek arkadaş kısmını unutmamışsın
evet anlam karmaşası olmuş
hıımmm neden daimi çalışmıyorsunahahhah nasıl yaniiiii var mı erkek arkadaşın anlayamadım :18::18:
garanti bi yerde çalışmak istiyorum kendi bölümüm olabilir veya daha farklı bi bölüm olabilir..
burası bayağı bi çalışma koşulları ağır bakma sen daimi çalışmadığımdan esnek gidiyor benim..
kpss düşünüyorum ondan bi bakalım..
var canım erkek arkadaşım
anladım tatlım hayırlısı olsun inşallah , bende tıp ya da mimarlık okumayı çok istiyordummdaha başka mesleğim olsaymış keşke yaniiii
kaç yıldırrrr düğün ne zaman
Ben de bi zamanlar çocuk doktorluğu istiyordum fakat abimi ve yakın çevredekilerimi görünce jet hızıyla bi dönüş yaptım
2yıl iç mimarlıkta okudum ben fakat zaten isteyerek girmemiştim insan benimsediği bi bölümü daha iyi okuyabiliyor bıraktım zaten bırakmamdaki bi sebepte okulun biraz pürüzlü olmasıydı
Biz de bekleme moduna alındık eylül ne zman olacağı belli değil
Hayırlısı olsun hepimiz için ne diyim
evet insan istemedği bir bölümü okuyup istemedği mesleği yapınca kötü oluyorrr
hımm anladım canım 2 yılın boşa gitmişhadi yaaa hep bekleme moduuu siz neyi bekliyorsunuz pekii askerlik falan mııı
askerlik dedim de benim bir de o var başımda
Dolmaaaaa kız dolmaaaaaaa
Ben deldimmm nasılsın ? :44:
boşa gitmiş diye düşünmüyorum neticede orada da öğrendiğim şeyler oldu hatta onun üzerne bizim mutfağın planını ben çizmiştim öyle yapılmıştı ve çevremdekilerede bu konuda yardımım olabiliyor..
yok canım askerlik değil iş bekliyoruz
sizin daha askerlik mi var daha iyi kız asker mektupları yazarsın
şimdi aza indi zaten hele bide ünv. okumuş kısa dönemde gider gelir
önemli olan dönüşü muhteşem olsun
Oooo sen şimdi bu enerji ile yakar yıkar geçersin soruları
Allah zihin açıklığı versin canım
Dolmam sana da tünaydın balım
Hoşbuldummm
Evet dediğin gibi kesinlikle gönüller bir olsun :13:
Ausun msjını görmemiştim aynı şeyi ima etmişiz çantalardan ausun çıkması
Teşekkür ediyorum betülüm ben de senin yeğenini öpüyorum ve tombikse sıkıştırıyorum
Maşallah Allah bağışlasın
Benim ablamdan iki yeğenim var biri 13 biri 10 yaşında bi de abimden bi tane yeğenim var o da 10 yaşında
Hem teyze hem halayım
Benim teyzem olmadığından teyzelik ayrı bi güzelmiş yahu
hiiii iyi o zaman canımmm
iş mi hımmmmmevet evet kısa dönem zaten ama beklemekten iflahım kesildi
inşallah askere gitmeden olucak bişeylrrr bakalımmmseninki işe girince mi söz falan olucak
şu bekleme konusunda en çok ben anlarım heralde :13:
senin yine iyi kesilecek iflahın varmış ben de o bile yok
bu arada bişey sorcam sen netten alışveriş yapıyosun hep dikkatimi çekiyor kapıda ödemeli nevresim takımı için önerebileceğin bi site var mı ve sen buna cvp verde vesini söyliyim
gerçi hiç internetten alışveriş etmedim hiç bir fikrim yok ama yine de düşünürsem güvenilir bi site olursa düşünebilirim (nasıl bi cümle oldu)
ne var ne yok seni buralarda görmek ne düzel ne düzel
dolmiiik cevap bekliyorum
Çıkmış çıkmış aus , arkadaşımla telefonlaştıkta
ALLAH(C.C) cümlemizin kini bağışlasın inşaALLAH(C.C)...(aminnn...)
dombili birazcık öperim , zaten öpmeye bahane arıyorum
ALLAH(C.C) yeğenlerini size bağışlasın...(aminnnn...)
Bu gün planımda rasyonel sayıların sorularını bitirmek var , sonra coğrafya iklim sorularını çözmek var ve bahar döneminden yani aöf'den bir ünite bitirmek var
Daha sayayım mı?
sen önce yazı rengini düzeltşu bekleme konusunda en çok ben anlarım heralde :13:
senin yine iyi kesilecek iflahın varmış ben de o bile yok
bu arada bişey sorcam sen netten alışveriş yapıyosun hep dikkatimi çekiyor kapıda ödemeli nevresim takımı için önerebileceğin bi site var mı ve sen buna cvp verde vesini söyliyim
gerçi hiç internetten alışveriş etmedim hiç bir fikrim yok ama yine de düşünürsem güvenilir bi site olursa düşünebilirim (nasıl bi cümle oldu)
işte dolmik deyince ekranın önünde kriz geliyor