Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

evet anlam karmaşası olmuş

hıımmm neden daimi çalışmıyorsun ahahhah nasıl yaniiiii var mı erkek arkadaşın anlayamadım :18::18:

evet anlam karmaşası olmuş

hıımmm neden daimi çalışmıyorsun ahahhah nasıl yaniiiii var mı erkek arkadaşın anlayamadım :18::18:

garanti bi yerde çalışmak istiyorum kendi bölümüm olabilir veya daha farklı bi bölüm olabilir..
burası bayağı bi çalışma koşulları ağır bakma sen daimi çalışmadığımdan esnek gidiyor benim..
kpss düşünüyorum ondan bi bakalım..
var canım erkek arkadaşım

anladım tatlım hayırlısı olsun inşallah , bende tıp ya da mimarlık okumayı çok istiyordumm daha başka mesleğim olsaymış keşke yaniiii

kaç yıldırrrr düğün ne zaman

anladım tatlım hayırlısı olsun inşallah , bende tıp ya da mimarlık okumayı çok istiyordumm daha başka mesleğim olsaymış keşke yaniiii

kaç yıldırrrr düğün ne zaman

Ben de bi zamanlar çocuk doktorluğu istiyordum fakat abimi ve yakın çevredekilerimi görünce jet hızıyla bi dönüş yaptım
2yıl iç mimarlıkta okudum ben fakat zaten isteyerek girmemiştim insan benimsediği bi bölümü daha iyi okuyabiliyor bıraktım zaten bırakmamdaki bi sebepte okulun biraz pürüzlü olmasıydı
Biz de bekleme moduna alındık eylül ne zman olacağı belli değil
Hayırlısı olsun hepimiz için ne diyim

evet insan istemedği bir bölümü okuyup istemedği mesleği yapınca kötü oluyorrr

hımm anladım canım 2 yılın boşa gitmiş hadi yaaa hep bekleme moduuu siz neyi bekliyorsunuz pekii askerlik falan mııı

askerlik dedim de benim bir de o var başımda

boşa gitmiş diye düşünmüyorum neticede orada da öğrendiğim şeyler oldu hatta onun üzerne bizim mutfağın planını ben çizmiştim öyle yapılmıştı ve çevremdekilerede bu konuda yardımım olabiliyor..
yok canım askerlik değil iş bekliyoruz
sizin daha askerlik mi var daha iyi kız asker mektupları yazarsın
şimdi aza indi zaten hele bide ünv. okumuş kısa dönemde gider gelir
önemli olan dönüşü muhteşem olsun

hiiii iyi o zaman canımmm

iş mi hımmmmm evet evet kısa dönem zaten ama beklemekten iflahım kesildi

inşallah askere gitmeden olucak bişeylrrr bakalımmm seninki işe girince mi söz falan olucak

Çıkmış çıkmış aus , arkadaşımla telefonlaştıkta

ALLAH(C.C) cümlemizin kini bağışlasın inşaALLAH(C.C)...(aminnn...)

dombili birazcık öperim , zaten öpmeye bahane arıyorum

ALLAH(C.C) yeğenlerini size bağışlasın...(aminnnn...)

ne var ne yok seni buralarda görmek ne düzel ne düzel

Bu gün planımda rasyonel sayıların sorularını bitirmek var , sonra coğrafya iklim sorularını çözmek var ve bahar döneminden yani aöf'den bir ünite bitirmek var

Daha sayayım mı?

çıkmış aus soruları dermiş gibi oldu aynen
ooo dombiliyse benim alanıma giriyor betülüm bi zahmet şöyle çekiliver ben sıkıp öpeyim
Amiinn betülüm çok tatlı oluyorlar ama senin yeğenin kız mı erkek mi

Bu gün planımda rasyonel sayıların sorularını bitirmek var , sonra coğrafya iklim sorularını çözmek var ve bahar döneminden yani aöf'den bir ünite bitirmek var

Daha sayayım mı?

ooooooo
sana katmerlisinden kolay gelsin demek gerek
bahar dönemindende çalışıyosun demek hay maşallah
yok yok kalsın daha sayma
çünkü saydıkça seni takdir etmekten helak olacam buralarda

sen önce yazı rengini düzelt

hııı anlıyorummm evet yapıyorum güveniyorum canım kapıda ödemeli almadım ben kartla alıyorum hep ama evmanya , gittigidiyor , altıncı cadde, evim.net, evmambo
gibi siteleri nevresim için önerebilirim , hiç sorun yaşamadım

rüşvet mi teklif ediyosun

işte dolmik deyince ekranın önünde kriz geliyor

ahahaha niye

klavyemin pili bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…