Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

bilmem yine aynı olucaktır 2 gün etkili olsa da sonra aynıı

bence de öyle ama bunu anlamıyor insan nerde olursa olsun ne söyledği elindedir bende çok sinirleniyorum üzülüyorum ama hep söylediklerimi kontrolum altında söylerim ben ona bunları deyınce de haklısın elımde degıl sabret bılmem ne dıyor :26::26:

Kusura bakma kuzucum ama bu çocuk senin üstüne çok geliyor. Ve kesinlikle saçmalıyor

tabiki sen erkek arkadaşını tanıyorsun etkisi az olacak bi çözümse deneme o zman..
sabret demek olur mu hiç sen makina değilsinki neticede..

Sevgiden yapıyor desem seven erkek neden bu kadar üstüne gelip zorlasın. Bence biraz dengesizlik var :18:

bencede var :18::18: elinde değilmiş falan bak mesela dün akşam artık dayanamadım çok üzüldüm allah snei bildiği gibi yapsın dedim ; ben öyle deyince üzüldü hemen özür diledi bende üzülyorum falan dedi gönlümü almaya çalışıyordu sonra facebookta kuzenımle ılgıl ı bişe görmüş yine hemen bambaşka biri oldu yine laf saymalar suçlamalar tersine döndü tekrar

Yok artık eminim dengesizlik var. Yanındayken de yapsın da böyle şeyler göreyim ben onu o zaman yapamaz tabi uzakta ya şimdi elinden geleni yapıyor

Yok artık eminim dengesizlik var. Yanındayken de yapsın da böyle şeyler göreyim ben onu o zaman yapamaz tabi uzakta ya şimdi elinden geleni yapıyor

aynennnn bende öyle diyorum ne bu yaa dedim sen nasıl istersen biz öyle mi konuşucaz dedim iyiysen bende iyi konuşucam yok yaa dedim

aynennnn bende öyle diyorum ne bu yaa dedim sen nasıl istersen biz öyle mi konuşucaz dedim iyiysen bende iyi konuşucam yok yaa dedim

valla sonuna kadar haklısın canım saldır

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne mutlu bana ki bu kadar mesafeden sevinç göz yaşları döktürecek kadar samimiyetimi iletebilmişim sana

Tekrar tekrar nice güzel yaşlar arkadaşım , ailenle beraber , sevmediklerinden uzak

Sayın edebiyat profu akroştişim nasıl olmuş ama

Biberon çok özel biri benim için , hepiniz öylesin elbette ama onun yaşı yaşıma yakın ya Ama sen şiir iste dolmam sana da yazarım

Sen de benim için çok özelsin, bunu biliyorsun zaten...Ya da umarım ben de hissettirebiliyorumdur.

Şiire gelince; tek kelimeyle BA-YIL-DIM Ne kadar incesin benim canım arkadaşım, samimiyetini taaa kalbimde hissediyorum, biz daha birbirimizi görmeden sıkı dost olduk. Ben kafaya koydum, bir gün ansızın kapını çalacağım, şok olacaksın. Ama düşündüm de, habersiz olmaz şimdi, bir de gelirim kapı duvar, kös kös dönmeyeyim eve...

Habersiz gel de benim o nemruuuut , kötüüü , çekilmeeeez suratımı gör Yok canım uzak mesafe evde olmam falan o yüzden

Her zaman beklerim tatlım .

Haber ver ki Yusufu okula göndermeyeyim ya da Sarpı okula misafir öğrenci verelim o gün , çene çalalım biz bol bol

Ben de ondan öyle düşündüm bir tanem, kapıyı çalıyorum çalıyorum açan yok, aus hanım gezmelerde. Ben de not yazarım artık, başka bahara diye.

Evet, evet çene çalalım bol bol, telefon kesmiyor beni.

Allah daim etsin ausum
Biberonda sende çok temiz kalplisiniz
Biliyorum ince ruhlu ausum banada yapacağını biliyorum

Allah hepinizden razı olsun çok şükür iyi geçmiş ameliyatı yoğun bakımdaymış şimdi yarın sabah odaya alcaklarmış içim rahatladı ya çok çok teşekkür ederim dualarınız için :) rabbim kimseye böyle dertler vermesin inşallah...

Şükür arzucum iyi geçmiş ameliyat . Yarın sabah pamuk yanaklarından öp bizim içinde .

Sende rahatlamışsındır canım

Amiin..
Hadi gözünüz aydın ameliyatın iyi geçmesine sevindim tez vakitte de sağlığına kavuşur inşallah

Şükür arzucum iyi geçmiş ameliyat . Yarın sabah pamuk yanaklarından öp bizim içinde .

Sende rahatlamışsındır canım

öpmemmi ablamm benim zevkle :) hemde nasıl rahatladım varya..

Amiin..
Hadi gözünüz aydın ameliyatın iyi geçmesine sevindim tez vakitte de sağlığına kavuşur inşallah

amin çok sağol güzel duaların için.. Allah bin kere razı olsun :)

Teşekkür ederim Dolmacığım

Biz bugün grüşemedik bazı sebeplerden dolayı , gönüller bir
Aynen dost başka bir şey

Ausum , görüşebilseydik çantasına bakacaktım Mutluluğum devam ediyor ama dediğim gibi gönüller bir

:

Evet yeğenimi gördüm o da beni çok özlemiş kurban olur hlası onu veren ALLAH(C.C)'a

Blöfünü yesinler senin :38

Hoşbuldum Dolmam

Böylece isminin hikayesini öğrenmiş olduk

Yeğenini öpüyorum

Benim yeğenimde ALLAH(C.C) bağışlarsa 9 yaşında

Son düzenleme:
Arzucum , çok geçmiş olsun ALLAH(C.C) şifasını versin inşaALLAH(C.C)...(aminnn...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…