Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

ne biliyim mektup daha farklı oluyor sanki..
ne msja benziyor ne yüz yüze konuşmaya..
denemekten zarar çıkmaz bence dene..
evet çok haklısın insan sevdiğine hakaret etmemeli zaten etmeye dili varmamalı..
senin gösterdiğin itinaya karşılık o da göstericekki uzun dönemli devam edicek..

bilmem yine aynı olucaktır 2 gün etkili olsa da sonra aynıı :KK30::KK30:

bence de öyle ama bunu anlamıyor insan nerde olursa olsun ne söyledği elindedir bende çok sinirleniyorum üzülüyorum ama hep söylediklerimi kontrolum altında söylerim ben ona bunları deyınce de haklısın elımde degıl sabret bılmem ne dıyor :26::26:

bence de öyle ama bunu anlamıyor insan nerde olursa olsun ne söyledği elindedir bende çok sinirleniyorum üzülüyorum ama hep söylediklerimi kontrolum altında söylerim ben ona bunları deyınce de haklısın elımde degıl sabret bılmem ne dıyor :26::26:

Kusura bakma kuzucum ama bu çocuk senin üstüne çok geliyor. :KK20::KK20::KK20: Ve kesinlikle saçmalıyor :KK47:

tabiki sen erkek arkadaşını tanıyorsun etkisi az olacak bi çözümse deneme o zman..
sabret demek olur mu hiç sen makina değilsinki neticede..

Sevgiden yapıyor desem seven erkek neden bu kadar üstüne gelip zorlasın. Bence biraz dengesizlik var :18:

bencede var :18::18: elinde değilmiş falan bak mesela dün akşam artık dayanamadım çok üzüldüm allah snei bildiği gibi yapsın dedim ; ben öyle deyince üzüldü hemen özür diledi bende üzülyorum falan dedi gönlümü almaya çalışıyordu sonra facebookta kuzenımle ılgıl ı bişe görmüş yine hemen bambaşka biri oldu yine laf saymalar suçlamalar tersine döndü tekrar :KK25::KK25::KK25::KK50::KK50:

bencede var :18::18: elinde değilmiş falan bak mesela dün akşam artık dayanamadım çok üzüldüm allah snei bildiği gibi yapsın dedim ; ben öyle deyince üzüldü hemen özür diledi bende üzülyorum falan dedi gönlümü almaya çalışıyordu sonra facebookta kuzenımle ılgıl ı bişe görmüş yine hemen bambaşka biri oldu yine laf saymalar suçlamalar tersine döndü tekrar :KK25::KK25::KK25::KK50::KK50:

Yok artık eminim dengesizlik var. :KK20::KK20: Yanındayken de yapsın da böyle şeyler göreyim ben onu o zaman yapamaz tabi uzakta ya şimdi elinden geleni yapıyor :KK47:

Yok artık eminim dengesizlik var. :KK20::KK20: Yanındayken de yapsın da böyle şeyler göreyim ben onu o zaman yapamaz tabi uzakta ya şimdi elinden geleni yapıyor :KK47:

aynennnn bende öyle diyorum ne bu yaa dedim sen nasıl istersen biz öyle mi konuşucaz dedim iyiysen bende iyi konuşucam yok yaa dedim :KK43::KK43:

aynennnn bende öyle diyorum ne bu yaa dedim sen nasıl istersen biz öyle mi konuşucaz dedim iyiysen bende iyi konuşucam yok yaa dedim :KK43::KK43:

valla sonuna kadar haklısın canım saldır En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE

Son düzenleyen: Moderatör:
Canımsın, bir tanesin biliyorsun değil mi??? :)))) O kadar güzel bir mesaj ki, hala bakıp bakıp ağlıyorum, yaş ilerledi, iyice sulugöz oldum ben...Canım arkadaşım, kadim dostum, sırdaşım, çok çok ama çok teşekkür ederim....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Eylülcüğüm, çok çok teşekkür ederim, günümü aydınlattınız...:KK16::KK16::KK16:

:KK19::KK19::KK19:

Ne mutlu bana ki bu kadar mesafeden sevinç göz yaşları döktürecek kadar samimiyetimi iletebilmişim sana :KK16:

Tekrar tekrar nice güzel yaşlar arkadaşım , ailenle beraber , sevmediklerinden uzak :KK52:

Sayın edebiyat profu akroştişim nasıl olmuş ama :KK1::KK1::KK1:

Amaan yerim ben bu bebeği ne kadar manyakmış öyle :KK56:
Ausum baak bu bebeğinde dolması var :KK52:
Tam benlikmiş ya al iyice sıkıştır hele şu kollara bak boğum boğum :nazar:
Ortalarda hevide yok ama biraz tırtıkladım pastayı yoksa kendi pastamdan yiyecektim o da olmaz dedim biraz ausun pastasından yiyimde bişey demez nasıl olsa :KK30::KK53:
Şiirinde süper olmuş ne şanslı biberon :nazar:

Biberon çok özel biri benim için , hepiniz öylesin elbette ama onun yaşı yaşıma yakın ya :KK6::KK6: Ama sen şiir iste dolmam sana da yazarım :KK19:

Ne mutlu bana ki bu kadar mesafeden sevinç göz yaşları döktürecek kadar samimiyetimi iletebilmişim sana :KK16:

Tekrar tekrar nice güzel yaşlar arkadaşım , ailenle beraber , sevmediklerinden uzak :KK52:

Biberon çok özel biri benim için , hepiniz öylesin elbette ama onun yaşı yaşıma yakın ya :KK6::KK6: Ama sen şiir iste dolmam sana da yazarım :KK19:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Sen de benim için çok özelsin, bunu biliyorsun zaten...Ya da umarım ben de hissettirebiliyorumdur.:KK16::KK16::KK16:

Şiire gelince; tek kelimeyle BA-YIL-DIM :KK16::KK16::KK16: Ne kadar incesin benim canım arkadaşım, samimiyetini taaa kalbimde hissediyorum, biz daha birbirimizi görmeden sıkı dost olduk. Ben kafaya koydum, bir gün ansızın kapını çalacağım, şok olacaksın.:KK1: Ama düşündüm de, habersiz olmaz şimdi, bir de gelirim kapı duvar, kös kös dönmeyeyim eve...:KK52:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Sen de benim için çok özelsin, bunu biliyorsun zaten...Ya da umarım ben de hissettirebiliyorumdur.:KK16::KK16::KK16:

Şiire gelince; tek kelimeyle BA-YIL-DIM :KK16::KK16::KK16: Ne kadar incesin benim canım arkadaşım, samimiyetini taaa kalbimde hissediyorum, biz daha birbirimizi görmeden sıkı dost olduk. Ben kafaya koydum, bir gün ansızın kapını çalacağım, şok olacaksın.:KK1: Ama düşündüm de, habersiz olmaz şimdi, bir de gelirim kapı duvar, kös kös dönmeyeyim eve...:KK52:

Habersiz gel de benim o nemruuuut , kötüüü , çekilmeeeez suratımı gör :KK52: Yok canım uzak mesafe evde olmam falan o yüzden :KK1:

Her zaman beklerim tatlım .

Haber ver ki Yusufu okula göndermeyeyim ya da Sarpı okula misafir öğrenci verelim o gün , çene çalalım biz bol bol :KK6:

Habersiz gel de benim o nemruuuut , kötüüü , çekilmeeeez suratımı gör :KK52: Yok canım uzak mesafe evde olmam falan o yüzden :KK1:

Her zaman beklerim tatlım .

Haber ver ki Yusufu okula göndermeyeyim ya da Sarpı okula misafir öğrenci verelim o gün , çene çalalım biz bol bol :KK6:

Ben de ondan öyle düşündüm bir tanem, kapıyı çalıyorum çalıyorum açan yok, aus hanım gezmelerde.:KK1: Ben de not yazarım artık, başka bahara diye.:KK52:

Evet, evet çene çalalım bol bol, telefon kesmiyor beni.:KK1:

Allah daim etsin ausum :KK16:
Biberonda sende çok temiz kalplisiniz :KK16:
Biliyorum ince ruhlu ausum banada yapacağını biliyorum :KK19:

Çok geçmiş olsun..
İnşallah Allahın izniyle ameliyat başarılı geçer..
Yan blokta bi teyze vardı aynen o da o yaşlarda ve kalçasını kırmıştı ameliyat oldu ve şu an gayet iyi..
Tüm dualarımız sizinlee arzu..
Yeniden çok geçmiş olsun..

Arzucuğum çok çok geçmiş olsun, benim de bir yakınım yolda düşüp kırdı kalçasını, ameliyat olmadı ama yaşı bayağı ileriydi onun da...Atlattı çok şükür, eminim babaannen de atlacak, bütün dualarım seninle canım benim...:KK16::KK16::KK16:

Çok geçmiş olsun canım ya , tamam dua ederiz tatlım .

Bak kötü düşünme hemen , babamın teyzesi 80 küsür yaşında o da düşüp bel, kalça kırmıştı , ameliyat oldu , 3-4 senedir değneklerle gayet sağlıklı devam ediyor hayatına .

Rabbim kolayından nasip etsin ameliyatını . Haber ver bize de .

Allah hepinizden razı olsun çok şükür iyi geçmiş ameliyatı yoğun bakımdaymış şimdi yarın sabah odaya alcaklarmış içim rahatladı ya çok çok teşekkür ederim dualarınız için :) rabbim kimseye böyle dertler vermesin inşallah...

Allah hepinizden razı olsun çok şükür iyi geçmiş ameliyatı yoğun bakımdaymış şimdi yarın sabah odaya alcaklarmış içim rahatladı ya çok çok teşekkür ederim dualarınız için :) rabbim kimseye böyle dertler vermesin inşallah...

Şükür arzucum iyi geçmiş ameliyat . Yarın sabah pamuk yanaklarından öp bizim içinde .

Sende rahatlamışsındır canım :KK16:

Amiin..
Hadi gözünüz aydın ameliyatın iyi geçmesine sevindim tez vakitte de sağlığına kavuşur inşallah :KK34:

Şükür arzucum iyi geçmiş ameliyat . Yarın sabah pamuk yanaklarından öp bizim içinde .

Sende rahatlamışsındır canım :KK16:

öpmemmi ablamm benim zevkle :) hemde nasıl rahatladım varya..

Amiin..
Hadi gözünüz aydın ameliyatın iyi geçmesine sevindim tez vakitte de sağlığına kavuşur inşallah :KK34:

amin çok sağol güzel duaların için.. Allah bin kere razı olsun :)

Betülüm senin adına çok sevindim en güzel bi gün geçirirsiniz umarım :KK76:
İnsanın dostunun olması ne güzel değil mi :13:
İzmitten geldiyse kesin yanında ausu da getirmiştir :KK1:
Buralara uğramamazlık yapma :KK20:
Git güzzelce zaman geçir arkadaşınla sonra buraya gel bekliyoruz seni :KK55:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Teşekkür ederim Dolmacığım :KK16:

Biz bugün grüşemedik bazı sebeplerden dolayı , gönüller bir :KK16:
Aynen dost başka bir şey :KK16::KK16::KK16:

Arzucum şimdiye bir sıkıntın kalmamıştır umarım ama hayırdır kim sıktı canını :KK4:

Betülcüm mutluluğun taa buralara kadar yansıdı . Hadi bakalım güzel bir gün geçirin beraber . Arkadaşın İzmitten çantasının içinde beni de getirmiştir belki :KK1:Çıkıveririm aradan :KK52:

Ausum , görüşebilseydik çantasına bakacaktım :KK1: Mutluluğum devam ediyor ama :KK16: dediğim gibi gönüller bir :KK16::KK16::KK16:

:KK3::KK3::KK3:

Geç oldu ama iyiyim canım . Sabahın köründe ufaklıkla tavşan yarışı oynadık , çok şanslı kerata zarlar hep ona geliyor , yenildim ve kahvemi içiyorum :KK1:

Sen ?:KK19:

Ben seni elimde olsa 100 kere beğenirim dolmam :KK16:

İyi ki sordun betülcüm ya dolmanın hikayesini bende bilmiyordun öğrenmiş oldum sayende.

Ohh ne güzel , yeğenini görmüşsün . Bizim Yusufta dayısını sayıklıyor hep ama üşengeçliğinden kalkıp gelemiyor abim , eee bizim de onun darmadağın bekar evine gitmeyi gözümüz yemiyor :KK52:

Sen kara listeye ancak şakadan girersin betülcüm , blöf hepsi blöf :KK19:
:

Bizde öyle eylülcüm , her mesaja itinayla cevap verilir :KK42:
:

Evet yeğenimi gördüm o da beni çok özlemiş kurban olur hlası onu veren ALLAH(C.C)'a :KK16::KK16::KK16::KK16::KK19::KK19::KK19: :KK55::KK55: :emir_bebek::emir_bebek:

Blöfünü yesinler senin :KK19::38

HOŞGELDİN BETÜLÜM :KK16::KK16:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
Benim gerçek adım dolma deeeeeerrrmiiiişiiim :KK52:
Ben tombik çocukları çok severim ve yeğenimde öyle tatlı :nazar: o tombikti ki :KK16:
Çenesinin altı aynen şekil olarak biber dolmasına benziyordu ne biliyim severken öyle seviyordum o gün bugündür genel olarak gıdık denilen bölge benim deyişimle dolma olarak kaldı :KK52::KK52:
Yani 40 yıllık gıdık oldu sana dolma :KK60::KK60:
Neden budur betülüm :KK1:
Aaa aşkolsun Ankaralara gelirsinde bi ben olıyım bi hevi olsun insan bi uğramaz mı :KK12:
Nasıl geçti yeğenine gelmiş heralde :KK6:
Küçük mü yeğenin :KK28:
Öpüyoooooooruuuuummm :KK48::KK48:

Hoşbuldum Dolmam :KK16::KK16::KK16::KK19::KK19::KK19:

Böylece isminin hikayesini öğrenmiş olduk :KK1:

Yeğenini öpüyorum :emir_bebek:

Benim yeğenimde ALLAH(C.C) bağışlarsa 9 yaşında :emir_bebek: :KK55:

Son düzenleme:
Arzucum , çok geçmiş olsun ALLAH(C.C) şifasını versin inşaALLAH(C.C)...(aminnn...) :KK16::KK16::KK16:

X