Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ahh eylül ahhh , neden bunca senemi böyle gel gitlerle yaşadım diyeceksin sonradan ... Sayıp sövüp , sonra da özür dilerim sen bunları hak etmiyorsun diyen erkekler , bunu alışkanlık haline getirir ve yaşanması çok zordur onlarla .

İyi düşün derim ben abla olarak :KK16:

diyorum da zaten :KK14::KK14:

yanımdayken hiç böyle değil ama bak işte sensizlikten doluyo bn seni üzmek istemiyorum falan diyor bende korkuyorum artık evlenince falan böyle olmasından , öyle dediğimde de üzülüyor nasıl böyle düşünürsün diyor :KK31::KK31:

çek çek :KK15::KK15:

ne istediğini bende anlamadım :26: benden baya uzakta bir şehirde okuyor inşallah bu sene son senesi 3 .yıldır okulunu bekliyorz yani hep uzağız bibirnize mesafe olarak bu da mesafeyi bahane ediyor ,

sensizlikten böyl e oluyor falan diyo oraya gidince psikolojisi bozuluyo kısaca etmedği şey kalmıyor çok kırıyo kalbimi haketmediğim şeyler söylüyo sonra da elimde değil diye pişman oluyo yalvar yakar oluyo :KK50:

yanımda ise tam tersi çok iyi 2 farklı insanla berabermişim gibi o kadar farklı ki bilmiyorum sabrediyorum kaç yıldır bu sene son senesi diye sabretmeye çalışıyorum ama o kadar kırıcı ki :26: beni en ufak şeyde yalan söylemekle suçluyo hakaret ediyor kırıcı sözler falan :KK31::KK31:

ne konuşştum bee :KK17::18::18:

pööfff bu kadar uzun nasıl yazıyosun eylül ya :KK52::KK52::KK53:

Bana ben kadar yakın biri var...
İ
çimden geçeni ben yazmadan yazan...
Büyük kocaman yürekli güzel kadın !
En güzel anne ,dost , eş...üstat !
R
harfinden bir şey bulmak ne zormuş heyhat
Ona demek isterim ki iyi ki tanıdım seni.
Ne güzel yazdım ama değil mi şiiri ?
:KK1:

Eki Görüntüle 982495

Doğum günün kutlu olsun güzel arkadaş !
Her şey dilediğince olsun hayatında...

Pastasız olur mu ? Olmaz tabii ki...

Eki Görüntüle 982498

Canımsın, bir tanesin biliyorsun değil mi??? :)))) O kadar güzel bir mesaj ki, hala bakıp bakıp ağlıyorum, yaş ilerledi, iyice sulugöz oldum ben...Canım arkadaşım, kadim dostum, sırdaşım, çok çok ama çok teşekkür ederim....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

doğum günün kutlu olsun Biberon
60.gif

52.gif

:KK16::KK16:

Eylülcüğüm, çok çok teşekkür ederim, günümü aydınlattınız...:KK16::KK16::KK16:

çek çek :KK15::KK15:

ne istediğini bende anlamadım :26: benden baya uzakta bir şehirde okuyor inşallah bu sene son senesi 3 .yıldır okulunu bekliyorz yani hep uzağız bibirnize mesafe olarak bu da mesafeyi bahane ediyor ,

sensizlikten böyl e oluyor falan diyo oraya gidince psikolojisi bozuluyo kısaca etmedği şey kalmıyor çok kırıyo kalbimi haketmediğim şeyler söylüyo sonra da elimde değil diye pişman oluyo yalvar yakar oluyo :KK50:

yanımda ise tam tersi çok iyi 2 farklı insanla berabermişim gibi o kadar farklı ki bilmiyorum sabrediyorum kaç yıldır bu sene son senesi diye sabretmeye çalışıyorum ama o kadar kırıcı ki :26: beni en ufak şeyde yalan söylemekle suçluyo hakaret ediyor kırıcı sözler falan :KK31::KK31:

ne konuşştum bee :KK17::18::18:

Eylülcüğüm, sakın kendini üzme...Bazen sevdiklerimiz bizi kırıyor, üzüyor ama bazen açık açık konuşmak en iyisi biliyorsun değil mi? Mesafeler de bazen yıpratır, eğer bağ yeterince güçlüyse bunu da atlatacağınıza inanıyorum ben. Ben de eşimden evlenmeden önce okulu sebebiyle ayrı kaldım, gidip gelme imkanım da yoktu. Bazen mesafeler arada olunca ister istemez karşılıklı kalpler de kırılabiliyor, önemli olan sevgi ve o sevginin her şeyin üstesinden gelmesi...:KK34:

babannem düşmüş abdest alırken banyoda totoyu kırmış yaşı 84 ameliyat dedi doktor ama riskliymiş yaştan ötürü ameliyat olmassa yürüyemez bidaha dedi bi süre sonra yaralar çıkmaya başlar astımı var bide nefes alması hepten zorlaşır sirklasyonmu ne bişi olur dedi anlamadığım kelimeler falan filan ameliyattada ölüm riski yüksek... iki ucu b..lu değnek yani.. ameliyata karar verdik bugün olcak işte bakalım inşallah bişey olmaz dualarınızı eksik etmeyin olur mu ya.. :KK43: gidiyom şimdi dükkana babamı yollıcam hastaneye bakalım nolcak:KK43:

Arzucuğum çok çok geçmiş olsun, benim de bir yakınım yolda düşüp kırdı kalçasını, ameliyat olmadı ama yaşı bayağı ileriydi onun da...Atlattı çok şükür, eminim babaannen de atlacak, bütün dualarım seninle canım benim...:KK16::KK16::KK16:

diyorum da zaten :KK14::KK14:

yanımdayken hiç böyle değil ama bak işte sensizlikten doluyo bn seni üzmek istemiyorum falan diyor bende korkuyorum artık evlenince falan böyle olmasından , öyle dediğimde de üzülüyor nasıl böyle düşünürsün diyor :KK31::KK31:

Günaydın eylülcüm :KK8:
Ben bi kaç gündür uğrayamadım buralara sizin aranız düzelmedi mi daha :26:
Nerede okuyor erkek arkadaşın :KK28:
Yakın mesafe ise ailen de izin verirse günü birlik çık git yanına böyle durdukça birbirinizi yıpratıyorsunuz..
Ve ya ne yap biliyomusun şöyle güzzel bi mektup yaz gönder tüm içindekilerini dök mektuba ne dersin olurmuki :KK34:

babannem düşmüş abdest alırken banyoda totoyu kırmış yaşı 84 ameliyat dedi doktor ama riskliymiş yaştan ötürü ameliyat olmassa yürüyemez bidaha dedi bi süre sonra yaralar çıkmaya başlar astımı var bide nefes alması hepten zorlaşır sirklasyonmu ne bişi olur dedi anlamadığım kelimeler falan filan ameliyattada ölüm riski yüksek... iki ucu b..lu değnek yani.. ameliyata karar verdik bugün olcak işte bakalım inşallah bişey olmaz dualarınızı eksik etmeyin olur mu ya.. :KK43: gidiyom şimdi dükkana babamı yollıcam hastaneye bakalım nolcak:KK43:

Çok geçmiş olsun..
İnşallah Allahın izniyle ameliyat başarılı geçer..
Yan blokta bi teyze vardı aynen o da o yaşlarda ve kalçasını kırmıştı ameliyat oldu ve şu an gayet iyi..
Tüm dualarımız sizinlee arzu..
Yeniden çok geçmiş olsun..

Çok mutluyum çok çok çok :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

Dostum geldi İzmit'ten :KK16:

Yarın tüm günüm onunla nasipse , çok seviyorum onu çok çok çok :KK16::KK16::KK16: :KK48::KK48::KK48::KK48:

ALLAH(C.C)'ıma şükürler olsun :KK16::KK16::KK16:

Betülüm senin adına çok sevindim en güzel bi gün geçirirsiniz umarım :KK76:
İnsanın dostunun olması ne güzel değil mi :13:
İzmitten geldiyse kesin yanında ausu da getirmiştir :KK1:
Buralara uğramamazlık yapma :KK20:
Git güzzelce zaman geçir arkadaşınla sonra buraya gel bekliyoruz seni :KK55:
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
:KK19::KK19::KK19:

Bana ben kadar yakın biri var...
İ
çimden geçeni ben yazmadan yazan...
Büyük kocaman yürekli güzel kadın !
En güzel anne ,dost , eş...üstat !
R
harfinden bir şey bulmak ne zormuş heyhat
Ona demek isterim ki iyi ki tanıdım seni.
Ne güzel yazdım ama değil mi şiiri ?
:KK1:

Eki Görüntüle 982495

Doğum günün kutlu olsun güzel arkadaş !
Her şey dilediğince olsun hayatında...

Pastasız olur mu ? Olmaz tabii ki...

Eki Görüntüle 982498

Amaan yerim ben bu bebeği ne kadar manyakmış öyle :KK56:
Ausum baak bu bebeğinde dolması var :KK52:
Tam benlikmiş ya al iyice sıkıştır hele şu kollara bak boğum boğum :nazar:
Ortalarda hevide yok ama biraz tırtıkladım pastayı yoksa kendi pastamdan yiyecektim o da olmaz dedim biraz ausun pastasından yiyimde bişey demez nasıl olsa :KK30::KK53:
Şiirinde süper olmuş ne şanslı biberon :nazar:

[sıze=3]Eki Görüntüle 982728

biberonum en güzel en sağlıklı en hayırlı yaşlar diliyorum :KK16:

Eki Görüntüle 982729

eşin ve sarp ile ağız tadında kutlayacağınız nice seneleree :KK23:

Eki Görüntüle 982730
[/sıze]

Dolmam dolmam, çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, sizleri çok seviyorum...:KK16::KK16::KK16: Pasta, ayıcık ve çiçekler de çok güzelmiş, bayıldım.:)) Hep birlikte kutlayalım nice nice yaşlarımızı, beraber yaşlanalım.:)))

Son düzenleme:
Dolmam dolmam, çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için, sizleri çok seviyorum...:KK16::KK16::KK16: Pasta, ayıcık, çikolata ve çiçekler de çok güzelmiş, hep birlikte kutlayalım nice nice yaşlarımızı, beraber yaşlanalım.:)))

ne demek ne demek biberonum :KK16:
hepsini beğendiğine çook sevindim :KK19:
umarım eşin şehir dışında değildir biberonum ve biz biraz ön doğum günü yaptık gerisini eşin getiricek :KK1:

ne demek ne demek biberonum :KK16:
hepsini beğendiğine çook sevindim :KK19:
umarım eşin şehir dışında değildir biberonum ve biz biraz ön doğum günü yaptık gerisini eşin getiricek :KK1:

Yok yok burada canım benim, çok güzel ön doğumgünü oldu. Bakalım akşama sürpriz var mı; hediye, pasta neler olacak ben de bilmiyorum...:KK9::KK9::KK9:

Yok yok burada canım benim, çok güzel ön doğumgünü oldu. Bakalım akşama sürpriz var mı; hediye, pasta neler olacak ben de bilmiyorum...:KK9::KK9::KK9:

ne güzel yanında olması :KK19:
hakkediyorsun sen akşama süper olacak :13:
hayırlı yaşını birlikte ağız tadıyla kutlayıp bu böööyyllee sürüp gitsin inşallah :KK16:
nasılsın bu arada pek uğramıyorsun buralara :26:

ne güzel yanında olması :KK19:
hakkediyorsun sen akşama süper olacak :13:
hayırlı yaşını birlikte ağız tadıyla kutlayıp bu böööyyllee sürüp gitsin inşallah :KK16:
nasılsın bu arada pek uğramıyorsun buralara :26:

Amin canım benim, ben buralardayım aslında, hafta sonu şehir dışındaydım, giremedim kk'ya. Evdeyim onun dışında, canavarla ilgileniyorum hazır tatildeyken.:KK1:

Amin canım benim, ben buralardayım aslında, hafta sonu şehir dışındaydım, giremedim kk'ya. Evdeyim onun dışında, canavarla ilgileniyorum hazır tatildeyken.:KK1:

nerelere gittiniz bakem :KK15:
evet tatilde sona eriyor zaten pzt. kayıtlar başlıyor senin atatürk ünv.nin kayıtlarıda mı o zaman şu an o da tatil demi :KK76:
napıyo sarp paşa senin deyiminle canavar :KK55:

nerelere gittiniz bakem :KK15:
evet tatilde sona eriyor zaten pzt. kayıtlar başlıyor senin atatürk ünv.nin kayıtlarıda mı o zaman şu an o da tatil demi :KK76:
napıyo sarp paşa senin deyiminle canavar :KK55:

Antalya'ya gittim canım benim, güzel geçti...Atatürk'ün harcını yatırdım dün, bütünlemeye gireceğim bir de hafta sonu. Anadolu'nun kaydını da martta yapacağım. Sarp iyi, yaramazlık yapmakla geçiyor günleri, didişip duruyoruz...:KK1: Sen nasılsın canım benim, her şey yolunda mı??

Son düzenleme:
pööfff bu kadar uzun nasıl yazıyosun eylül ya :KK52::KK52::KK53:
sus kızzz :KK20::KK20::KK52::KK52:
Canımsın, bir tanesin biliyorsun değil mi??? :)))) O kadar güzel bir mesaj ki, hala bakıp bakıp ağlıyorum, yaş ilerledi, iyice sulugöz oldum ben...Canım arkadaşım, kadim dostum, sırdaşım, çok çok ama çok teşekkür ederim....:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Eylülcüğüm, çok çok teşekkür ederim, günümü aydınlattınız...:KK16::KK16::KK16:
rica ederim tatlımmm :KK16::KK16:
Eylülcüğüm, sakın kendini üzme...Bazen sevdiklerimiz bizi kırıyor, üzüyor ama bazen açık açık konuşmak en iyisi biliyorsun değil mi? Mesafeler de bazen yıpratır, eğer bağ yeterince güçlüyse bunu da atlatacağınıza inanıyorum ben. Ben de eşimden evlenmeden önce okulu sebebiyle ayrı kaldım, gidip gelme imkanım da yoktu. Bazen mesafeler arada olunca ister istemez karşılıklı kalpler de kırılabiliyor, önemli olan sevgi ve o sevginin her şeyin üstesinden gelmesi...:KK34:

Arzucuğum çok çok geçmiş olsun, benim de bir yakınım yolda düşüp kırdı kalçasını, ameliyat olmadı ama yaşı bayağı ileriydi onun da...Atlattı çok şükür, eminim babaannen de atlacak, bütün dualarım seninle canım benim...:KK16::KK16::KK16:
ama sorun sadece onun kırması bende üzülüp bunalıyorum ama bir günden bir güne onu kırıcak bir kelime etmedim :KK50::KK50:
öyle tabi ama öyle ağır öyle haketmedğim şeyler söylüyo ki şok oluyorum kalbim çok kırılıyo :KK30::KK30:
etrafıma bakıyorum birbirinden uzakta niceee insanlar var aksine daha çok birbirine özenli davranıyolar :KK25::KK25:
Günaydın eylülcüm :KK8:
Ben bi kaç gündür uğrayamadım buralara sizin aranız düzelmedi mi daha :26:
Nerede okuyor erkek arkadaşın :KK28:
Yakın mesafe ise ailen de izin verirse günü birlik çık git yanına böyle durdukça birbirinizi yıpratıyorsunuz..
Ve ya ne yap biliyomusun şöyle güzzel bi mektup yaz gönder tüm içindekilerini dök mektuba ne dersin olurmuki :KK34:

benden 10 saat uzaklıkta malesef gitme şansım yok o da okuldan dolayı sürekli gelemiyor :26:
ben ona içimdekileri çok anlattım uzunn uzun telefonda mesajda yüz yüze defalarca konuştukk ; tek açıklaması elimde değil ayrıyız diye bunlar oluyo kırmak istemiyorum vs ama ben buna inanmıyorum insan sevdiği birine ne olursa olsun ağır hakaretler ağır kelimeeler iftiralar söyleyemez , ben nasılki söylemiyorum o da söylemez bence istese :KK30::KK30:

öyle işte :KK14::KK14::KK14::KK14:

Antalya'ya gittim canım benim, güzel geçti...Atatürk'ün harcını yatırdım dün, bütünlemeye gireceğim bir de hafta sonu. Anadolu'nun kayıdını da martta yapacağım. Sarp iyi, yaramazlık yapmakla geçiyor günleri, didişip duruyoruz...:KK1: Sen nasılsın canım benim, her şey yolunda mı??

vaaayy biberonum sen güzel bi tatil yapmışssın :KK19:
bu hafta sonu mu sınavın :KK28:
aayy onlar insanın neşe kaynağı dimi bide ne tatlı oluyorlar :nazar:
benim yerime öp sarpı :KK54: tombiksede sıkıştırıver :KK53:
teşekkür ediyorum biberonum canımm ben de iyiyim hayat telaşesi derler ya öyle geçiyor gidiyor zaman işte..
uğraşıyoruz ..
bugünümüzede hamdolsun..
haftada 3 gün dersim var oraya gidiyorum onun dışındada hava harika burada insanın evde duramayası geliyor :KK52:

sus kızzz :KK20::KK20::KK52::KK52:

rica ederim tatlımmm :KK16::KK16:

ama sorun sadece onun kırması bende üzülüp bunalıyorum ama bir günden bir güne onu kırıcak bir kelime etmedim :KK50::KK50:
öyle tabi ama öyle ağır öyle haketmedğim şeyler söylüyo ki şok oluyorum kalbim çok kırılıyo :KK30::KK30:
etrafıma bakıyorum birbirinden uzakta niceee insanlar var aksine daha çok birbirine özenli davranıyolar :KK25::KK25:

benden 10 saat uzaklıkta malesef gitme şansım yok o da okuldan dolayı sürekli gelemiyor :26:
ben ona içimdekileri çok anlattım uzunn uzun telefonda mesajda yüz yüze defalarca konuştukk ; tek açıklaması elimde değil ayrıyız diye bunlar oluyo kırmak istemiyorum vs ama ben buna inanmıyorum insan sevdiği birine ne olursa olsun ağır hakaretler ağır kelimeeler iftiralar söyleyemez , ben nasılki söylemiyorum o da söylemez bence istese :KK30::KK30:

öyle işte :KK14::KK14::KK14::KK14:

ne biliyim mektup daha farklı oluyor sanki..
ne msja benziyor ne yüz yüze konuşmaya..
denemekten zarar çıkmaz bence dene..
evet çok haklısın insan sevdiğine hakaret etmemeli zaten etmeye dili varmamalı..
senin gösterdiğin itinaya karşılık o da göstericekki uzun dönemli devam edicek..

X