Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Mekanı cennet olsun Seni çıt kırıldım seni

Geldi eşim şimdi canım , 5 dk da lazerle halledilmiş , nasıl olduğunu anne de bilmiyor , bir gün aradı gözümün önünde kelebekler uçuyor dedi , bizde tansiyon sandık ama değilmiş.

Ben yavaş yavaş çıkayım tatlım

AMİİN TEŞEKKÜRLER AUSUM
İyi hallolduğuna çok sevindim
Yeniden geçmiş olsun
Tabii şimdi sizin plan zamanınız demi
İyi eğlenceler ,gününüz en süperinden geçsin
Bi sürüüüü öpüyorum

Ahhh ahhh aynı sıkıntıları bende yaşadımTaş kanala düştü çıkartmak için neler yaptılar sonra safra kesemi aldırdım kurtuldumBir neviÇok geçmiş olsun canım

Daha çıkmadım

Sağol tatlım benim Seninde keyifli geçer günün umarım .

Bilmem ne yaparız daha karar vermedik , tüm planlar Yusuf paşanın keyfine odaklı Şimdi babası ile satranç oynamak istedi , bilmiyor ama oynuyor

Geçmiş olsun canım bir sıkıntı mı var:26:

Kolay gelsin canım

Ben de yavaştan çıkayım derken hiç bu kadar yavaş olacağını tahmin etmemiştim
Meraklı çocuk işte
Annesi gibi zeki ve akıllı belliki
Sabahki ana oğulun davşan oyununuda merak ettim doğrusu

Ahhh ahhh aynı sıkıntıları bende yaşadımTaş kanala düştü çıkartmak için neler yaptılar sonra safra kesemi aldırdım kurtuldumBir neviÇok geçmiş olsun canım

Aynı şeyleri yaşamışız canım , sana da geçmiş olsun .İki kez taş kanala sıkıştı bende de , ercp ile alındı .

Şimdi ameliyatla alınacak safra kesesi ama 1 yıl oldu dosyam hala hastanede bekliyor

Geçmiş olsun canım bir sıkıntı mı var:26:

Eşimin annesi lazerle gözünden bir operasyon geçirdi bugün de onu yazmıştım canım , retinası yırtılmış .

Ben yırtmadım ama

Ben de yavaştan çıkayım derken hiç bu kadar yavaş olacağını tahmin etmemiştim
Meraklı çocuk işte
Annesi gibi zeki ve akıllı belliki
Sabahki ana oğulun davşan oyununuda merak ettim doğrusu

Ağırdan alayım dedim ama ben de bu kadar ağır olacağını bilemedim dolmam

Estağfurullah , annesinde bir gıdım akıl vardı onu da Yusuf aldı

Meraklı Minik dergisi var Tübitak ın , her anneye tavsiye ederim , + 3 yaş için , her ay çok güzel faaliyetler ve oyunlar veriyor .

Bu ayda tavşan piyonlarlar var , bir ormanda ilerliyoruz , zar atarak . Hep yusuf kazandı yahu

Evet en zor işlerden biriBen son yaptığımda eşimin üstüne attım Ne zorlandığı mı anlasın

Valla ne isabetli bişey yapmışsın
Evin en ızdıraplı şeyleri ütü ve perde asmaktır heralde
Ütüyüde fii tarihinde bi yapmıştım bi dahada yaptırmadılar

Allah kolaylık versin canım umarım sıkıntısız olur kurtulursunBen dün yine gittim karaciğer enzimlerim yüksek bir sürü tahlil verdi ultrasondan bakarak kanala düşen taşı çıkarma çabalarını sordu demek deformasyon oluyorCanım sen de ihmal etme çok sıkıntılı olabiliyor sonra
Öyle mi çok geçmiş olsun
Yok canım sen yapmamışsındır ama birde kv ye sormak lazım

Valla ne isabetli bişey yapmışsın
Evin en ızdıraplı şeyleri ütü ve perde asmaktır heralde
Ütüyüde fii tarihinde bi yapmıştım bi dahada yaptırmadılar

Ayyy evet birde ütü nefret ediyorumEşim gündelik kot gömlek takılıyor ama iş yerinde kumaş pantolonKot gömlek ütülemek kolay ama diğeri beni çileden çıkarıyor:84:

Onu bunu bilmem ausum senin aöfde kırdığın rekorları başarıların üstüne bişey demiyim istersen
Her dönemin dergileri vardır ve ne kadar faydalı olur o dergiler
Tübitakın dergisi demek vaaayy çok eğitici olsa gerek iyi bulmuşsunuz valla
OO tatlım benim kazanıncada ayrı bi mutlu oluyordur bide anneyi yeniyo ya

çok korkuyorum ben yaa

Korkma canım benim bayağı uzun zaman oldu şimdi tıp daha gelişti anestezi uygulayarak yapıyorlarBenim o zaman anestezi uygulanmadan 45 dakika sürmüştü

peki abla safran olmadan vücudunda negibi aksilikler oluyor sen hissediyor musun ki ? ya ben ameliyattan çok korkuyorum...

Ayyy evet birde ütü nefret ediyorumEşim gündelik kot gömlek takılıyor ama iş yerinde kumaş pantolonKot gömlek ütülemek kolay ama diğeri beni çileden çıkarıyor:84:

Nefret edilmez mi resmen çin işkencesi o gömleği hele kumaş pantolonu ütülemek
Tek çizgi yapabilmek büyük yetenektir
Ben fii tarihinde ütülediğimde 5 çizgi yapmıştım
Bu arada geçmiş olsun nevrestecim seninde bi safra kesesi hikayen olmuş..

peki abla safran olmadan vücudunda negibi aksilikler oluyor sen hissediyor musun ki ? ya ben ameliyattan çok korkuyorum...

Çok geçmiş olsun nevrestenin dediği gibi tıp gerçekten her konuda çok gelişti hiç korkma Allahın izniyle onuda atlatırsın..
Bizim ailede ben ve abimin dışındakilerin hep safra keseleri alındı..
Eskilerde daha zor operasyonlar oluyormuş ablam oldu lazerle çokta rahat geçmiş..
Devir lazer devri hiiç merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…