Allah nurlar içinde yatırsın canım babam benim için süs bitkisi derdi
Gelemiyoruz maalesef öyle işlere boyumuz biraz kısa olaydı ordan yırtacaktıkta
Evet ausum ya kusura bakma msjını sonrada gördüm çok geçmiş olsun nasıl olmuş o retinenın yırtılmasıkatarakla alakası varmı :26:
Mekanı cennet olsunSeni çıt kırıldım seni
Geldi eşim şimdi canım , 5 dk da lazerle halledilmiş , nasıl olduğunu anne de bilmiyor , bir gün aradı gözümün önünde kelebekler uçuyor dedi , bizde tansiyon sandık ama değilmiş.
Ben yavaş yavaş çıkayım tatlım
Dilaracım safra kesesinden ben çok çektim , eğer o ise iyi bilirim sancısını . Sırta ve göğüs kafesine vurur özellikle.Karın ağrısı da cabası . 2 kez operasyon geçirdim taş sıkışmasından , şimdi de safra kesem alınacak bekliyorum bir senedir sıradayım
Geçmiş olsun tekrar tekrar canım , öpüyorum çok
AMİİN TEŞEKKÜRLER AUSUM
İyi hallolduğuna çok sevindim
Yeniden geçmiş olsun
Tabii şimdi sizin plan zamanınız demi
İyi eğlenceler ,gününüz en süperinden geçsin
Bi sürüüüü öpüyorum
Mekanı cennet olsunSeni çıt kırıldım seni
Geldi eşim şimdi canım , 5 dk da lazerle halledilmiş , nasıl olduğunu anne de bilmiyor , bir gün aradı gözümün önünde kelebekler uçuyor dedi , bizde tansiyon sandık ama değilmiş.
Ben yavaş yavaş çıkayım tatlım
Evet ratlaştığımıza çook sevindim
Tünaydın demi
Valla ausum yorgun ve argınım desem
Haftaya toptan ev temizlencek annemde oyalanmasın gelen kadın diye her defasında öncede perdeleri yıkar ve gün bugün dün yıkandı
Asmak kime kaldı dersin evet bildiniz bana kaldı
Amaan Allahtan daha büyük bi evde oturmuyoruz yani pencereleri daha çok ve büyük resmen kollarımda kaslar oluşmuş bi yatmış nasıl yatış öyle
Daha çıkmadım
Sağol tatlım benimSeninde keyifli geçer günün umarım .
Bilmem ne yaparız daha karar vermedik , tüm planlar Yusuf paşanın keyfine odaklıŞimdi babası ile satranç oynamak istedi , bilmiyor ama oynuyor
Kolay gelsin canım
Meraba nevrestecim
Çok teşekkürler geldi ve geçti aman ne zor şeymiş öyle inan kollarım tutmuyor
Ahhh ahhh aynı sıkıntıları bende yaşadımTaş kanala düştü çıkartmak için neler yaptılar sonra safra kesemi aldırdım kurtuldum Bir nevi Çok geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım bir sıkıntı mı var:26:
Ben de yavaştan çıkayım derken hiç bu kadar yavaş olacağını tahmin etmemiştim
Meraklı çocuk işte
Annesi gibi zeki ve akıllı belliki
Sabahki ana oğulun davşan oyununuda merak ettim doğrusu
Evet en zor işlerden biriBen son yaptığımda eşimin üstüne attım Ne zorlandığı mı anlasın
Allah kolaylık versin canım umarım sıkıntısız olur kurtulursunAynı şeyleri yaşamışız canım , sana da geçmiş olsun .İki kez taş kanala sıkıştı bende de , ercp ile alındı .
Şimdi ameliyatla alınacak safra kesesi ama 1 yıl oldu dosyam hala hastanede bekliyor
Eşimin annesi lazerle gözünden bir operasyon geçirdi bugün de onu yazmıştım canım , retinası yırtılmış .
Ben yırtmadım ama
Ağırdan alayım dedim ama ben de bu kadar ağır olacağını bilemedim dolmam
Estağfurullah , annesinde bir gıdım akıl vardı onu da Yusuf aldı
Meraklı Minik dergisi var Tübitak ın , her anneye tavsiye ederim , + 3 yaş için , her ay çok güzel faaliyetler ve oyunlar veriyor .
Bu ayda tavşan piyonlarlar var , bir ormanda ilerliyoruz , zar atarak . Hep yusuf kazandı yahu
Valla ne isabetli bişey yapmışsın
Evin en ızdıraplı şeyleri ütü ve perde asmaktır heralde
Ütüyüde fii tarihinde bi yapmıştım bi dahada yaptırmadılar
Aynı şeyleri yaşamışız canım , sana da geçmiş olsun .İki kez taş kanala sıkıştı bende de , ercp ile alındı .
Şimdi ameliyatla alınacak safra kesesi ama 1 yıl oldu dosyam hala hastanede bekliyor
Eşimin annesi lazerle gözünden bir operasyon geçirdi bugün de onu yazmıştım canım , retinası yırtılmış .
Ben yırtmadım ama
Ağırdan alayım dedim ama ben de bu kadar ağır olacağını bilemedim dolmam
Estağfurullah , annesinde bir gıdım akıl vardı onu da Yusuf aldı
Meraklı Minik dergisi var Tübitak ın , her anneye tavsiye ederim , + 3 yaş için , her ay çok güzel faaliyetler ve oyunlar veriyor .
Bu ayda tavşan piyonlarlar var , bir ormanda ilerliyoruz , zar atarak . Hep yusuf kazandı yahu
Ahhh ahhh aynı sıkıntıları bende yaşadımTaş kanala düştü çıkartmak için neler yaptılar sonra safra kesemi aldırdım kurtuldum Bir nevi Çok geçmiş olsun canım
Dilaracım safra kesesinden ben çok çektim , eğer o ise iyi bilirim sancısını . Sırta ve göğüs kafesine vurur özellikle.Karın ağrısı da cabası . 2 kez operasyon geçirdim taş sıkışmasından , şimdi de safra kesem alınacak bekliyorum bir senedir sıradayım
Geçmiş olsun tekrar tekrar canım , öpüyorum çok
çok korkuyorum ben yaa
Korkma canım benim bayağı uzun zaman oldu şimdi tıp daha gelişti anestezi uygulayarak yapıyorlarBenim o zaman anestezi uygulanmadan 45 dakika sürmüştü
Ayyy evet birde ütü nefret ediyorumEşim gündelik kot gömlek takılıyor ama iş yerinde kumaş pantolon Kot gömlek ütülemek kolay ama diğeri beni çileden çıkarıyor:84:
peki abla safran olmadan vücudunda negibi aksilikler oluyor sen hissediyor musun ki ? ya ben ameliyattan çok korkuyorum...