Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

bu rütbe ne ki.. hoca kısmı dikkatimi çekti.
bir de seni hep yeni üye sanıyordum ben. bir kaç yılın varmış. demek önceden pek girmiyordun son bir kaç aydır dikkatimi çekmiştin.

hocalı katliamı vardı ona dikkat çekmek istedim

evet ben 2011 liyim.daha çok gebelik jinekoloji vb.konularda dolandığım için :) arada bdv ye uğruyordum.

itiraf ettiği için hastalıgının gercek oldugunu düşündüm ben aslında :44:

ya siz şeyi hatırlıyor musunuz: esen 9 diye bir üye vardı. beyninde kötü huylu kitle vardı. çok azimliydi. niğdede bir hoca gibi bir şey bulmuştu bundan 40 gün istiyordu iyileştirmek için. kararsızdı gidip gitmemekte hani çabuk ilerliyor ya.. sonra gitti geldi.. iim demişti bir ara.. sonra bir daha ses seda çıkmadı. bilen var mı ne oldu?

hocalı katliamı vardı ona dikkat çekmek istedim

evet ben 2011 liyim.daha çok gebelik jinekoloji vb.konularda dolandığım için :) arada bdv ye uğruyordum.
ben de doğurana kadar hamilelik topiklerindeydim. bir doğurdum bdv ye attım kendimi. giriş o giriş.

aynen canımmm :2::2:

ağzımın içi komple yara oldu aft olduu

ay benim nerdeyse 1 haftadır gecmedi ya gittikce agrısı da artıyor hem büyüyor da
yemek yerken ısırdım damagımı
suan konuşmakta bile zorlanıyorum

Biberonum ben senin son mesajına cevap yazdım mı ?

Yazmadıysam buradan diyeyim , senin o koptum dediğin mesaj yüzünden ben ukala oluyorum ama sonra

Yazmadın canım, arka arkaya yolladım ben, seni mesaj bombardımanına tuttum. Ukalalık densin, ben razıyım, bazen adlı adınca söylemek gerekiyor bazı şeyleri yoksa ben burada sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum.:)

Sabah sabah ben de eğlendim, aruzun bütün konularını okudum. Herkes çizme demiş ama benim favorim yaprak sarması. Biraz daha hayalgücü kullansaymış, ne başlıklar açılırdı aslında..."5 katlı evimdeki merdivenlerden düştüm, bileğim kırıldı", "Kocam sevgililer gününde sürpriz yapıp Antartika tatili ayarlamış ama acaba vize yetişir mi?" gibi...

itiraf ettiği için hastalıgının gercek oldugunu düşündüm ben aslında :44:

ama samyeli olarak yazarken çok mantıklı yazıyordu. yani çok dikkatimi çeken bir üye değildi ama kurduğu cümleler normaldi yani.. hasta karakterli gibi değildi. taa ki samyeli olarak beni taciz edene kadar... sonra hep dikkat ettim. aruz ve samyeli birlikte..bence aruzda hayallerini yaşadı. ama son konusu nasıl patlak verdi bilemiyorum. belki yönetim farketti de kapatacaktı üyeliklerini bu şekilde yırtmak mı istedi bilemiyorum ki.

ben onu değil de bir üye vardı 6 aylık ömrü kalmıştı
sanırım kanserdi ya da tümör
sizinki de dert mi bir de buna bakın diye konuydu. o kadını hala merak ederim.

Son düzenleme:

ben o konuyu okumuştum..geçen günlerdede tekrar bakmıştım...sanırım bayadır girmemiş..bide arkadaşlarının dediğine göre normalde durumu iyi olduğu sürece arada girer haber verirmiş.merakta bırakmamak adına..inş düşündüğüm şey olmamıştır

ay benim nerdeyse 1 haftadır gecmedi ya gittikce agrısı da artıyor hem büyüyor da
yemek yerken ısırdım damagımı
suan konuşmakta bile zorlanıyorum

benımde çok acıyor kaşınıyo bir de sürekli oluyor bende

bişey yiyip içerken kötü oluyo benımde :2::2:

benımde çok acıyor kaşınıyo bir de sürekli oluyor bende

bişey yiyip içerken kötü oluyo benımde :2::2:
bende de hep oluyor
zaten bir olan da bir daha hep olurmus
dayanabilseniz tuzlu gargara yapardınız

agzımı bile acamıyorum canım
mümkün değil gargara şuan düşününce bile şimşekler çaktı kafamda :18:

inşallah ben çok etkilenmiştim o kadından. en çok hayata tutunma isteğinden ve çabasından. Allah herkese şifa versin.

Aus, kocacıklarınıza sarmayın sakın hediyelerim nerede diye

Camları sil diye sararım ben hediye kolay

Onları da yapar ablası Daha henüz alınmamış kullanıcı adı bol .

Sarmaları ben kaçırmış mıyım hatırlamıyorum onu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…