Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Tepsideki dolmaların cazibesine kimse dayanamıyor
İyiyim canım sen nasılsın

Aynen öyle hele şu an kahvaltı dahi yapmamışken bayağı bayağı bi cazip geliyor anlatamam
Çok teşekkürler nevrestecim iyiyim bende
Hep söyliyim söyliyim diyorum bugüne kısmetmiş söylüyorum
Avatarındaki resim çok harika insana huzur veriyor

Teşekkür ediyorum canımBen de öyle hissediyorum değiştirmek istemiyorum o nedenle

Evet canım ikizlerim ve oğlum var
Olsun daha önce tanıtım sohbeti yapmamıştık

Evet doğru söylüyosun :13:
Kaç yaşındalar pıtırcıklar
Benimde çok yakın bi arkadaşımın ikiz oğlu var doğum olsun bebeklik dönemleri olsun biraz zorlandı fakat şu an 2.sınıfa gidiyorlar artık büyüdüler o kadar zorlukları yok

1 ay sonra 9 olacaklar canım3. sınıfa gidiyorlarBen de çok zorlandım şimdi ise farklı zorlukları var

1 ay sonra 9 olacaklar canım3. sınıfa gidiyorlarBen de çok zorlandım şimdi ise farklı zorlukları var

oo sen bebeklik dönemini filan atlatmışsın ben daha küçük sanıyordum Allah bağışlasın
Okul ve okuma adına zorlukların vardır sanırım annelerin hakkı ödenmiyor valla her daim destekçiler
Hangi şehirdesin nevreste bi mahsuru yoksa tabiki

Sağol canım çok şükür atlattık
Öyle canım her daim peşlerindeyimOkula bile kendim götürüp getiriyorum servise vermedim
Gaziantepteyim canım
Birazda sen anlat

Sağol canım çok şükür atlattık
Öyle canım her daim peşlerindeyimOkula bile kendim götürüp getiriyorum servise vermedim
Gaziantepteyim canım
Birazda sen anlat

ooo nevrestecim hamaratlılığının kaynağı çıktı
ben de ankaradayım memur ve öğrenci şehri

Hiç yerimde duramıyorum
Sen ne yapıyorsun o şehirde pekiYaş kaç -evli bekar
tayincisiniz ondan heralde yerinde duramıyorsun veya sevincinden yerinde duramıyorsun
Ben doğma büyüme buralıyım zaten
Nasıl bi cümle oldu
Bekarım yarışmacı rkadaşlara başarılar dilerim

hu huu hanımlar merhaba : ))

nasılsınız ?

yeni konu açmak istiyorum, ancak gülmeyin nereden açılıyor bulamadım :) öncesinde de bir kere acmıştım o zaman da aynı sıkıntıyı çekmiştim : ))

bi yardım edin

tayincisiniz ondan heralde yerinde duramıyorsun veya sevincinden yerinde duramıyorsun
Ben doğma büyüme buralıyım zaten
Nasıl bi cümle oldu
Bekarım yarışmacı rkadaşlara başarılar dilerim

Evet tayinciyiz
Ben de başarılar diliyorum

Konu nedir onu öğrenelim yardım ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…