Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

aa aldınmı.hadi bakalım hayırlı olsun eylül..daha önce aldığın bişeyler varmı yoksa ilkmi oldu bu

çeyiz olarak mı evet daha önce de keyif tepsisi , dondurma kaseleri , çerezlik falan almıştım ama ilk büyük eşyam bu olucak

sağol canımm inşallahh , gittigidiyor dan aldım en uygun ordaydı 169 tl

sen yine de zamanın olursa AVM lere bak. ben geçen kızıma nevresim almaya gittim de bir sürü şeyde kampanya vardı. hani ihtiyacım olsa süper fırsatlar da yoktu. yeni evlenecekler için çok avantajlı.

kahve olayı olabiliyo bazen nazımız geçerse yaptırabiliyoruz çaycımıza.bak dedin kahve istedi canımm .sorayım bakalım yapabilcek babayiğit varmı

ben de kıdemden kotarıyorum. yoksa bizim burada bir tek akbabalara yapılır. herkes içemez. geçen senelerde ayda yılda bir içerdim bu sene her güne bağladım

ben de kıdemden kotarıyorum. yoksa bizim burada bir tek akbabalara yapılır. herkes içemez. geçen senelerde ayda yılda bir içerdim bu sene her güne bağladım

bizdede geçen sene hemen hemen her gün içerdik personel değişiklikleri falan oldu ortam değişince arada bir olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…