Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

dayanamadım valla :KK52:

başka yemek isimleri söylersem görürsün :KK53:

karya nasılsın canım sen beni tanımadın ben repo kızcem :KK6:

hıyar hep senin başının altından çıktı demi bunlar:KK4::KK4:
Teşekkür ederim ama resim alıntı:KK34:Ama bukadar sarma dolma yapacak olsam mutlaka denerim herkes yapabilir diye düşünüyorum:KK56::KK9:

hadi ya bende yaptın sanmıştım canm öyle aniden görüp konuya dalnca
ay çok utandımm:KK17::KK17:

Dolma gitti ama bir tepsi dolma geldi gördün mü hevim :KK53:
ya ben onu kaçırmıştım şimdi gördüm maşallah ne kadar büyük bir tepsi o öyle

vallaha dolma gitti dolmalarrrr geldi auscum..

nevrestecim ellerine sağlık

aus nevreste yapmış demi pot kırmadım:KK1:

Kolay gelsin:KK56::KK16:
Bizde poğaça isteriz:KK56::KK9:

Geldim canım .Poğaça mayalanırken keki verdim fırına , o çıksın poğaçayı atar sonrada yatarım :KK1:

Tamam :KK56: Kek pişiyor , poğaça hazır sırasını bekliyor.

ya ben onu kaçırmıştım şimdi gördüm maşallah ne kadar büyük bir tepsi o öyle

vallaha dolma gitti dolmalarrrr geldi auscum..

nevrestecim ellerine sağlık

aus nevreste yapmış demi pot kırmadım:KK1:

Yok canım , nette görmüş resmi paylaşmak istemiş , alasını yapar tabii nevoş ama o kadar kalabalık misafiri ancak biz toplanıp gidersek olur :KK52:

Evet nerede kalmıştık ? :KK9::KK9::KK9:

Ben sen mutfağa gidip geldim , sen nerede kaldın canım ? :KK9:

Geldim canım .Poğaça mayalanırken keki verdim fırına , o çıksın poğaçayı atar sonrada yatarım :KK1:

Yok canım , nette görmüş resmi paylaşmak istemiş , alasını yapar tabii nevoş ama o kadar kalabalık misafiri ancak biz toplanıp gidersek olur :KK52:

ay safım ben ya uykulu uykulu bakarsam öyle lur zaten nevrestecim daha güzelini yapar evet yoplanıp gidelim yapsın bize öyle bi tepsi ohhhhh....
auscum kek poğaça nedir yahu açıktım burda ben dolma da yok tek başıma aç aççç yaniii:KK9:

Ben sende kaldım :KK9::KK9: :KK16:

En doğru adres :KK1:

ay safım ben ya uykulu uykulu bakarsam öyle lur zaten nevrestecim daha güzelini yapar evet yoplanıp gidelim yapsın bize öyle bi tepsi ohhhhh....
auscum kek poğaça nedir yahu açıktım burda ben dolma da yok tek başıma aç aççç yaniii:KK9:

Ne bileyim ya gece gece girdim mutfağa hevim , az sonra pişsin gidip yatacağım benimde uykum geldi çok .

Ellerine sağlık canım:KK56::KK19:

Gelin canım beklerim ne güzel olur:KK56::KK52:

En doğru adres :KK1:

Ne bileyim ya gece gece girdim mutfağa hevim , az sonra pişsin gidip yatacağım benimde uykum geldi çok .

ellerine sağlık auscum...:KK16:
yarın fotolarını koyda bakalım canım
auss ban bir dilim kek bir pogaça gönderiverir misin bende yeyip yatayım olur mu canım yusufa ver tabağı:KK55:

Son düzenleme:
X