- 6 Haziran 2011
- 1.636
- 61
Bu arada selam herkese daldım öyle sorry
merhaba hoşgeldin... persephoneH
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada selam herkese daldım öyle sorry
merhaba hoşgeldin... persephoneH
Montofon bufalosu = eşim
Bunların inek modeli var ama o eşime uymuyor .
Boş ver canım hastalığı konuştukça afakanlar basıyor bana sağdan soldan , neşem yerine geldi şükür .
Selam
Jag ın doldurulmuş iç çamaşırlarından girince hiç bulaşmayayım dedim
Selam hanımlar
Tahmin ettim genelde kendisi garip garip şeyler söyler bende tuhaflaşayım dedim ,
Ne yalan söyleyeyim hoşuma gitmedi hiç yazarken bile kusura bakmayın
Selam canım hoş geldin
Yok yok bu jag dan antremanlıyım ben
Rahat ol
Selam canım hoş geldin
Yok yok bu jag dan antremanlıyım ben
Rahat ol
Olmaz mı değişiklik her telden var hem de , eski ekip dağıldı , yenisini kurmadık
Tek tabanca takılıyoruz artık
Sen neler yaptın geçen 1 senede ?
sorma başıma gelenleri : ))
bi işe girdim, hatırlarsın belki o dönem evde oturuyordum. işimi çok severek yapıyordum sonra aynı iş yerinden biri ile tanıştım, şu evlilik meselesine çok takmıştım ya imkanı olmayacak biriyle arkadaşlık ettim sonra bir öğrendim ki işten atılmışım, onu da atmış sonra bir öğrendim ki adam evli iki çocukluymuş ki kimse bana söylemedi, 6 hafta arkadaşlık ettik hem işimden oldum hem de rezil oldum. Birisi ile tanışmıştım cep telefonumu aldı geri vermedi hep iyi niyetimi suistimal etti, sonra üç sene her gün konuştuğum dostum dediğim her aklı sevgiyi paylaştığım adam " frekansımız uymuyor" diye terketti. Frekansını....
sonra çok kilo aldım, dağ gibi kart borcu ödedim
öyleyken öyle yani fena kazıklar yedim
:)) şimdi iyiyim o zamanlar da iyiydim Her şey Allah'tan çünkü : ))
yine çalışıyorum, sağlığım da yerinde kilo hariç o kadar : )
İsteyen var mı
Beni de kendine benzetti sonunda cadıı
İsteyen var mı
Bütün bildiklerini ben öğrettim ona
Nevo arkadaşım bu ne yahu , yapılır mı bu reva mı ?
Ellerine sağlık canımOffff
Kuru patlıcan gibi olmasada bende yaptım bugün
Bütün bildiklerini ben öğrettim ona
Nevo arkadaşım bu ne yahu , yapılır mı bu reva mı ?
sorma başıma gelenleri : ))
bi işe girdim, hatırlarsın belki o dönem evde oturuyordum. işimi çok severek yapıyordum sonra aynı iş yerinden biri ile tanıştım, şu evlilik meselesine çok takmıştım ya imkanı olmayacak biriyle arkadaşlık ettim sonra bir öğrendim ki işten atılmışım, onu da atmış sonra bir öğrendim ki adam evli iki çocukluymuş ki kimse bana söylemedi, 6 hafta arkadaşlık ettik hem işimden oldum hem de rezil oldum. Birisi ile tanışmıştım cep telefonumu aldı geri vermedi hep iyi niyetimi suistimal etti, sonra üç sene her gün konuştuğum dostum dediğim her aklı sevgiyi paylaştığım adam " frekansımız uymuyor" diye terketti. Frekansını....
Ellerine sağlık canım
Kuru patlıcanı çok severim
Çok güzel görünüyor değil mi bayıldım
Çok geçmiş olsunŞimdi iyi olmanız önemlisorma başıma gelenleri : ))
Bendeee
Ne yalan söyliyim kuru patlıcanı aratmadı ama bunlar süperrr
İsteyen var mı
ahh canım auscum olsun sen takma öyle şeylere zaten neşende yerine gelmiş..
hemmmmm neden benim ausumun canını sıkıyorlar bakayım haaaa olmaz ki böyle kadıncağız hem bizle uğraşıyor hem sizle biraz anlayış ya hu....
vallaha ileğenimi alıp gelirim..
nevoş ordu mu geliyor misafirliğe