Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Montofon bufalosu = eşim :KK1:

Bunların inek modeli var ama o eşime uymuyor .:KK8:

Boş ver canım hastalığı konuştukça afakanlar basıyor bana sağdan soldan , neşem yerine geldi şükür .

Selam :KK3:

Jag ın doldurulmuş iç çamaşırlarından girince hiç bulaşmayayım dedim :KK52:

Tahmin ettim genelde kendisi garip garip şeyler söyler bende tuhaflaşayım dedim ,
Ne yalan söyleyeyim hoşuma gitmedi hiç yazarken bile kusura bakmayın :KK9::KK9::KK9:

İsteyen var mı:KK9::KK9::KK9::KK9:

1896750_656451417750555_1111383014_n.png

Olmaz mı değişiklik her telden var hem de , eski ekip dağıldı , yenisini kurmadık :KK1:

Tek tabanca takılıyoruz artık :KK52:

Sen neler yaptın geçen 1 senede ?

sorma başıma gelenleri : ))

bi işe girdim, hatırlarsın belki o dönem evde oturuyordum. işimi çok severek yapıyordum sonra aynı iş yerinden biri ile tanıştım, şu evlilik meselesine çok takmıştım ya imkanı olmayacak biriyle arkadaşlık ettim sonra bir öğrendim ki işten atılmışım, onu da atmış sonra bir öğrendim ki adam evli iki çocukluymuş ki kimse bana söylemedi, 6 hafta arkadaşlık ettik hem işimden oldum hem de rezil oldum. Birisi ile tanışmıştım cep telefonumu aldı geri vermedi hep iyi niyetimi suistimal etti, sonra üç sene her gün konuştuğum dostum dediğim her aklı sevgiyi paylaştığım adam " frekansımız uymuyor" diye terketti. Frekansını....
sonra çok kilo aldım, dağ gibi kart borcu ödedim
öyleyken öyle yani fena kazıklar yedim
:)) şimdi iyiyim o zamanlar da iyiydim Her şey Allah'tan çünkü : ))
yine çalışıyorum, sağlığım da yerinde kilo hariç o kadar : )

bi işe girdim, hatırlarsın belki o dönem evde oturuyordum. işimi çok severek yapıyordum sonra aynı iş yerinden biri ile tanıştım, şu evlilik meselesine çok takmıştım ya imkanı olmayacak biriyle arkadaşlık ettim sonra bir öğrendim ki işten atılmışım, onu da atmış sonra bir öğrendim ki adam evli iki çocukluymuş ki kimse bana söylemedi, 6 hafta arkadaşlık ettik hem işimden oldum hem de rezil oldum. Birisi ile tanışmıştım cep telefonumu aldı geri vermedi hep iyi niyetimi suistimal etti, sonra üç sene her gün konuştuğum dostum dediğim her aklı sevgiyi paylaştığım adam " frekansımız uymuyor" diye terketti. Frekansını....

Karya , bunların hepsi tek kişinin başına mı geldi :KK53:

Eeee ama bak kendin demişsin ya , evliliği taktım ya kafama , kafaya taktıkça hatalı ilişkiler yaşıyorsun . Zaten senin ilkinden acın vardı , ahh be karya .

O şerefsizde 1,5 ay iyi idare etmiş .

Neyse işe başlamışsın en azından yeniden , kilolarda verilir yeter ki iste :KK34:

ahh canım auscum olsun sen takma öyle şeylere zaten neşende yerine gelmiş..:KK16::KK16::KK16:

hemmmmm neden benim ausumun canını sıkıyorlar bakayım haaaa olmaz ki böyle kadıncağız hem bizle uğraşıyor hem sizle biraz anlayış ya hu....

vallaha ileğenimi alıp gelirim..:KK55:

Çok geçmiş olsun:KK19:Şimdi iyi olmanız önemli:KK34:
Bendeee :KK52:
Ne yalan söyliyim kuru patlıcanı aratmadı ama bunlar süperrr :KK52:

Evet görüntü süper :KK52:

ahh canım auscum olsun sen takma öyle şeylere zaten neşende yerine gelmiş..:KK16::KK16::KK16:

hemmmmm neden benim ausumun canını sıkıyorlar bakayım haaaa olmaz ki böyle kadıncağız hem bizle uğraşıyor hem sizle biraz anlayış ya hu....

vallaha ileğenimi alıp gelirim..:KK55:

Yok yok kızdırmadı o kadar , ben kızdım :KK1:

Oooo ileğense fena :18: onlar adına ben korktum .

Dolma nereye kaçtı ki ?

X