- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
Yettim yettim...Aöf'nin sayfasından:
"10.7. Onur ve Yüksek Onur Belgesi
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerden;
En az 20 ECTS kredilik ders alıp dönem not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.
Genel not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, genel not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi olarak mezun olur."
Buna göre ara sınıflarda aldığımız onur ve yüksek onur belgeleri dönem not ortalaması; diploma notunu belirleyen ve onur ya da yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmamızı sağlayan da genel not ortalaması...
Gazelim bu notlara göre ilk dönem yüksek onur, ikinci dönem onur belgesi almış olmalısın (normalde ikinci dönem genel not ortalaman 3.5 ama dönem not ortalaman 3.34 olduğu için yüksek onur değil, onur belgesi olmuş olmalı.) Şimdi sen bahar döneminde en az 2.47 ortalama getirirsen genel not ortalaman 3 oluyor yani onur öğrencisi olarak mezun oluyorsun...
çok güzel anlatmışsın biberoncum, çoook teşekkür ederim
aus hanım duydunuz mu, dönem ortalamasıymış... bende bi an sevinmiştim hıhh
tribimi de atar giderim
[sıze=3]nooollduuu sana ausum içine hürremmi girdi yoksa[/sıze]
Yettim yettim...Aöf'nin sayfasından:
"10.7. Onur ve Yüksek Onur Belgesi
Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerden;
En az 20 ECTS kredilik ders alıp dönem not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.
Genel not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, genel not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi olarak mezun olur."
Buna göre ara sınıflarda aldığımız onur ve yüksek onur belgeleri dönem not ortalaması; diploma notunu belirleyen ve onur ya da yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmamızı sağlayan da genel not ortalaması...
Gazelim bu notlara göre ilk dönem yüksek onur, ikinci dönem onur belgesi almış olmalısın (normalde ikinci dönem genel not ortalaman 3.5 ama dönem not ortalaman 3.34 olduğu için yüksek onur değil, onur belgesi olmuş olmalı.) Şimdi sen bahar döneminde en az 2.47 ortalama getirirsen genel not ortalaman 3 oluyor yani onur öğrencisi olarak mezun oluyorsun...
çok güzel anlatmışsın biberoncum, çoook teşekkür ederim
aus hanım duydunuz mu, dönem ortalamasıymış... bende bi an sevinmiştim hıhh
tribimi de atar giderim
öyle mi dedi auscum dolmaaaaaaa... bakkk sennnnn
dolmaaaa aşk olsun beni istemiyor sevmiyor musun ne yaptım ki ben sana dolmacım
nyse ben susuyorum smile konuşsun...
ayrıca nerde kaldı ileğen arkadaşlığı hıııı...
:85::85:
ben de gelebilir miyim?
uzun zaman oldu da
icazet var mı ?
Aman deme öyle hevim , alınıyor dolmam
O deme di , şaka yaptım şaka , hürrem benmişim
auscum sen nden dolmamla bizim aramızı bozuyorsun yaaaaa
şaka yaptın demek senii aus seniiiii
dolmacım senin haberin olmadan biraz darıldık biraz barıştık oldu da bitti maşallah canım...
buarada herkese günaydın keyifli pazarlar diliyorum..
ve hepinizi kocaman öpüyorum...
auscum ama böyle olmaz ki yaa senin maviş civcivler 4 olmuş yaaaaaaaaaaa
Sana da keyifli pazarlar canım
Dolma bana der sana demez öyle şey hevim , sen onun bi tanecik ilk göz ağrısısın , gece nöbetlerini az tutmadınız beraber
He ya olmuşlar , halay çeke çeke çoğalıyorlar
bak sen dolmama bak...canım benim yaaaaa
naif ve nazik dolmam benimmm(kulaklarını da çınlattım neden gelmedin daha dolmacım.)
auscum olmuyor ama civcivler nereye kadar halay çekecekler..:118:
Gittiği yere kadar hevim
Dolma yeni uyanmıştır daha .
Bende çıkıyorum tatlım , yağmurlu hava ama hafta sonu malum , Yusuf hadi dışarı çıklalım diye kapıda nöbet tutuyor
Cnacuncum canımm çok incesin teşekkürler ilgin için
Bugün internet kafeye söyledik yapmışlar henüz denemedik ama kısmende olsa halledik sayılır
Ama senin önereceğin fikride alabilirim daha sonraları lazım olabilir
Günaydınlar , keyifli pazarlar herkese
Pazar aile saadeti ile dışarıdayız bugün , erken döneriz gerçi , Fenerbahçe maçı 16:00 da
Öptüm hepinizi
Yeniden teşekkürleranladım canım çözmenize sevindim :)
bilgisyardan duaları telefonuna kaydedip ordada müzik kutusuna atmanı söyleyecektim
Gittiği yere kadar hevim
Dolma yeni uyanmıştır daha .
Bende çıkıyorum tatlım , yağmurlu hava ama hafta sonu malum , Yusuf hadi dışarı çıklalım diye kapıda nöbet tutuyor
Bilmem Hürrem o kadar kötü müGazele sormak lazım onu , ben izlemedim hiç
İşte olay budur
Duydum duydum , iyi benim işime gelir , dönem ortalamam daha yüksek
Ben zaten üstada soralım dedim bi kere , tribal gazel
Aman deme öyle hevim , alınıyor dolmam
O deme di , şaka yaptım şaka , hürrem benmişim
Ooooo kimleri görüyorum , karyaaaa
Hoş geldin
bak sen dolmama bak...canım benim yaaaaa
naif ve nazik dolmam benimmm(kulaklarını da çınlattım neden gelmedin daha dolmacım.)
auscum olmuyor ama civcivler nereye kadar halay çekecekler..:118:
Günaydınlar , keyifli pazarlar herkese
Pazar aile saadeti ile dışarıdayız bugün , erken döneriz gerçi , Fenerbahçe maçı 16:00 da
Öptüm hepinizi