Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Yettim yettim...:KK1: Aöf'nin sayfasından:

"10.7. Onur ve Yüksek Onur Belgesi

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerden;

En az 20 ECTS kredilik ders alıp dönem not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.

Genel not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, genel not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi olarak mezun olur."

Buna göre ara sınıflarda aldığımız onur ve yüksek onur belgeleri dönem not ortalaması; diploma notunu belirleyen ve onur ya da yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmamızı sağlayan da genel not ortalaması...

Gazelim bu notlara göre ilk dönem yüksek onur, ikinci dönem onur belgesi almış olmalısın (normalde ikinci dönem genel not ortalaman 3.5 ama dönem not ortalaman 3.34 olduğu için yüksek onur değil, onur belgesi olmuş olmalı.) Şimdi sen bahar döneminde en az 2.47 ortalama getirirsen genel not ortalaman 3 oluyor yani onur öğrencisi olarak mezun oluyorsun...

çok güzel anlatmışsın biberoncum, çoook teşekkür ederim :KK16:
aus hanım duydunuz mu, dönem ortalamasıymış... bende bi an sevinmiştim hıhh :63:
tribimi de atar giderim :21:

öyle mi dedi auscum dolmaaaaaaa... bakkk sennnnn:KK52::KK52:

dolmaaaa aşk olsun beni istemiyor sevmiyor musun ne yaptım ki ben sana dolmacım
nyse ben susuyorum smile konuşsun...
ayrıca nerde kaldı ileğen arkadaşlığı hıııı...
:85::85:

Son düzenleme:
aus hanım duydunuz mu, dönem ortalamasıymış... bende bi an sevinmiştim hıhh :63:

Rica ederim canım benim; ufak bir ekleme yapayım yoksa içim rahat etmez.:) Bahar dönemi not ortalaman 2.47 olursa genel ortalama 3 oluyor ve onur öğrencisi olarak mezun oluyorsun ama o dönem ortalaması 3'ün altında kaldığı için yine döneme ait onur belgesi olmuyor. Eğer döneme ait belgem de olsun diyorsan o zaman dönem ortalaması 3 olmalı...:KK34:

[sıze=3]nooollduuu sana ausum içine hürremmi girdi yoksa :KK52::KK52:[/sıze]

Bilmem Hürrem o kadar kötü mü :KK52::KK52: Gazele sormak lazım onu , ben izlemedim hiç

Yettim yettim...:KK1: Aöf'nin sayfasından:

"10.7. Onur ve Yüksek Onur Belgesi

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerden;

En az 20 ECTS kredilik ders alıp dönem not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.

Genel not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, genel not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi olarak mezun olur."

Buna göre ara sınıflarda aldığımız onur ve yüksek onur belgeleri dönem not ortalaması; diploma notunu belirleyen ve onur ya da yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmamızı sağlayan da genel not ortalaması...

Gazelim bu notlara göre ilk dönem yüksek onur, ikinci dönem onur belgesi almış olmalısın (normalde ikinci dönem genel not ortalaman 3.5 ama dönem not ortalaman 3.34 olduğu için yüksek onur değil, onur belgesi olmuş olmalı.) Şimdi sen bahar döneminde en az 2.47 ortalama getirirsen genel not ortalaman 3 oluyor yani onur öğrencisi olarak mezun oluyorsun...

İşte olay budur :KK42:

Duydum duydum , iyi benim işime gelir , dönem ortalamam daha yüksek :63::63:

Ben zaten üstada soralım dedim bi kere , tribal gazel :KK52:

öyle mi dedi auscum dolmaaaaaaa... bakkk sennnnn:KK52::KK52:

dolmaaaa aşk olsun beni istemiyor sevmiyor musun ne yaptım ki ben sana dolmacım
nyse ben susuyorum smile konuşsun...
ayrıca nerde kaldı ileğen arkadaşlığı hıııı...
:85::85:

Aman deme öyle hevim , alınıyor dolmam :KK36::KK36:

O deme di , şaka yaptım şaka , hürrem benmişim :KK52:

ben de gelebilir miyim?
uzun zaman oldu da
icazet var mı ?

Ooooo kimleri görüyorum , karyaaaa :KK52:

Hoş geldin :KK42:

Günaydınlar , keyifli pazarlar herkese :KK3:

Pazar aile saadeti ile dışarıdayız bugün , erken döneriz gerçi , Fenerbahçe maçı 16:00 da :KK14:

Öptüm hepinizi :KK19:

auscum sen nden dolmamla bizim aramızı bozuyorsun yaaaaa:KK52::KK52::KK52:

şaka yaptın demek senii aus seniiiii:KK53::KK53::KK53:

dolmacım senin haberin olmadan biraz darıldık biraz barıştık oldu da bitti maşallah canım...

buarada herkese günaydın keyifli pazarlar diliyorum..

ve hepinizi kocaman öpüyorum...:KK54::KK54:

auscum ama böyle olmaz ki yaa senin maviş civcivler 4 olmuş yaaaaaaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son düzenleme:
auscum sen nden dolmamla bizim aramızı bozuyorsun yaaaaa:KK52::KK52::KK52:

şaka yaptın demek senii aus seniiiii:KK53::KK53::KK53:

dolmacım senin haberin olmadan biraz darıldık biraz barıştık oldu da bitti maşallah canım...

buarada herkese günaydın keyifli pazarlar diliyorum..

ve hepinizi kocaman öpüyorum...:KK54::KK54:

Sana da keyifli pazarlar canım :KK16:

Dolma bana der sana demez öyle şey hevim , sen onun bi tanecik ilk göz ağrısısın , gece nöbetlerini az tutmadınız beraber :KK1:

auscum ama böyle olmaz ki yaa senin maviş civcivler 4 olmuş yaaaaaaaaaaa:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

He ya olmuşlar , halay çeke çeke çoğalıyorlar :KK1:

Sana da keyifli pazarlar canım :KK16:

Dolma bana der sana demez öyle şey hevim , sen onun bi tanecik ilk göz ağrısısın , gece nöbetlerini az tutmadınız beraber :KK1:

He ya olmuşlar , halay çeke çeke çoğalıyorlar :KK1:

bak sen dolmama bak...:KK19: canım benim yaaaaa:KK19::KK19:
naif ve nazik dolmam benimmm:KK16::KK16: (kulaklarını da çınlattım neden gelmedin daha dolmacım.)

auscum olmuyor ama civcivler nereye kadar halay çekecekler..:118:

Son düzenleme:
naif ve nazik dolmam benimmm:KK16::KK16: (kulaklarını da çınlattım neden gelmedin daha dolmacım.)

Gittiği yere kadar hevim :21:

Dolma yeni uyanmıştır daha .

Bende çıkıyorum tatlım , yağmurlu hava ama hafta sonu malum , Yusuf hadi dışarı çıklalım diye kapıda nöbet tutuyor :KK9:

Bende çıkıyorum tatlım , yağmurlu hava ama hafta sonu malum , Yusuf hadi dışarı çıklalım diye kapıda nöbet tutuyor :KK9:

tamam canım benim..:KK34:

iyi eğlenceler size...:KK8::KK8:

yusufu kocaman öpüyorum:KK55::KK55::KK54::KK54:

Cnacuncum canımm çok incesin teşekkürler ilgin için :KK16:
Bugün internet kafeye söyledik yapmışlar henüz denemedik ama kısmende olsa halledik sayılır :KK15:
Ama senin önereceğin fikride alabilirim daha sonraları lazım olabilir :KK19:

anladım canım çözmenize sevindim :)
bilgisyardan duaları telefonuna kaydedip ordada müzik kutusuna atmanı söyleyecektim :KK16:

Günaydınlar , keyifli pazarlar herkese :KK3:

Pazar aile saadeti ile dışarıdayız bugün , erken döneriz gerçi , Fenerbahçe maçı 16:00 da :KK14:

Öptüm hepinizi :KK19:

Sana da keyifli pazarlar canım benim; biz sabah erkenden dışarı çıkma görevini yerine getirip şimdi geldik.:KK1: Hava çok güzeldi, parkta vakit geçirdik, dolaştık geldik. Bugün biraz kocaman kitap koltuğuma gömülüp kitap okuyasım var, ama şu anki durum itibarıyla sadece hayal olarak kalacak gibi.:KK1:

Önümüzdeki hafta çarşamba bizim ilçenin gönüllülerinin organize ettiği bir panel var, Buket Uzuner de konuk konuşmacıymış. "Edebiyat Hayatımızı Nasıl İyileştirir?" başlıklı...Gitmeyi çok istiyorum, umarım Sarp'ı anneme bırakabilirim, 2 saatçik bakabilirse, bizimki uslu durursa ne ala.:))

Yeni uyanmıştır demişsin ama ausum ben göremiyorum burada saatleri :KK15: hep ileriden gidiyor ya :KK9::KK9:
AA ausum aşk olsun HEVİMİN YERİ NE KADAR BENDE AYRIYSA SENİNDE Bİ O KADAR YERİ AYRI BU BÖYLE BİLİNE :KK52::KK52:
Yağmur çamur demeden yusuf dışarı çıkmak için nöbetler tutuyorlar demek :KK54::KK55:

Bilmem Hürrem o kadar kötü mü :KK52::KK52: Gazele sormak lazım onu , ben izlemedim hiç

İşte olay budur :KK42:

Duydum duydum , iyi benim işime gelir , dönem ortalamam daha yüksek :63::63:

Ben zaten üstada soralım dedim bi kere , tribal gazel :KK52:

Ooooo kimleri görüyorum , karyaaaa :KK52:

Hoş geldin :KK42:

Amaan hiç söyleme aus ya şu hürremin entrikaları beni bunalttı inanki :KK47:
Onun entrikası yüzünden sanırım çarşamba günü MUSTAFANIN İŞİ BİTECEK :KK47:
İzlemek istemiyorum ama merakımdan da alıkoyamıyorum kendimi köşelerden bucaklardan biraz biraz izliyorum işte :KK52::KK52:

Aman efendim beni utandırıyorsunuz :KK17::KK17::KK17:
O senin naifliğin hevim teşekkür ediyorum bu ne güzel laflar öyle :KK17::KK17:
Kulaklarım bayağı bayağı basbayağı çınladı da anca girebilim :KK55:
Abim brüksele gitmişti dün akşam geldi bu sabahta bize uğradı :KK76:
Oranın çikolataları ünlüymüş aman bi değişik çikolar getirmiş hevim anlatamam çikoların içine battım çıkamadım ondan geç girdim :KK52::KK52:
He valla hevi ya bi tek bizim civcivler yalnız kaldı :KK53:
Bu gidişle aus civciv çiftliği kuracak :KK52::KK52::KK9::KK9:

X