Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

O zaman bana anne diyebilirsin pericim :KK52:

Bu arada o herkesin beğendiğini al bencede :KK31:

Sağol canım benim , gece gece sınav sonuçlarımız açıklanmış , onların heyecanı ile geç cevap yazdım kusura bakma .Kırk yılın başı gelmişsin topiğime :26:

Geçmişim tüm dersleden o yüzden şu saat itibarıyla mutluyum canım , sende yorulmuşsun bugün uzat ayaklarını dinlen

Allah rahmet eylesin .

Odunlara her zaman arka cebinizde bir balta taşıyın nacizane tavsiyem :KK1:

Sağol efsercim :KK16: Günaydınlar bu arada sana ve herkesee :KK3:
Günaydın sanada canım :KK19:

O zaman bana anne diyebilirsin pericim :KK52:

Bu arada o herkesin beğendiğini al bencede :KK31:

Sağol canım benim , gece gece sınav sonuçlarımız açıklanmış , onların heyecanı ile geç cevap yazdım kusura bakma .Kırk yılın başı gelmişsin topiğime :26:

Geçmişim tüm dersleden o yüzden şu saat itibarıyla mutluyum canım , sende yorulmuşsun bugün uzat ayaklarını dinlen

Allah rahmet eylesin .

Odunlara her zaman arka cebinizde bir balta taşıyın nacizane tavsiyem :KK1:
ahahaha:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:benim yaşımda çocugun var mı abla:KK53:arkadaş olur bana:KK52::KK52:
Beden yoktu abla:KK31:bende almadım hiçbişi:KK14::KK14::KK14:
Bizim odunda arkadaşlarında ne arıyo ne soruyo öküz ! :KK47::KK47:
aman başlarım odunluklarına hee:KK4:boşver kız:KK4:

Hiç keyifli olmadı canım , hatta dedim ben hevisiz olmaz onu da alalım :KK9:

Sana yapsam yapsam pozitif ayrımcılık yaparım ben canım :KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sen boşver CD yi MD yi geçtin mi geçtin :21::21::21:

O kadar korkuyordun bak , çok sevindim ahretim , daha iyi notlar bu bahar döneminde inşallah.

Bende yırttım tatlım , 3,33 ortalama .

:26::26::26::26::26::26::26:

Ben bu mesajına cevap yazmamışım senin :KK17:

Ama bak buldum sabahın köründe cevapladım dolmam :KK16:

Patetes yarışması topiklerinde dolnamıyorum dolmam , yarışmaya katıldım o yüzden orada çok görüyorsun beni :KK8::KK8:

Sen bakma benim boş oturuyorum dediğime , ben omuzunla kulak arama sıkıştırdığım telefonla konuşurken bile seksen iş hallederim :KK6::KK6:

Bu ara satranç aşkımız geri döndü karı-koca , % 80 yenilsem de güreşe doymuyorum :KK52:

geçtim şükür yaa, korkuyordum, çünkü ilahiyatın en zor dönemi bu üçüncü dönem..onu atlattım ya bahara inşallah daha güzel olacak inanıyorum...
bişey sorcam aus ya, bu ortalama hangisi? dönem ortalamasına mı bakıcaz, genel ortalamya mı?
benim dönem ortalaması 2,51
genel ortalama 3,15
hangisine bakıcam...herkes bi çeşit diyor...
bu arada bende seni tebrik ederim kuzum, yine gösterdin bir haftalık çalışmanın nimetlerini :KK55:
darısı bahara inşallah...

geçtim şükür yaa, korkuyordum, çünkü ilahiyatın en zor dönemi bu üçüncü dönem..onu atlattım ya bahara inşallah daha güzel olacak inanıyorum...
bişey sorcam aus ya, bu ortalama hangisi? dönem ortalamasına mı bakıcaz, genel ortalamya mı?
benim dönem ortalaması 2,51
genel ortalama 3,15
hangisine bakıcam...herkes bi çeşit diyor...
bu arada bende seni tebrik ederim kuzum, yine gösterdin bir haftalık çalışmanın nimetlerini :KK55:
darısı bahara inşallah...

Dönem sonu ortalamasına bakacaksın gazelim , sen neden 2,51 diyorsun ki , o vize ortalaman . Yani 3,15 le aldın onur belgesini şekeriim :KK9::KK9::KK9:

Aynen canım darısı bahara ve benim için mezuniyete .

oy:KK16::KK16:allah bağışlasın ablacım:KK16:benim 5 yaşında kardeşim var ona arkadaş olur ancak:KK60:

Sağol canım , evet tatlım onları tanıştıralım biz :KK1:

:KK52::KK52::KK52: evet ablaaa malesefff :KK43:

Kolay gelsin fıstık sana , az kaldı bak öğlen oldu bile :KK31:

Dönem sonu ortalamasına bakacaksın gazelim , sen neden 2,51 diyorsun ki , o vize ortalaman . Yani 3,15 le aldın onur belgesini şekeriim :KK9::KK9::KK9:

:KK52::KK52::KK52::KK52:üye yapardım da bizimki erkek:KK60:

:KK14: tamam ablacım sabır sabır diş kalmadı sıkacak :KK9::KK9::KK9::KK9:

bende öyle biliyordum ausum, ama öyle değilmiş...hani ortalama kısmında dönem ortalaması ve genel ortalama yazıyor ya, işte genel ortalama bahar döneminde alacağın ortalamayla ayarlanıp diplomaya yazılacak ortalamaymış...dönem ortalamasına bakıcakmışız şimdi...çok eminim, çünkü bütün ilahiyat forum sayfalarına üyeyim, hepsinde aynı şey yazıyor...
yani 3,15 olan değil, 2,51 olanmış asıl ortalama, o yüzden onur falan alamıyorum yani...:KK5:

X