Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Gazelcim şimdi senin 2013 dönem ortalaman 2,51 , genel ortalaman 3 , 15 değil mi ?

Güz döneminde alacağın belge 3,15 e göre değerlendirilecek , ben öyle biliyorum .

Üstat biberona da soralım

bak ausum kendi sayfamdan kopyaladım buraya, en alttaki satıra dikkatli bak.....genel olan 3 küsür
dönem olan 2 küsür...onur belgesi için genele değil döneme bakıcakmışız...düşününce de mantıklı..çünkü dönem ortalaması o dönemin onurunu belirleyecek...genel olan baharla birleşecek olan ortalama

..............Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
.............. 3,650.......... 3,650.......... Başarılı
. ............ 3,340.......... 3,500.......... Başarılı
...............2,540.......... 3,180.......... Başarılı

Patatesin herşeyine hayranım ausum
Benim hayranlığım üstüne zamlarda ihmal edilmemiş yani
Aynen ablam gibi o da maşallah omuzuyla kulağı arasına sıkıştırır işlerini tıkır tıkır yapar
Bi gün ben de deniyim dedim
Gören halime gülmekten fıtık olur öyle beceriksiz duruyordumki anlatamam

ausum burada yemek yrışmasının oylamaları daha açılmadı mı baktım enfes yemekler var oy vercektim bulamadım canım...

burada ellerine sağlık çok süper olmuşş patates kroketler

Ablacım çok şükür iyi çıktı.O gün dediğim gibi az yediğinden ve düzensiz yediğinden dolayı öyle olmuştur dedi..
Şimdi yediklerine içtiklerine daha dikkat ediyor

Aman şükür jag . Sen diyettesin diye annene de mi az yediriyorsun yoksa ?

Oooo o iş öyle kolay değil dolmacım . Pratik kazanmak lazım . Ben günün 1-2 saatini telde geçirince epey tecrübe kazandım.

Ablanda bendenmiş bak .

Zamlar evet çok fena

Gec oldu biraz ama
Süper eglenceli vallah 6 yasinda canim yakinda 7 olucak
Turnavayi basariyla tamamladik 1. olduk

Hemen kupasını kaldıralım o zaman , tebrikler .

Allah bağışlasın bu arada , biz daha spor aktivitilerine geçmedik , 4 yaşında oğlum . Geçen gün sordum tenis okuluna mı gitmek istersin yüzme okuluna mı yazın diye , havuz okuluna dedi

ahhh canım auscummm...

kim istemedi beni peki hıııı

Tabii ki dolma

Diğer mesajını alıntılamamışım tatlım , daha var ,Harika tarifler geliyor , sizde katılsanıza dolma ile

Yok bence ben yemiyorum diye anneminde boğazından geçmiyorum
Yerim ben annemi , her gün öpüyorum pamuk yanaklarını..

Yok bence ben yemiyorum diye anneminde boğazından geçmiyorum
Yerim ben annemi , her gün öpüyorum pamuk yanaklarını..

Öp tabii , bari kadıncağızın karşısında yer gibi yap .Üzülüyordur o şimdi bir deri bir kemik kaldın diye

bEN Mİ İSTEMEMİŞİM HEVİYİ
ÜSTÜME İYİLİK SAĞLIK ALLAH KUPKURU İFTİRALARDAN SAKLASIN

Gazelcim şimdi senin 2013 dönem ortalaman 2,51 , genel ortalaman 3 , 15 değil mi ?

Güz döneminde alacağın belge 3,15 e göre değerlendirilecek , ben öyle biliyorum .

Üstat biberona da soralım

Yettim yettim... Aöf'nin sayfasından:

"10.7. Onur ve Yüksek Onur Belgesi

Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerine kayıtlı öğrencilerden;

En az 20 ECTS kredilik ders alıp dönem not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi sayılır.

Genel not ortalaması 3,50 veya üzeri olanlar yüksek onur öğrencisi, genel not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olanlar onur öğrencisi olarak mezun olur."

Buna göre ara sınıflarda aldığımız onur ve yüksek onur belgeleri dönem not ortalaması; diploma notunu belirleyen ve onur ya da yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmamızı sağlayan da genel not ortalaması...

Gazelim bu notlara göre ilk dönem yüksek onur, ikinci dönem onur belgesi almış olmalısın (normalde ikinci dönem genel not ortalaman 3.5 ama dönem not ortalaman 3.34 olduğu için yüksek onur değil, onur belgesi olmuş olmalı.) Şimdi sen bahar döneminde en az 2.47 ortalama getirirsen genel not ortalaman 3 oluyor yani onur öğrencisi olarak mezun oluyorsun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…