Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Sağol efsercim Günaydınlar bu arada sana ve herkesee
Günaydın sanada canım

ahahahabenim yaşımda çocugun var mı ablaarkadaş olur bana
Beden yoktu ablabende almadım hiçbişi
Bizim odunda arkadaşlarında ne arıyo ne soruyo öküz !
aman başlarım odunluklarına heeboşver kız

geçtim şükür yaa, korkuyordum, çünkü ilahiyatın en zor dönemi bu üçüncü dönem..onu atlattım ya bahara inşallah daha güzel olacak inanıyorum...
bişey sorcam aus ya, bu ortalama hangisi? dönem ortalamasına mı bakıcaz, genel ortalamya mı?
benim dönem ortalaması 2,51
genel ortalama 3,15
hangisine bakıcam...herkes bi çeşit diyor...
bu arada bende seni tebrik ederim kuzum, yine gösterdin bir haftalık çalışmanın nimetlerini
darısı bahara inşallah...

Dönem sonu ortalamasına bakacaksın gazelim , sen neden 2,51 diyorsun ki , o vize ortalaman . Yani 3,15 le aldın onur belgesini şekeriim

Aynen canım darısı bahara ve benim için mezuniyete .

oyallah bağışlasın ablacımbenim 5 yaşında kardeşim var ona arkadaş olur ancak

Sağol canım , evet tatlım onları tanıştıralım biz

evet ablaaa malesefff

Kolay gelsin fıstık sana , az kaldı bak öğlen oldu bile

üye yapardım da bizimki erkek

tamam ablacım sabır sabır diş kalmadı sıkacak

bende öyle biliyordum ausum, ama öyle değilmiş...hani ortalama kısmında dönem ortalaması ve genel ortalama yazıyor ya, işte genel ortalama bahar döneminde alacağın ortalamayla ayarlanıp diplomaya yazılacak ortalamaymış...dönem ortalamasına bakıcakmışız şimdi...çok eminim, çünkü bütün ilahiyat forum sayfalarına üyeyim, hepsinde aynı şey yazıyor...
yani 3,15 olan değil, 2,51 olanmış asıl ortalama, o yüzden onur falan alamıyorum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…