Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hey kızlar nasılsınız? Bir aydır tatildeydim döndüm artık... Yeni şehir, yeni ev, yeni hayat bakalım neler getirecek bana...

Hoşgeldin adacım :KK16:

Bi yemek sayfası açtık , mutfağımda ne pişti diye orada durmaktan buraları unuttuk artık , senide oraya bekleriz canım .

Gazelle bana yakın geldin işte , herşey güzel olur arkadaşım inşallah .

Hoşgeldin adacım :KK16:

Bi yemek sayfası açtık , mutfağımda ne pişti diye orada durmaktan buraları unuttuk artık , senide oraya bekleriz canım .

Gazelle bana yakın geldin işte , herşey güzel olur arkadaşım inşallah .

Pek güzel olmuyor canım buraya gelince biraz psikolojimiz bozuldu. Hem isteğimiz dışında geldik hem de hiç alışamadık ne bileyim biran önce kaçmanın yollarını arıyoruz. O da benim atanmam inşallah atanırım da buradan kurtuluruz. Yemek topiğine gelirim ya bu ara hiç yemek yapmıyordum ev yerleştirme falan hep aparatif. Artık bugün güzel bir yemek yaparım :KK52:

Pek güzel olmuyor canım buraya gelince biraz psikolojimiz bozuldu. Hem isteğimiz dışında geldik hem de hiç alışamadık ne bileyim biran önce kaçmanın yollarını arıyoruz. O da benim atanmam inşallah atanırım da buradan kurtuluruz. Yemek topiğine gelirim ya bu ara hiç yemek yapmıyordum ev yerleştirme falan hep aparatif. Artık bugün güzel bir yemek yaparım :KK52:

İlk zamanlar zor geçer ama klasiktir sonra alışırsın adacım ya .

Tamam canım bugünden tezi yok seni soframıza bekliyoruz , mutfağımda bugün ne pişti ? adı unutma hemi :KK6::KK6:

İlk zamanlar zor geçer ama klasiktir sonra alışırsın adacım ya .

Tamam canım bugünden tezi yok seni soframıza bekliyoruz , mutfağımda bugün ne pişti ? adı unutma hemi :KK6::KK6:

Eşim depresyona girdi bana da geçiyor pek alışılacak gibi değil yani :KK43: Biliyorum o sayfayı canım ilk başlarda bir tane resim eklemiştim sonra benim tatildi taşınmaydı derken kaldı öyle :KK52:

Eşim depresyona girdi bana da geçiyor pek alışılacak gibi değil yani :KK43: Biliyorum o sayfayı canım ilk başlarda bir tane resim eklemiştim sonra benim tatildi taşınmaydı derken kaldı öyle :KK52:

Hayret , genelde bu tür şehir , mekan değiştirmede kadınlar depresyona girer , erkekler alışırız alışırız , ne var burası da güzel der :KK1:

Kaç sene ordasınız ?

Ben burdan yazayım da sen cevabı ordan verirsin

Olmaz mı ?

Hiç uyuyamam .Sabahın kör vaktinde uyanırım . Ama açlık hissidir beni uyandıran .

Benimki de aclik hissi canim. Tokluk hissi degil herhalde.:KK60: Buna cozum bulmak lazim. :KK19:

Cozumu buldum mu zaten onumde baska engel kalmaz. :)

Pazartesi gunu yeni hayatima basliyorum. :21:

Benimki de aclik hissi canim. Tokluk hissi degil herhalde.:KK60: Buna cozum bulmak lazim. :KK19:

Cozumu buldum mu zaten onumde baska engel kalmaz. :)

Pazartesi gunu yeni hayatima basliyorum. :21:

:KK60::KK60::KK60:

Benim ki de laf olmuş haa , heralde açlıktan uyuyamayacaksın .

Ama benim gece erkenden uykum gelir , sabah uyanırım çok çoooook erken . Çok bilirim kahvaltımı kargalarla beraber yaptığımı :KK1:

Hmmm , yeni hayat ....Adı bile güzel be kankam :KK14:

:KK60::KK60::KK60:

Benim ki de laf olmuş haa , heralde açlıktan uyuyamayacaksın .

Ama benim gece erkenden uykum gelir , sabah uyanırım çok çoooook erken . Çok bilirim kahvaltımı kargalarla beraber yaptığımı :KK1:

Hmmm , yeni hayat ....Adı bile güzel be kankam :KK14:

Yok iste ben yatamam da. Yatsam belki zaten erken kalkiyorum sorun olmaz. Biri sut icmeyi onermisti onu da denedim olmadi. :KK19:

Degisimler zaten basladi diyorlar, gunesin manyetik alaninda degisim. Bakalim ...

Yok iste ben yatamam da. Yatsam belki zaten erken kalkiyorum sorun olmaz. Biri sut icmeyi onermisti onu da denedim olmadi. :KK19:

Degisimler zaten basladi diyorlar, gunesin manyetik alaninda degisim. Bakalim ...

Benim diyet listemde vardı , yatmadan önce yağsız süt ve meyve , bir iki yulaflı bisküvi .Onları yiyerek çok güzel dalıyordum uykuyaaaa ama sabaha varmadan midemden sesler geliyordu.

Hmmm , takip etmedim .Ne ola ki etkileri ?

Bu ara acayip bunalım bir vaziyetteyim , demin hediyelerle ilgili kazen, erkek aklı ile tek kişilk mi çift kişilik mi bilememişim nevresimi demiş , ona bile hislendim :KK52::KK52:

O kadar yani...

Son düzenleme:

Benim diyet listemde vardı , yatmadan önce yağsız süt ve meyve , bir iki yulaflı bisküvi .Onları yiyerek çok güzel dalıyordum uykuyaaaa ama sabaha varmadan midemden sesler geliyordu.

Hmmm , takip etmedim .Ne ola ki etkileri ?

Bu ara acayip bunalım bir vaziyetteyim , demin hediyelerle ilgili kazen, erkek aklı ile tek kişilk mi çift kişilik mi bilememişim nevresimi demiş , ona bile hislendim :KK52::KK52:

O kadar yani...

Kazen'e kusulmez adam dogru soyluyor. Birde burda king size var, onu hic soylemeyin. :))

Etkilerini sana ozelden anlatayim burasi karismasin. :KK9:

Temizlik arasi mola veriyorum. Bir banyo , mutfak kaldi. Ondan sonra tamamdir. :p

Kazen'e kusulmez adam dogru soyluyor. Birde burda king size var, onu hic soylemeyin. :))

Etkilerini sana ozelden anlatayim burasi karismasin. :KK9:

Temizlik arasi mola veriyorum. Bir banyo , mutfak kaldi. Ondan sonra tamamdir. :p

Yok yahuu tam aksine fazlasıyla hak verdim kendisine :KK34:

Ne temizlik miş beee ya , bal dök yala olmuştur ev

Hayret , genelde bu tür şehir , mekan değiştirmede kadınlar depresyona girer , erkekler alışırız alışırız , ne var burası da güzel der :KK1:

Kaç sene ordasınız ?

Eğer ben atanamazsam eşim emekli olana kadar buradayız :KK52: Benim ki sevemedi burayı bende sevemedim ama benimkinden bana kalmıyor şikayet etmek ne yapayım istemesem de onu motive etmeye çalışıyorum :KK50:

Eğer ben atanamazsam eşim emekli olana kadar buradayız :KK52: Benim ki sevemedi burayı bende sevemedim ama benimkinden bana kalmıyor şikayet etmek ne yapayım istemesem de onu motive etmeye çalışıyorum :KK50:

Ooooo emekliliğe kadar haa.:KK52:

O zaman çaresi yok , sevmeye bakın . Aman ne fenadır o his , ben kendin sıkıntılısındır ama yanındakini motive etmekten kendi sıkıntını yaşayamazsın .

Canın sıkıldıkça gel , laflarız :KK6:

Keyifli pazarlar herkese :KK3:

Günaydınlaaaaaaaar :KK3:

Benim burda bir başlığım varmış yahu :KK14:

Selam sabah vereyim de ben , bir gören olursa ne biçim ev sahibi denilmesin :KK1:

Buralarda kimse yok mu artık? :KK24:

Kopta gel Aus, kopta gel:KK14:

Herkese merhabalar :)))

Anaaaam kısmetlerim açılmış meğersem hiç bakmamışım :KK12::KK12::KK12:

Garengcim , mutfağa daldık unuttuk buraları , hep o gazel yüzünden .

Mune koptum bi koşu , biberonla sözleşmesek bugünde bakacağım yoktu buralara .
Bu arada sevenleri kavuşturduğun için tekrar teşekkürler munecim :KK19:

Ve seeeeen , saygı değer biberon :KK52: Gazele hiç gözükme fena bilendi sana , feci soruları var , haberin olsun .

Hoş geldin arkadaşım .:KK16:

Mune koptum bi koşu , biberonla sözleşmesek bugünde bakacağım yoktu buralara .
Bu arada sevenleri kavuşturduğun için tekrar teşekkürler munecim :KK19:

Aşka hürmetim var:KK51: Türk filmlerindeki bir Neriman Köksal, bir Aliye Rona olmayı başaramayacağım, Hülya Koçyiğit tadında bir hatunum çünkü:KK14:

X