Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Ben misafirime o istese de iş yaptırmam :KK14:

Evet ya , dedikodu yapma özürlüyüm aslında . Olanı konuşmak bile zulh geliyor bazen .

Ben onlarla içiyorum çay sorun değil , hadi gel bu akşam iftara nefis kuşbaşılı pidelerim var , elcağızımla hazırladığım:KK56:

Mune geldiği gün gel de jelocan , bi güzel sıkıştıralım onu :KK52:

Gelmeden sevdiklerinizi sevmediklerinizi de yazın da tam olsun bari .

Ayıptır, günahtır, insan benim gibi kadını sıkıştırır mı? Ben olsam sıkıştırmam şahsen:KK14:

Ben yemek ayırt etmem, zaten ramazanda çok yemek yiyemem o yüzden beni doyurman kolay, yalnız lütfen soğuk su ve sütlü tatlı bulundur evde, muhallebi, sütlaç olabilir, profiterol ve ekler'e de hayır diyemem, zeytinyağlı yaprak sarmaaaaaaaa ama mümkünse içine kuş üzümü koymayın, üzümlü hiç sevmem:KK51:

Ben direk yazayım bir çorba bir salata başka hiçbirşey yiyemiyorum cidden, iftarı açtıktan birkaç saat sonra da sütlü tatlı ve dondurma.

Heyooooo iftara az kaldı bu arada:KK52::KK52::KK52:

Hayırlı iftarlarrrrr

Ayıptır, günahtır, insan benim gibi kadını sıkıştırır mı? Ben olsam sıkıştırmam şahsen:KK14:

Ben yemek ayırt etmem, zaten ramazanda çok yemek yiyemem o yüzden beni doyurman kolay, yalnız lütfen soğuk su ve sütlü tatlı bulundur evde, muhallebi, sütlaç olabilir, profiterol ve ekler'e de hayır diyemem, zeytinyağlı yaprak sarmaaaaaaaa ama mümkünse içine kuş üzümü koymayın, üzümlü hiç sevmem:KK51:

Ben direk yazayım bir çorba bir salata başka hiçbirşey yiyemiyorum cidden, iftarı açtıktan birkaç saat sonra da sütlü tatlı ve dondurma.

Hayırlı iftarlarrrrr

Bence de heyyooooo :KK52::KK52::KK52:

Yaklaşık 1 saat sonra senle ben aşağıdaki gibi oluruz ;

:KK68: + :KK14: = :119:

Hadi hayırlı iftarlar herkeseeee :KK16:

Hayırlı iftarlarrrrr

Kadin diyet yapmiyor tabi. :KK1:

Allah kabul etsin.

Ben misafirime o istese de iş yaptırmam :KK14:

Evet ya , dedikodu yapma özürlüyüm aslında . Olanı konuşmak bile zulh geliyor bazen .

Ben onlarla içiyorum çay sorun değil , hadi gel bu akşam iftara nefis kuşbaşılı pidelerim var , elcağızımla hazırladığım:KK56:

Mune geldiği gün gel de jelocan , bi güzel sıkıştıralım onu :KK52:

Gelmeden sevdiklerinizi sevmediklerinizi de yazın da tam olsun bari .

of of offff pide dedin beni bitirdin :KK56:afiyet olsun:KK34:

ahahahahah ufak tefektir mune sıkıştırmayalım yazık lazım k.k.ya :KK1:

güzel muhabbet güzel insanlar zeytin pide yeter bana :21:

Hayırlı iftarlarrrrr

Tüylüye gitmek lazım iftara donatır mantı dolma içli köfte sütlü tatlı çeşitleri :KK56: bende ne olsa yerim tadı güzel görüntüsü güzel olsun yeter :KK34:sütlü tatlı olmadan olmaz baklava falan sevmem :KK34: masada kahvaltılık bide çok severim...
Hayırlı iftarlar herkese

Hayırlı iftarlarrrrr

Iyiki yemiyorsun mune ne kaldiki:KK53:
Canim tatli cekti simdi evdede yok ne yapacagim ben.
Aus banada paketleyip yollasana aps ile:KK52:
Davet etmiyorsunuz bari yardimci olun:KK19:

Hayirli iftarlar herkese:KK56:

Kadin diyet yapmiyor tabi. :KK1:

Allah kabul etsin.
Diyet???? O da ne olaki:44: böyle diyorum ya, yaş 50'ye erişirse futbol topuna dönermişim ben, diyette kurtarmazmış:KK9: boy da yok valla bayırdan inerken yuvarlanırım hahahahahhaahhaha

Hee küçücük kadınım ya, ne istiyorlar benden:KK14:

Tüylüye gitmek lazım iftara donatır mantı dolma içli köfte sütlü tatlı çeşitleri :KK56: bende ne olsa yerim tadı güzel görüntüsü güzel olsun yeter :KK34:sütlü tatlı olmadan olmaz baklava falan sevmem :KK34: masada kahvaltılık bide çok severim...
Hayırlı iftarlar herkese

Tüylüye bayram sonrası inşaallah, görelim bakalım marifetlerini, ben ayaklarımı uzatacakmışım o hizmet edecekmiş öyle söylemişti:KK51:

Yediğim kuş kadar birşey zaten, ne yedim ki annem:KK14:

Diyet???? O da ne olaki:44: böyle diyorum ya, yaş 50'ye erişirse futbol topuna dönermişim ben, diyette kurtarmazmış:KK9: boy da yok valla bayırdan inerken yuvarlanırım hahahahahhaahhaha

Yok canim 50 sinden sonra mi kilo alacaksin.

Konulari bosuna siliyorsun Mune. Magazincilige ters bu yaptigin. :KK5:

Oy çok yedim ya:KK19::KK19:

Oğlum da uyudu , çayımı da içtim :KK14:

Bakayım vukuat var mı ?:KK6:

Ya jelocan , kk daki diyet takımından mezun oldum , oluş o oluş canavar gibiyim yemek yerken :KK52:

2 ayda 7 kilo aldım :KK76::KK76:

Aynen arkadaşım karın her şekilde doyar da , muhabbetin tadına doyum olmaz

Arkadaşım gel sen baş misafirim ol , sen dedikodu da seversin , sende malzeme bol .

Ben hiç sevmem değil mi :KK14::KK14:

Yok canim 50 sinden sonra mi kilo alacaksin.

Konulari bosuna siliyorsun Mune. Magazincilige ters bu yaptigin. :KK5:

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim bayan magazin avcısı:KK51:
Konuları silmiyoruz, el sallattıklarımı yönetim bölümüne kaldırıyorum, gizli oda da en iyi şartlarda korunuyorlar:KK51:

Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim bayan magazin avcısı:KK51:
Konuları silmiyoruz, el sallattıklarımı yönetim bölümüne kaldırıyorum, gizli oda da en iyi şartlarda korunuyorlar:KK51:

:KK60:

Yakaladim ama simdiki sayi da yayinladim. Ne yapalim Mune hanim siz adminseniz, ben de haber yayinliyorum.:)

:KK60:

Yakaladim ama simdiki sayi da yayinladim. Ne yapalim Mune hanim siz adminseniz, ben de haber yayinliyorum.:)

Vaaaayyyyy magazinci cüreti:KK51: güzel olduğunuz kadar cesursunuz da:KK37:
Ausenciaaaaaa Ausenciaaaaa,
Sen yediklerini eritmek için jimnastik yaparken topiğini magazinciler bastı, ne yedin be bacım, ağır geldi galiba:KK14:

X