Merhaba
Öncelikle, adıma hitaben öylesine güzel bir tanımlama için çok ama çok teşekkür ediyorum. Sağol. Eksik olma, inan senin güzel görüşünden ve sen öyle düşündüğün içindir. Kendimi çok mahçup hissettiğim için ancak bu kadar yazabildim. (Zaten, ancak sadece böyle zamanlarda kısa yazmayı becerebiliyorum, malumun üzere; bir şeyi kısaca yazabilme konusunda sorunluyum aslında biliyorsun.) :))
İnşallah, problemsiz ve rahat bir ameliyat ve ardından da rahat ve iyi bir nekahat döneminden başka bir şey çıkmayacak karşımıza...
Bu arada, ben yukarıdaki alıntıyı yaparken; şimdi bu iletiyi iptal edip adına bakmadan bilemeyeceğim bir arkadaşın da yorumu dikkatimi çekti... Ve sanırım minik bir yavruyla alakalı ciddi bir sağlık problemi için tedavi sürecindeymişler anladığım kadarıyla.
Muhtemelen samimi ve görüştüğün birine benziyor. Eğer görüştüğünde olur da hatırlayabilirsen, benim de özellikle çok çok geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimi iletir misin lütfen mümkün olursa...
Allah yardımcısı olsun tüm hastalara beraberinde şifasını, tüm dertlilere beraberinde devasını eksik etmesin inşallah.