kim açıksa iyi geceler....canlı iyi geceler gazel:))
ahretim çok ağır bi program oldu yaaa
günde 3 ünitemi :18::18::18:
valla bu kk konusunda haklısın, burası çok oyalıyor beni...:26:
yarın sabah erkenden kalkmak için gece yatar yamaz uyumam lazım ahretim uyuyamıyorummmmmm ben yaaa...
uyku sorunum var uyuyamıyorum sabah ezanı okunuyor çoğu zaman ben yatakta dönerken...
ama sabah ne olursa olsun allah izin verirse erkenden kalkıcam...bir ünite sabah bitireyim, eşim yarın izinli ve alışverişe gidecektik
öğlen almaya gelecekti beni...o gelene kadar bi tane bitirirm oğlum uyurken...
sonra gider geliriz akşama doğru...gelince yemek çay derken gece olur..yatmadan bi tane daha çalışırım ama 3 ünite zor be ausum :26:
neyse ben tekrar bi bismillah diyim sabah da...bakalım hayırlısı allahtan...
çok sağol ahretim gerçekten moral verdin....en azından daha vaktimin olduğunu idrak edemiyordum bi türlü sanki zaman kalmamış gecikmişim gibi bi moddaydım :26:
ama 22 gün az değil dimi..? zaten 2 ders full bitti..tevekkülü elden bırakmıyım ben...
canlı sohbet var mı ?yoksa ben geriden mi gideyimmalum vakit geç belki uyumaya gidiyorsunuz
Sen zaten alışkanlık edindin geriden gelmeyi .
Ben şimdilik buralardayım canım , gazel benim teşviğimle uyumaya gitti . Başka da kim gelirse bu saatte buyursun gelsin
Sen ne yaparsın gece kuşu ?
benim zilli akşam zor uyudu.yanımjza aldık beraber uyuyalım diye.bıdır bıdır bıdır..çene uyutmadısaat 1 olmuş.yatırdım yatağına.ben de limdi onun pastasını yiyorum
geriden....evet ya...olsun.geriden,ucundan,,,,bir tarafından tutmalı işte hayatı
Bizde de bu gece geç yatma faciası yaşandı , 12 de yatağa gitti ancak .
Bende takıldım kaldım işte ... Sabah erkenden kalkacağımı bile bile geç yatarak kendime nasıl bir işkence uyguluyorum bende bilmiyorum
Bu saatte pasta mııı
Daha tuhafı gecenin bu saati olmuş girip uzuncaaa bir konuyu okuyorum hiç üşenmeden , hatta yapılan yorumlarıda...Sonra bir satır yazmadan çıkıyorum .
Yok yok akıllı işi değil bu
Ben gidip yatayım en iyisi , iyi geceler , daha sık gel
bir deli ben değilmişim.yaşasınnn
Günaydın herkeslereben bu topiğe ilk kez yazıyorum Patti 22 yaşındayım bekarım çalışıyorum en büyük hayalim anne olmak:44:
Günaydın Patti
En büyük hayaline , en doğru zamanda ulaşır umarım
Ausencia , 34
memnun oldum inş.ama beni alan yok evde kalmışa çıktı adım forumda
Ben daha duymadım bu ünvanını , korktuğun kadar yayılmamış haber demek
22 yaşında ne evde kalması yahu ? Evde kalmak ne ya da ?
memnun oldum inş.ama beni alan yok evde kalmışa çıktı adım forumda
günaydın herkese
öğlen oldu ben daha yeni uyandım
yataktan kalkmak için eziyet çekiyorum her gün
bunun nedeni ne olabilir acaba:26:
tamam uykuya düşkünüm ama öyle birşey değil
sanki yatağa bağlamışlar beni ben kalkmak istedikçe geri çekiyorlar
bir düzene giremedim hala
kardeşimde bana evde kalmış der hep o geldi aklıma
bende 21 yaşındayım kardeşimde 11
anneme sürekli ver şu kızı gitsin bak bıktım artık evde kaldı işte der durur uyuz
22 yaşında evde mi kalınırmış
eskidendi onlar