Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

kim açıksa iyi geceler....canlı iyi geceler gazel :))

Bende burdayım , benden de sana iyi geceler canım

Canım ben zaten sana her gün 3 ünite çalış demiyorum .
Ama silkelenmek için başlangışta 3 yap sen , bak dinle beni.
3 ünite bitirince yarın gece bir gazla yazacaksın aöf topiğine

Tevekkülü bırakma elden tabii de , önlemini de al canım .

Yatakta hiçbir şey düşünme , aklına ne geliyorsa at . Uykuya dalmış gibi derin nefes al .Uyku tutmuyorsa kitap al eline .

Sbahta alışkanlık edin saat kur sürekli . Ne zaman uyanırsam diye düşünme

Hadi bakalım yüzümü kara çıkarma gazelim

canlı sohbet var mı ?yoksa ben geriden mi gideyimmalum vakit geç belki uyumaya gidiyorsunuz

canlı sohbet var mı ?yoksa ben geriden mi gideyimmalum vakit geç belki uyumaya gidiyorsunuz

Sen zaten alışkanlık edindin geriden gelmeyi .

Ben şimdilik buralardayım canım , gazel benim teşviğimle uyumaya gitti . Başka da kim gelirse bu saatte buyursun gelsin

Sen ne yaparsın gece kuşu ?

Sen zaten alışkanlık edindin geriden gelmeyi .

Ben şimdilik buralardayım canım , gazel benim teşviğimle uyumaya gitti . Başka da kim gelirse bu saatte buyursun gelsin

Sen ne yaparsın gece kuşu ?

benim zilli akşam zor uyudu.yanımjza aldık beraber uyuyalım diye.bıdır bıdır bıdır..çene uyutmadısaat 1 olmuş.yatırdım yatağına.ben de limdi onun pastasını yiyorum

geriden....evet ya...olsun.geriden,ucundan,,,,bir tarafından tutmalı işte hayatı

Bizde de bu gece geç yatma faciası yaşandı , 12 de yatağa gitti ancak .

Bende takıldım kaldım işte ... Sabah erkenden kalkacağımı bile bile geç yatarak kendime nasıl bir işkence uyguluyorum bende bilmiyorum

Bu saatte pasta mııı

ay pardon....diyetteydin değil mi sen?

bana göre ya da benim bünyeme göre pasta hafif açsan her saat yenebilir.benim metabolizma yarım saat içinde atıyor.bağırsakları çalıştırıyor.böylece masum olduğuna kanaat getiriyorum

evet...kk yı tuhaf seviyorum.ben de çoğu zaman gözlerime kürdan batarcasına takılı kalıyorum....çizgi filmlerdeki gibim heh.

Son düzenleme:
Daha tuhafı gecenin bu saati olmuş girip uzuncaaa bir konuyu okuyorum hiç üşenmeden , hatta yapılan yorumlarıda...Sonra bir satır yazmadan çıkıyorum .

Yok yok akıllı işi değil bu

Ben gidip yatayım en iyisi , iyi geceler , daha sık gel

bir yndan da nette bir yazı okuyorum.dahilerle diğer normallere yapılan testten bahsediyor.soru nun bir tanesi şu.....bardak mı olamk istersin sürahi mi?
devamna bakmadan düşündüm.ben bardak olurdum dedim kendimce...bardak olsaydım çok fazla kişi kullanacak mantığı oluştu ilk anda.
verilen cevap:sürahi miş.herkes önümde eğilir mantığıymış.sevmedim.

bir deli ben değilmişim.yaşasınnn

Günaydın herkeslere ben bu topiğe ilk kez yazıyorum Patti 22 yaşındayım bekarım çalışıyorum en büyük hayalim anne olmak:44:

Günaydın herkeslere ben bu topiğe ilk kez yazıyorum Patti 22 yaşındayım bekarım çalışıyorum en büyük hayalim anne olmak:44:

Günaydın Patti

En büyük hayaline , en doğru zamanda ulaşır umarım

Ausencia , 34

memnun oldum inş. ama beni alan yok evde kalmışa çıktı adım forumda

Ben daha duymadım bu ünvanını , korktuğun kadar yayılmamış haber demek

22 yaşında ne evde kalması yahu ? Evde kalmak ne ya da ?

günaydın herkese
öğlen oldu ben daha yeni uyandım
yataktan kalkmak için eziyet çekiyorum her gün
bunun nedeni ne olabilir acaba:26:
tamam uykuya düşkünüm ama öyle birşey değil
sanki yatağa bağlamışlar beni ben kalkmak istedikçe geri çekiyorlar
bir düzene giremedim hala

memnun oldum inş. ama beni alan yok evde kalmışa çıktı adım forumda

kardeşimde bana evde kalmış der hep o geldi aklıma
bende 21 yaşındayım kardeşimde 11
anneme sürekli ver şu kızı gitsin bak bıktım artık evde kaldı işte der durur uyuz
22 yaşında evde mi kalınırmış
eskidendi onlar

Günlerin yorgunluğu çıkıyor tatlım.
Az iş yapmadın.
Beden error veriyor .
Az dinlen , sonra erken uyanır , eski düzenine dönersin

Senin kardeşte evlere şenlik kuzum ya

Kaç yaşındaydı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…