Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Hadi git yat canım ya , az uyumuşsun cidden .

Yarın iş yerinde kafan düşü düşü vermesin :KK52:
evet gazelcim aus bacım
iyi geceler :KK66:uyumaya ditttim ben tabi önce bişeler okurummmmmmmmm :) kipat pek okuyamadım bugun sonraaaaa uyurummmmmmmmm...iyi geceler bacılarım

aman dikkat et devreleri bakıma al bacım arada:KK66:
bende gökçe
yaş27,5
evli
çocuksuz
akrep burcu
:)
aradığım özellikler
....... :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:böy

le aus

:KK8::KK8::KK8:

Aradığın özelliklerin hepsi bende var :KK51:

aşkolsun aus biz böyle mi tanışıyorduk :)
kaynanan varmı görümcen eltin kayının varmı????
unutma bunlar çok önemli hatunnn :KK60:

Onlar senin kriterler gazelim i kopenhag kriterleri gibisin :KK52:

Yahu gökçe bakma sen gazele git yat , ben de sabah 7 dedin mi ayaktayım .Gazel öğlene kadar uyuyor :KK76:

Yahu gökçe bakma sen gazele git yat , ben de sabah 7 dedin mi ayaktayım .Gazel öğlene kadar uyuyor :KK76:

yok ahretim öyle deme kız valla bugün sabah namaza kalkamadım :KK43: eşimde kalkamamış...alarmlar çalmış kapatmışız haberimiz yok...:KK53:
geç yatmak her yönden kısıtlıyor beni...bugün erken kalktım bak fena değilim :) adam olacam sanki dimi... :KK60:

bende kalkıyom ahretlik çok öptüm görüşürüz inşallah...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
2 ünite bitirmiş olmanın verdiği hzurula kösüle kösüle uyumak istiyorum :KK64: :KK64: :KK64:

Günaydınnnnnnnnnnnnnn :KK16:

Nabersiniz şekerler :KK6:

Hadi uyanın da gelin yahu :KK3:

aşkolsun aus biz böyle mi tanışıyorduk :)
kaynanan varmı görümcen eltin kayının varmı????
unutma bunlar çok önemli hatunnn :KK60:
he gazel var olamzmııııııııı uffffffffffff bu konuyu es geçiyorummmm duymadım görmedim yazmadım
.....

hahah bizde daha iyi özellikler var dur ekliyim...biri bu :KK60:. biri de bu :63:
hangine denk gelirsen artıkın :)
hahahahaaa gazel demek sen geceleri daha bir espirili olyon ha bacımmm

allahtan gidip yatmışım valla bacımmm

bu arada gökçeden küçüğüm ben yaww :) oleyyyyyyyy :KK60:
gökçe bende 26 kuzum... :)
temmuzda girecem nasipse 27 ye :)
yaaaaa bravooo küçüksün anne de olmuşunnn ben baya geriyim bu işlerde:KK53:

Selamlar, nasılsınız? :KK16:

Garengcim , güzelim :KK16:
Nerelerdesin sen yahu ? Küstün sandım :26:

Nasılsın , nasıl gidiyor ? Sıkıntıları azıcıkta olsa gönderebildim mi üzerinden ?

Benim yaşım sana yakın 31'im maşallah ayy çok yaşlı gibi oldum böyle yazınca :KK50::KK50::KK50:

:KK12:Genciz , güzeliz adacımmmm :KK12:

Nihayet yaşıma yakın biri varmış meğer , çıtırların arasında kaldım burada :KK76:

Günaydınlaaaaaaaaar herkese :KK3::KK3:

Az geliyorum bu aralar , farkındayım canlarım . Ya dışarıda oluyorum , ya biri bana gelmiş oluyor. Akşamlarıda malum diyetteyim ya , spordan sonra bir mayışıklık çöküveriyor üzerime , elime bir kitap alıp miskinliyorum :KK68:

Pek tabii ki bu kitap ders kitabı olmuyooor :KK52:

Garengcim , güzelim :KK16:
Nerelerdesin sen yahu ? Küstün sandım :26:

Nasılsın , nasıl gidiyor ? Sıkıntıları azıcıkta olsa gönderebildim mi üzerinden ?

:KK12:Genciz , güzeliz adacımmmm :KK12:

Nihayet yaşıma yakın biri varmış meğer , çıtırların arasında kaldım burada :KK76:

Günaydınlaaaaaaaaar herkese :KK3::KK3:

Az geliyorum bu aralar , farkındayım canlarım . Ya dışarıda oluyorum , ya biri bana gelmiş oluyor. Akşamlarıda malum diyetteyim ya , spordan sonra bir mayışıklık çöküveriyor üzerime , elime bir kitap alıp miskinliyorum :KK68:

Pek tabii ki bu kitap ders kitabı olmuyooor :KK52:
auscum hakkaten ihmal ediyosun bizi :KK6::KK6:
özletme kendini...:)
spor olarak ne yapıyorsun... bizde koşu bandı almak istiyoruz ama karar veremedik bi türlü :26:
eşim şu aralar biraz kilo aldı :) o kilo için istiyor, bende sağlıklı olalım diye...evden pek çıkmıyoruz hantallaştık iyice...
ee malum iki adım yola da arabayla gidiyoruz :KK53:
nolcak hantal olmak vaki bize :)
en iyisi alalım dedik ama baya da büyük oluyorlar, inan koyacak yer meselesi var :KK9::KK9:

auscum hakkaten ihmal ediyosun bizi :KK6::KK6:
özletme kendini...:)
spor olarak ne yapıyorsun... bizde koşu bandı almak istiyoruz ama karar veremedik bi türlü :26:
eşim şu aralar biraz kilo aldı :) o kilo için istiyor, bende sağlıklı olalım diye...evden pek çıkmıyoruz hantallaştık iyice...
ee malum iki adım yola da arabayla gidiyoruz :KK53:
nolcak hantal olmak vaki bize :)
en iyisi alalım dedik ama baya da büyük oluyorlar, inan koyacak yer meselesi var :KK9::KK9:

Evet canım ya azıcık ihmal ettim farkındayım :26: Ama biberon kadar olamaz :KK52:

Canım ben kondisyon bisikleti , mekik aleti , twister , ağırlık çalışıyorum .

Maalesef koşu bandı çok hantal sığdıramam , ev zaten spor salonu gibi .

Ama faydalıdır tabii olmaz mı ?

Sen neler yaptın canım :KK6:

Evet canım ya azıcık ihmal ettim farkındayım :26: Ama biberon kadar olamaz :KK52:

Canım ben kondisyon bisikleti , mekik aleti , twister , ağırlık çalışıyorum .

Maalesef koşu bandı çok hantal sığdıramam , ev zaten spor salonu gibi .

Ama faydalıdır tabii olmaz mı ?

Sen neler yaptın canım :KK6:

ne olsun canım bildiğin gibi :KK6: ev işleri, ufaklık, yemek çay :) dersler az biraz...:KK52: yaşıyoruz şükür sağlığımız yerinde....
bir dersi bitirdim...bugün ikinciye başlıyorum inşallah....
kondisyon bisikletini eşim sevmiyor, sadece bacak kaslarını çalıştırıyor, en iyisi koşu bandı, bütün vücudu çalıştırıyor, hem sağlıklı olanı da o diyor..benimde yerim yok nereye koycam bilmiyorum, bende istiyorum ama bakalım artık, en büyüklerinden almaz inşallah...

sen naptın kitaplara gömüldün maşalahhın var valla :)
aöf ye başlayalı kitap okumaya hasret kaldım valla, bak şuan hatırladım da yarım kalan kitabım var :) aöf girdi mertlik bozuldu...

X