Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Bende hemen çocuk düşünüyordum:KK30:Zaten cicim aylarımızı flörtle yaşıoruz die ama yok yaa çocuun bu yönlerini düşünmüyor insan tabi:KK31:30umdan sonraya bırakayım ben çocuu en iisi :KK30:

Ben öyle yaptım canım , 26 da evlendim .30 u bitirmeme ramak kala doğum yaptım :KK34:

Sen bakma bizim anlattıklarımıza çocuk güzeldir isteyene tabii:KK55::KK16:

Tebrikler canım benim .Tamam başlaman yeter zaten senin artık devamı gelir .

Kimse tutmasın gazeliiiiiiiiiii:KK4:

Ben arkadaşlarla toplandık canım , çocuklar evde babalarla :KK55:

Yaparız ayda bir iki kez böyle gece muhabbeti.Az önce geldim .

ay çok güzel aus yaa :KK43: benim çevre eş dost memleketimde kaldı hepsi, burda daha sıkı dostluk evresine geçemedik hatunlarla :)
eşimin arkadaşlarının hanımlarıyla fena değiliz ama onlarında biri bi yerde biri başka yerde...
iyi kaynatmışsınızdır ne güzel :) çocuklarda olmayınca...:)

Bende şimdi 26dayım evlenebilirsem inşallah bu yıl:KK37:Bebeklik halleri gibi kalsalar keşke:26:

Bana göre her halleri güzel canım yaa.
Ne bileyim işte , ben o yukarıdaki yazdıklarımı yaşarken bile oğluna kızamayan bir anneyim .Sinirlenmiyor değilim tabii ama başka bir taraftan (genelde eşimden :KK52: ) çıkarıyorum.:KK9:

ay çok güzel aus yaa :KK43: benim çevre eş dost memleketimde kaldı hepsi, burda daha sıkı dostluk evresine geçemedik hatunlarla :)
eşimin arkadaşlarının hanımlarıyla fena değiliz ama onlarında biri bi yerde biri başka yerde...
iyi kaynatmışsınızdır ne güzel :) çocuklarda olmayınca...:)

Gel kuzum sende buralara , hemen seni de sokayım ortama.

Sorma ne kaynattık hem de , gırgır şamata işte . Makara kukaradan saatin nasıl geçtiğini anlamışız , :KK6:

Tabiiiiiii eve gelince ev harp alanı gibi olmuştu o ayrı :KK52::KK52::KK52:

sen bakma bize canım :) çocuk gibisi varmı evin neşesi onlar...:)
her güzel şeyin zor yanı da vardır haliyle...allah hasretlerini acılarını yaşatmasın...
Aminnn:KK19::KK19:

Ne bileyim işte , ben o yukarıdaki yazdıklarımı yaşarken bile oğluna kızamayan bir anneyim .Sinirlenmiyor değilim tabii ama başka bir taraftan (genelde eşimden :KK52: ) çıkarıyorum.:KK9:
:KK19::KK19:
Rabbim çocuklarınızla ailenizle beraber bir ömür huzurlu kılsın inşallah:KK16:Anne olmadan anlayamayacağım bu duyguları inşallah Hayırlısıyla bende görrüm o günleri:KK16:

Gel kuzum sende buralara , hemen seni de sokayım ortama.

Sorma ne kaynattık hem de , gırgır şamata işte . Makara kukaradan saatin nasıl geçtiğini anlamışız , :KK6:

Tabiiiiiii eve gelince ev harp alanı gibi olmuştu o ayrı :KK52::KK52::KK52:

babalara çocuk emanet edersek sonumuz hüsran olur valla :)
bende bi kere komşuya gittim yarım saat bıraktım eşime, geldiğimde nolmuş biliyomusun :) eşim odada kilitli kalmış :) burak antrede eşim odada :) oğlum kilitlemiş sonrada açamamış :) telefon edip çağırdı beni gel kitlendim diye :)
hey allahım dedim iki dakka bıraktım maşallah çok güzel bakmışsın dedim...uzak bi yere gitsem neler olurdu düşün...mecbur kıracaktı kapıyı :)

bende bi kere komşuya gittim yarım saat bıraktım eşime, geldiğimde nolmuş biliyomusun :) eşim odada kilitli kalmış :) burak antrede eşim odada :) oğlum kilitlemiş sonrada açamamış :) telefon edip çağırdı beni gel kitlendim diye :)
hey allahım dedim iki dakka bıraktım maşallah çok güzel bakmışsın dedim...uzak bi yere gitsem neler olurdu düşün...mecbur kıracaktı kapıyı :)

:KK60::KK60::KK60::KK60:

Çoooook güldüm be gazel.

Odada telefon olmadığını düşünsene.

Ya bir de çocuk evde yalnız kalacak , artıl kapıya Allah ne verdiyse bir omuz atardı :KK57::KK57:

Bizde de her yer her yerde , çikolata yemişler sözde , onlar mı yemiş koltuklar mı yemiş :KK52::KK52:

Amaaaaaaan , ben çok eğlendim bu gece gerisi salla , yarın hallederim.

Nsıl olsa ders çalıştığım da yok :KK76::KK76:

tam buldum sizi uykummmmmmmmmm geldiii...iyiii birde burayı keşfettim artık iyice ders çalışmammm

anam okadar büyük ve haylazmıydı gazelcim senin veledinnn aman yarabbbiii

:KK52::KK52:

tam buldum sizi uykummmmmmmmmm geldiii...iyiii birde burayı keşfettim artık iyice ders çalışmammm

Gel gel , sık kullanılanlara da ekle .

Bende çalışmıyorum ders , geziyorum , geliyorum , lak lak yapıyorum :KK52::KK52::KK52:

Mesnevi aldım , 20. sayfadayım ,sözde aranıza katılacaktım.

BiR haller var ki üzerimde bu ara lay lay loom tadında :KK24::KK24:

Gel gel , sık kullanılanlara da ekle .

Bende çalışmıyorum ders , geziyorum , geliyorum , lak lak yapıyorum :KK52::KK52::KK52:

Mesnevi aldım , 20. sayfadayım ,sözde aranıza katılacaktım.

BiR haller var ki üzerimde bu ara lay lay loom tadında :KK24::KK24:
olsun almışın ve katıldın aramızaaa okursun paylaşırsın ...şimdi bahar çarpmasıdır olur bu mevsimde böyle haller abcım...

Ne geldin ne gidiyorsun :KK52:
valla bacım dünden gece 3de uyudum 5.30da kalktım neyse işden gelince 2 saaat uyudum amaaa
yoruldum yarında işim varrrrr :) yaaaaa çok bile dayandımmm

aus görüyonmu gökçeyi de kendimize benzettik :)
he ya gazelcim....
güzel paylaşımlarda görüşmek güzel geyiklerde buluşmak ümidiyleeee...
şimdilik hoşçakalın diyorum

aus görüyonmu gökçeyi de kendimize benzettik :)

Sana mı bana mı benzedi ahiretlik ?

Ders konusunda senle ben ayrı dünyaların insanlarız :KK31:

olsun almışın ve katıldın aramızaaa okursun paylaşırsın ...şimdi bahar çarpmasıdır olur bu mevsimde böyle haller abcım...

Aman ya gökçe ama her daim mevsim çarpması :KK52:

Devrelerde bir sorun var bu ara , ayarı tutturamıyorum .

Tanışalım seninle, biz tanışmadık daha sanki.

Ben ausencia :KK14: Kısaca aus :KK34:

Yaş 34 :KK12:

Şimdilik bu kadar :KK8:

valla bacım dünden gece 3de uyudum 5.30da kalktım neyse işden gelince 2 saaat uyudum amaaa
yoruldum yarında işim varrrrr :) yaaaaa çok bile dayandımmm

he ya gazelcim....
güzel paylaşımlarda görüşmek güzel geyiklerde buluşmak ümidiyleeee...
şimdilik hoşçakalın diyorum

Hadi git yat canım ya , az uyumuşsun cidden .

Yarın iş yerinde kafan düşü düşü vermesin :KK52:

aman dikkat et devreleri bakıma al bacım arada:KK66:
bende gökçe
yaş27,5
evli
çocuksuz
akrep burcu
:)
aradığım özellikler
....... :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:böy

le aus

aşkolsun aus biz böyle mi tanışıyorduk :)
kaynanan varmı görümcen eltin kayının varmı????
unutma bunlar çok önemli hatunnn :KK60:

X