- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
Aaay kaç yaşında?? nuyemekisteyensmiley:
Erkek çocuk hastası biriyim ben de, yaramaz olsun falan aay..
Koş koş hemen geeel
3,5 olmak üzere , yaramazlıkta sınır tanımayan , azıcık yakışıklı
Kriterler uyuyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaay kaç yaşında?? nuyemekisteyensmiley:
Erkek çocuk hastası biriyim ben de, yaramaz olsun falan aay..
Koş koş hemen geeel
Kriterler uyuyor mu ?
Uymamııııı..
Ortaokula kadar kabul. O bıcır halleri ortaokulda kayboluyor
Evet, o yaramaz yavruyu alabilirim.
Koş koş hemen geeel
Kriterler uyuyor mu ?
Huu huu
Ben geldim
Nasılsınız bakalım?
Aus nerelerdesin kuzu. online gözükmüyorsun?
Skypeyi çözemedin mi yoksam
Müstakbel damadımı kimseye vermem bikerem
Ben geldim kimse yok mu
Gel canım gel
Pc açık , ben güneş çiziyorum oğluma.Sarı çiziyorum , mavi istiyor ,mavi çiziyorum , yeşil ...Allahtan boya kalemleri 12 renk
Geldim geldim
Renkli kişiliği var denmek ki benim yeğenimin çiz annesi çiz etkinlik yapmak şart çocuklara
Yooooooook alımlık değil , tadımlık
Gelirsin bize iki ısırır , mıncıklarsın , en sevdiği oyunları oynarsınız
Şuanda avaz avaz Cem Karacadan nem kaldı şarkısını söylüyor , çocuklar mini mini bir kuş söyler bu da ausencia ın oğlu işte
Nem Kaldı mı
Yok artıkkkk..
Yerim onu yaaaa...
Çok renkli hem de
Sende de var değil mi çocuk :26:
Annesine çekmiş demek kerata
var var 2.adet ellerinden öperler biri 18.i bitirdi pek el öpmez ama 4.girecek olan öpüyor
Oooooooooo arkadaşım sen birini boyunca kıvamına getirmişsin , Allah bağışlasın .
Ben geç kaldım yahu
Annesine çekmiş demek kerata
var var 2.adet ellerinden öperler biri 18.i bitirdi pek el öpmez ama 4.girecek olan öpüyor
Jelesec senin o kadar büyük çocuğun var mı yav benim kızdan 1 yaş büyük demek ki, 14 yıl sonra nasıl cesaret ettin 2.ye, insan gece uykusuzluklarını, gündüz ıngaaaa seslerini, gazını, kabızlığını unutuyor bir süre sonra, ben ara ara yapsam mı bir 40 çocuğu diyorum sonra dur yahu sil baştan popo temizle, pışpışla sana göre değil mune deyip vazgeçiyorum
Bende şaşırdım 18 yaşında dediğinde . Baksana ben hala 3 yaş ile kreş kıvamında devam ediyorum
Mune ne güzel haa , ufaklık seni oyalar , oyaladıkça sen foruma girmeye az zaman bulursun , o zamanda ohhh gelsin geyik gitsin konu dışı
Cümlesini bağışlasın canım sagol sonra bi tekne kazıntısı yaparsın benim gibiçoooook tatlı oluyor tam buldumcuk oluyor insan
bak bir anda çocuk yapmamak için bir sebep daha verdin bana, mersi canım